Přejít na výpis diskuzí
Lovec démonů, pátá hratelná třída pro Diablo III
23.10.2010 | Petr Poláček
180 příspěvků
-
Ve fantasy samozřejmě ano!
Sice v reálném životě potřebuje člověk dvě ruce na to aby luk natáhl i vystřelil, u kuše mu k výstřelu stačí jedna ruka.
Jenže tohle je fantasy. Takže pročby se nemohla magicky ta kuše sama natáhnout a nabít? A proč by se nemohl luk sám natáhnout, nabít? A ikdyž by se ji to asi špatně drželo vzhledem k mechanice střelby, může klidně jedna osoba střílet ze dvou luků. Jde o kouzlo. Dokonce nevidím důvod proč by nemohla jedna osoba operobat neomezené množství luků a kuší, nebo by nemohli střílet a nabíjet se sami. Je to pohádka, kouzlo. Neklademe limity, nic není nemožné, jediný limit je tvoje fantazie -
retard je ten co nezna rozdil mezi utok na dalku a tvari v tvar
to je fakt perlicka te vety :D:D:D:D:D
normalni by bylo - Bude ranged class, coz znamena ze utoci na dalku -
Já nejsem ten, kdo by tady měl s Diablem problém, a fanboy je to poslední, za co bych se označil...
-
nejhranejsi RTS vsech dob, a jen nejhranejsi hack n slash RPG co kdy bylo ? TO je na tom legendarni - nenajdes hranejsi hru, snad krome CT, ale to neni ani RPG ani RTS
-
ne mas pravdu
akorat prekopali herni system, vytvorili novej pribeh, novej engine, nove povolani, nove PvE a PvP mechaniky, novy system multiplayeru a vse se snazi vybalancovat co nejvic do jde jeste pred betou
vubec nic vlastne neudelali... -
takže dva luky v každé ruce jsou pořádku, ok, to by bylo : D
ta omáčka okolo byla zbytečná. -
takze podle tebe je lepsi mit kazdej rok ten stejnej shit ala COD miliony sportovnich her a dalsi kokotin, misto aby vyslo za rok dejme tomu 5 her, ze kterych si jednu vyberes a bude te tak bavit, ze ji budes hrat dalsich 10 let nez vyjde dalsi dil ? toto je pripad diabla 2 - stale ho hraju, a stale je to nejlepsi hck n slash RPG sveta
-
Já si to představit nedokážu, ale to neznamená, že je to blbost, nebo že to nejde nějak zpracovat, nebo nedej bože že by to mohlo nějak negativně ovlivnit hratelnost. Všechno jde, když se chce. A i kdyby měl být v Diablu těhotný barbar prdící blesky, pokud to bude ZÁBAVNÉ, což neznamená realistické nebo logické nebo rozumově vysvětlitelné, nejsem proti. Takže dva luky? Klidně...
-
Toto je video v ingame enginu, stejne jako bylo pouzito v kratkych scenach mezi misemi v starcraft 2 - je to lepsi v tom, ze toho muzes mit mraky a vlastne to nic nestoji, a renderovane je to v realnem case. Kdyby udelali na kazde povolani prerenderovanej trailer, tak by meli spoustu zbytecne udelaneho materialu, ktery by byl zbytecne nakladny (vsechny blizzard trailery, ktere jsou preendered jsou pouzity jako intra)
takze kvalita je hodne dobra, kdyz engine hry, kde nejde videt moc detailu dokaze udelat takhle peknej trailer -
Teo, řeč byly samozřejmě o dvou rukách, myslím, že je to z otázky jasné, dva luky v každé ruce jeden = dvě ruce. V Diablu žádný 4 ruký hrdina není, tak prosím ještě jednou jasnou odpověď bez překrucování, díky.
-
Samozřejmě že by nějaká bytost se čtyřma rukama mohla používat dva luky současně. Ano, je to v pořádku.
-
Je na tom hodně málo fyziky, protože jak sám píšeš, je to fantasy. Nevysvětlují to nějakými, pro normální lidi nesmyslnými rovnicemi, protože by to bylo nesmyslné a téměř nikoho by to nezajímalo... Již jsem Ti materiál popsal - knihy a rulebooky D&D či WH, knihy Discworld... Jsou v tom popsány, odkud čerpají, co způsobují (například Tebou zmíněné ztráty končetin, či celých osob) a proč vlastně by neměl každý mág být schopen všeho, což dnešní fantasy mění a například u her to působí hodně nevyváženě (Dragon Age, kde mág je bůh, který nemá žádná omezení a ostatní jsou neschopná banda...). Fantasy jako takové (nebavíme se tu o věcech, jako Harry Potter a podobné, ale o fantasy, které nemá s naším světem mnoho společného - ) by se mělo určitých pravidel držet, a nějaká svá si vytvářet, aby z toho nevznikla "fantasmagorie", které je možné vše. Proč je například Dragon Age či Diablo odsuzován mnoha lidmi? Kvůli tomu, že všechny zaživá pravidla porušuje a spoustu lidí je neustále naprosto zbytečně brání...
-
Teo, prosím odpověď aspoň na tuhle jedinou otázku, kterou jsem ti už položil, bylo by v pořádku mít vedle dvou kuší i možnost použít dva luky, v každé ruce jeden? předem díky, měl bych ještě pár otázek, ale to bude asi zbytečné se na ně ptát.
-
Amen.
-
2 kuše jsou v pořádku, pokud jsou samonabíjecí, byly už v dungeons and dragons. Mimochodem šílené magic-like schopnosti už v D&D 4E používá snad každý class. Jinak samozřejmě souhlas.
-
Zdá se mi to, nebo kvalitaDiablo videí od Blizzardu šla rapidně dolů? Z onoho traileru na nový class jsem měl pocit, že jsem se ocitl v roce 1998. Každopádně konečně chválím tvůrce, jelikož to je první class, ze kterýho se mi nechce zvracet. Takže lovec démonů je jasná volba.
-
Takže pro všechny staromilce starobylé fantasy. To, o čem tady mluvíte, je fantasy stará pár desítek let. Barbaři jsou barbaři, kouzelníci jsou kouzelníci a všichni dělají, co umí, podle jistých pravidel. Těch pravidel je spousta, Dungeons & Dragons a spousta dalších. Tahle pravidla někdo vymyslel. Pokud je něco nad slunce jasné, tak to, že Blizzard si vytváří svůj vlastní fantasy svět a vytváří si svá vlastní pravidla. Pokud mu někdo vyčítá, že barbar používá v Diablu magii, pak je mimo, protože neexistuje žádný zákon na to, že by ji barbar nemohl používát. Že se to tak nikdy neobjevilo v žádné z miliardy fantasy knížek, neznamená, že to tak nemůže být. Vezměte si Star Trek, kterej pracuje s vesmírem úplně jinak než takový Mass Effect. A který z těch dvou světů je lepší? Stejně tak bychom tady mohli vyčítat, jaký hovadiny jsou v Dragon Age, protože to není to JEDINÝ SPRÁVNÝ fantasy. Těm, co tady považují dvě kuše nebo dva luky za závažný prohřešek proti fantasy, chybí právě a hlavně ta fantasy...
-
neměl by vysvětlit Blizzard jak to v jeho světě funguje a ne nějaký uživatel na tiscaligames?
"Docela mi nejde narozum jak fantazie může být kvalitní nebo nekvalitní "
aha... -
1. Správná otázka ;o) 2. to je dobře.
-
tiscali vlákno fail... reakce T.L.blade