Přejít na výpis diskuzí
Lovec démonů, pátá hratelná třída pro Diablo III
23.10.2010 | Petr Poláček
180 příspěvků
-
Taky bych se tě rád na něco zeptal a prosím odpověď, přišlo ti normální, že Barbar měl v D2 kouzelnou manu a vlastnost Magic pro používání svých schopností? Přijde ti tohle logické i ve fantasy světě? má to hlavu a patu? nebo ti prostě stačí říct, že je to fantasy a tam je vše dovoleno a prostě to zkonzumuješ? Napadají mě tuny dalších blbostí jako příklad, ale stačí mi odpověď na tohle, dík.
-
A co je na nich proboha tak legendárního? Obyčejná RTS a tupá klikačka? To není nic legendárního, ani průlomového...
-
Kuše bude moci používat i barbar, ten magii neovládá, ale bude ovládat magické kuše? jak to dokáže když neumí magii? nebo jsou kuše magické jen ve chvíli kdy jsou používány v každé ruce jedna? proč? Nebo jsou magické jen v ruce demona a v ruce ostatních magické najednou nejsou? a proč? Tady vidíš jak to dopadá, snažíš se to vysvětlit ale místo toho to zní ještě debilněji a nabaluje se na to další tuna logických zádrhelů. Multi shot je aspoň kouzlo, který může nativně používat jen jedna konkrétní postava, která musela projít já nevím čím aby se ho mohla zhostit a má za sebou minulost, která předcházela ovládnutí téhle schopnosti. Vymysli si něco lepšího.
-
A ze je Demon hunter z casti deamon, ovlada magii a kuse muzou byt magicke nebo pro nabijeni pouziva magii te asi nenapadlo, co?
Dve kuse jsou tam proto, ze jim to prijde cool, ale nechapu, proc se tomu divis, vadil ti snad multishot a milion jinych nerealnych schopnosti v D2 -
Trapny jak vanoce, cim dal tim horsi.
-
no problemo, odpovězeno.
-
Nikde nepíšu zda tu grafiku připomíná, otázka stála zda by si s takovou grafikou byl spokojen, neustále mi neodpovídáš na otázky a sám je po mně chceš, trošku nefér, což? Na diablo 3 se těším dobrých deset let, hra vypadá jinak než jsem čekal, vyjadřuji teda svobodně svůj názor a nespokojenost se hrou, KAZDY si může kritizovat jak chce a pro mě za mě si klidně stěžuj na obsazení filmu, je to tvoje právo, pokud na tebe působím jako fanatik co kritizuje, je mi to jedno, je to tvůj názor, ty na mě zas působíš jako fanatik v opačném směru, vždy když se objeví kritka na diablo 3, vylézají ti stejní lidé a kritikům vysvětlují jak se jim hra má líbit a že jejich názor je špatný, já aspoň nikomu necpu že se mu hra nemá líbit, když někdo napíše "líbí se mi Diablo, jak to pěkně funguje" neletím za ním jak idiot a nerozmlouvám mu to. Fanboys se tu ale chovají přesně opačně.
-
Tvá kritika toho co píšu je pojata z naprosto mylného úhlu, nejsem v tom tedy naštěstí sám.
Jen poznámka, svou pravdu nemám, mám jen názory, které klidně měním v závislosti na tom, zda mi je někdo vyvrátí nebo mě donutí je změnit na základě svých argumentů v případě, že je uznám za lepší či správné, v tom je rozdíl mezi námi, ty máš svou jedinou zaručenou pravdu, já ne. Autor fantasy světa si může určit pravidla jaká chce, je to jeho věc, takový autor ale musí počítat s tím, že někomu uričtá pravidla jeho světa přijdou v jistý okamžik už hodně hloupá i ve fantasy prostředí a to vše tuplem v případě že nejsou ani nijak objasněna a vysvětlena proč tomu tak je aby autor učinil svůj svět zase o něco uvěřitelnější pro své okolí hráčů, čtenářů, diváků. Omlouvám se tvýmu kolegovi ve zbrani, příklad Supermana byl dokonalý, je ukázkou přesně takového světa, který poplatný komerci nedokáže vysvětlit i ty nejjednodušší problémy toho svého světa a tudíž jeho základy stojí na hodně slabých nožičkách, naštěstí je to ale i svět typu "vypni mozek a neřeš" -
Těžko tomu věřit, ale opravdu existují lidé, co o Diablu neví první a poslední. I když retardy bych je ze slušnosti nenazval.
