Přejít na výpis diskuzí
Lovec démonů, pátá hratelná třída pro Diablo III
23.10.2010 | Petr Poláček
180 příspěvků
-
No možná sem myslel, že fireball má možná něco společnýho s ohněm tak sem myslel, že tam tak trochu fyziky bude - a to mi připomíná, že pořád nechápu jak vzniká a nikdo mi to zatim rozumně nevysvětlil, takže pokud má někdo o tom materiál (pokud možno s rovnicemi) sem s ním! Jinak pro mě FANTASY zůstane FANTAZIE, se kterou si každý může dělat co chce.
Docela mi nejde narozum jak fantazie může být kvalitní nebo nekvalitní -
definice trolla sedí na lidi typu "?!" ale když se někomu uleví mi říct troll, tak v klidu, žíly mi to fakt netrhá :)
-
successful samozřejmě, nicméně to do téhle diskuze sedí jako prdel na hrnec :)
-
inu... sucesfull troll is sucesfull :)
-
Probůh... Každé fantasy to vysvětluje po svém, ale každé KVALITNÍ fantasy to dovede vysvětlit. Kdybych Ti tady měl vysvětlit některé principy magie ve fantasy, tak tu strávím několik hodin, navíc bych ani náhodou nevystihl vše, co autor měl na mysli, protože to obvykle bývá vysvětleno složitěji a bohužel si vše nedokáži zapamatovat... V Diablu očividně mají velké problémy s jakýmkoli vysvětlením čehokoli. Stejné to je u komiksových hrdinů, jako dříve zmíněný Superman a další. Má to svá pravidla, která jsou vysvětlena (a já znám jen pár, o které se zajímám) a ty se dodržují. Blizzard stále všechna svá pravidla (pokud vůbec nějaká má) mění - co dříve nebylo možné náhle možné je... By the way, k čemu Ti je, že studuješ FJFI u fantasy? Co z jaderky najdeš ve fantasy?
-
Mana jako taková je "pokrm od bohů", což znamená, že se ve fantasy používá jako hladina magických schopností. Barbar magické schopnosti nemá, takže jak může používat manu?
-
ok si klasickej "primitiv v diskuzích" - "Když se ptáš na takto debilní otázky"
Zkus ukázat trochu inteligence a námahy a místo nadávek vysvětli nám všem debilum jak vznikne fireball z ruky nebo hůlky kouzelníka. Neboj se jít do hloubky, studuju čvut-FJFI, tak to snad pochpim a určitě se rád necham poučit
Určitě můžeš říct ať si to najdu sám, ale tim se jasně uzemníš do podprůměrně intelientního člověka, kterej jenom umí křičet v diskuzi a vlastně říct úplný h.... -
jen technická na klikače, to klikáte pravou a levou onanie nebo naopak?
-
Mě se u trollů líbí jak se snaží hodit co nejvíc špíny na hru, na kterou budou stát fronty, předobědnávat apod. jenom proto aby jí mohli hrát a dohrát mezi prvníma, pak vykřikovat na fórech "to už sem dávno dohrál (rozuměj před 5 minutama) a je to trapný", aby se k ní za 5 minut vrátili a hráli a vykřikovali a hráli a...
-
v tom je rozdíl mezi námi vysvětlující naše rozpory, já o věcech přemýšlím i když je to fantasy, radši bych aby barbar měl pro své schopnosti jen staminu, endurance nebo něco na ten způsob, který mu dovoluje používat jeho schopnosti a ne magii jako mág proboha, naštěstí to pochopil i Blizzard v D3 a změnil to což mi dává za pravdu. Co by v tý hře muselo být aby to přišlo hloupé i tobě? Těhotný brabar, kterému ze zadku lítají blesky, který posílá jeho nenarozený dítě co má místo hlavy ananas? je tohle dost debilní i ve fantasy aby si začal zamýšlet? Každý máme práh postavený jinde, někomu přijde debilní fireball z ruky, někomu dvě kuše, někomu ten těhotnej barbar. To, že nereaguješ na ty stále neodpovězené otázky beru jako uzavřené a odpovědi se nedočkám, tím bych to uzavřel, už je to tady stejně jen o nadávání zakomplexovanejch poďobanců co klikaj ty přizdisráčský mínusy.