-
Je to divne. Jsem z toho rozpacity. Nejvice mi pripadlo ze grafiku traileru delal clovek co bezne maka pro WoW a ve volne chvili si strihl tohle. Je to jedna firma ale dve universa, na to by nemeli zapomminat.
-
Mě tedy rozhodně Diablo III grafikou Commander Keena nepřipomíná. Ale když už jsme u těch kdyby, tak samozřejmě že tak může vypadat. Proč by nemohl? Víš, mě možná přijde, že odpůrci novýho Diabla jsou daleko větší fanatici než ti, kterým nevadí, protože ti, kteří se na tu hru těší, ji prostě berou taková, jaká je, a nemají potřebu ho veřejně kritizovat. Neříkám, že kritika nemá svoje místo, ale vykřikovat, že tohle by mělo být takhle a tohle zase takhle, mi prostě nevoní. To je stejný, jako kdyby někdo na základě traileru k filmu začal nadávat, že v hlavní roli měl být někdo úplně jinej a že ta výprava měla bej úplně jiná atd. Jako tohle má smysl? Pochopím, když dá člověk jednou najevo, že se mu něco nelíbí, ale ty to děláš systematicky a vystrvale, kdykoli se objeví zmínka o Diablu. Tak kdo je tady větší fanatik?
-
když to říkáš, jistě to tak bude...jak jinak
-
Radši už nic nepiš, jediny kdo je tu mimo seš ty.
-
No popravdě se na D3 těším čím dál tím méně *7*
-
jo a příklad se Supermanem je fakt mimo.
-
Dobrý, ale neodpověděl si mi jak to s tím je, nedal si odpověď na nic na co jsem se ptal, otázku na luky jsi radši ignoroval, takhle to fakt nepůjde : )
-
Poprosil bych o reakci na můj příspěvek pod tvým původním vláknem, děkuju.
-
A pokud jde o dvě kuše, tak je to logické přesně tak, jako je logické, že kouzelník kouzlí. Nechápu, co na tom nechápeš. Že je celý fantasy svět nereálný, ti nevadí, ale že v něm někdo nereálně drží dvě kuše, to ti vadí. Vždyť je to hloupost. Fantasy má svá vlastní pravidla, která jsou někdy více, někdy méně blízká našemu světu. Kdyby ty dvě kuše držel Superman, tak ti to bude vadit míň, protože Superman takové věci dokáže? Proboha, vždyť v tom právě spočívá kouzlo fantasy, že porušuje pravidla našeho světa, kde ze dvou kuší současně nikdo nestřílí, i když by to při vhodné konstrukci těch kuší šlo.
-
jestli nejsi slepý tak se podívej dolů, reakce už tam dávno je a nesmapuj tady další vlákno na to samý téma. Podle mě kecáš zas ty, jestli tě sere, že se to nekomu nelíbí, nebo jen rád provokuješ, možná se jen rád hádáš...,nevim.
-
tohle většinou píšou ti co první křičí, že nový Cod má někde špatný textury, že novej MoH má nic moc modely atd., ale jak se jedná o něčí oblíbenou modlu tak se na grafiku najednou nehledí a důležitá je jen hratelnost. To "my" jsi ty? nebo kdo? kdo určuje že to na co se zaměřuješ ty/my je podstatnější než to na co se zaměřuju já? to určuješ ty? Čistě hypoteticky teda může D3 vypadat jak třeba ten doom, nebo commander keen a budeš spokojen když to bude mít jinak vše ostatní co jsme dosud z D3 viděli? stačí odpověď ano, ne, o nic nejde, je to jen hypotetické, díky. Ano, máš pravdu dvě kuše je jen hovadina v porovnání s těmi většími problémy D3, nebudem rozebírat.