-
kruci, proč to idiotský řazení, to byla reakce na "T.L.Blade"
-
hehe, tak nějak, ale tohle spolek uctívačů týhle hry nepochopí ani za milion let, předně by museli vytáhnout hlavu z Blizzardího zadku, aby měli trochu rozhled.
-
Když se ptáš na takto debilní otázky, tak si zkus přečíst LotR, D&D, WH, Wiedzmina, Discworld i hloupého Eragona, kde máš vysvětleno, jak to funguje a poté se nebudeš muset takto blbě ptát. Každé slušné fantasy to má vysvětleno. Pokud ne, nelze to považovat za kvalitní fantasy, protože sám autor/autoři nemají tušení o čem vlastně píší.
-
A proč by měl barbar využívat manu ke kouzlení jako kouzelník, když ji využívá ke speciálním útokům jako barbar? Mana je energie, díky které kouzelnice kouzlí, barbar útočí. Tohle blizzardí pojetí = pojetí fantasy č. 1, tvoje pojetí, ve kterém barbar manu nevyužívá, = pojetí fantasy č. 2. Co na tomhle nechápeš? Ano, jsem klasický průměr, který nepřemýšlí o tom, co všechno musela kouzelnice podstoupit, aby se naučila fireball, stejně jako nepřemýšlím, jestli jsou dvě kuše nebo dva luky hovadina nebo ne. A víš proč? Protože kouzelnice a multishot, barbar bez many, jedna kuše a vůbec všechno, co tady preneztuješ, je prostě obyčejný KLIŠÉ.
-
stačí kritika diabla a fanboyům může rupnout žilka, jen si dupněte a klikejte.
-
Sten je debil. Nekrmte trolly.
-
Kdo tady kritizuje kouzla v kouzelnym světě? To si vytáhnul odkud ježiš? tvůj projev maximálně dělá debila z tebe a nestojíš za další reakci, evidentně si úplně mimo a nevíš ani o čem je řeč, meleš o koze zatímco já o voze.
-
proč teda v D2 nemá barbar kouzla jako kouzelník když má manu a magii? proč nekouzlí? Proč primitivní barbar bez kouzel tak jak je v D2 prezentován má i tak magii a manu? To neni proplétání fantasy světů, popisuju zde barbara tak jako ho prezentuje sám Blizzard, tak si dej pohov. Ty si prostě klasickej průměr co zbaští vše co je mu naservírováno a o ničem nepřemýšlí, což neni nadávka, ale hlavně mně necpi co se mi má líbit.
děláš tady bububu, a přitom ještě mi dlužíš odpovědi na otázky výše :D -
A co je na tom tak zvlaštniho? Mana je vlastně vnitřní energie, nevidim nic špatneho když ji barbar použiva pro specialni utoky. Navic v ramaci mechaniky hry to fungovalo perfektně.
Jako čim vic tady pišeš, tim vic ze sebe dělaš idiota. Prostě jen debil hleda logiku a realitu v pohádce. Jestli tě sere že se kuše sama natáhne a nabije, tak se o nějake fantasy a kouzla raději nezajimej.
Fakt na mě působíš jako debil, protože kdo jiný může kritizovat kouzla v kouzelném světě? Buď si opravdu hodně natvrdly a hloupy, nebo se rád hádáš čemuž se začinam přiklanět vice. Protože probírat realnost kouzel v počítačové hře je fakt uplně padla na hlavu. -
Proboha. A odkud jsi vzal, že barbar nemůže používat manu? Samozřejmě že z nějaké další fantasy. Stavíš tady jednu fantasy proti druhé a myslíš si, že jedna je pravdivější než druhá. Barbar využívající manu je prostě nové pojetí fantasy. Nechápu, proč se to pořád snažíš šněrovat do nějaký pravidel, jak by to mělo vypadat.