Přejít na výpis diskuzí
Lovec démonů, pátá hratelná třída pro Diablo III
23.10.2010 | Petr Poláček
180 příspěvků
-
Jenom tam nemuseli cpat pusky...
-
Krom toho ze wizard je cinan... To byla pro me nejvetsi rana:D
-
vradte mě zpátky amazonku a tenhle fail si strčte do pr..le
važně blizny jsou čím dál víc vypatlaní. hlavně že tam na..rou areny jak do wow=další fail -
kurňa.......odkud bere ty šípy?:D
-
Ono bude volitelné pohlaví? Že na webu se volit většinou dá, hmm...
-
Co by jim mělo být svaté? Jejich vlastní univerzum, ve kterém si mohou dělat, co se jim zlíbí? Až jednou vydá Blizzard špatnou hru (nebo alespoň pouze dobrou hru), tak ok, ale to raději Blizzard hru nikdy nevydá- proč si kazit unikátní pověst studia, které vyvíjí jen ty nejdokonalejší hry? (ok, Diablo II bylo neuvěřitelně hw náročné, graficky odpudivé a bez datadisku pochybné, ale kolik z nás ho i po těch deseti let od vydání alespoň občas hraje? Kolik dalších studií vydává dalších 10 let pro svou hru patche, které ji posouvají dál a přizpůsobují ji čímdál zkušenějším hráčům? Když slyším křivá slova na Blizzard a Diablo zvláště, tak mi zůstává rozum stát...)
-
No do p**e.
To blizzardům není nic svaté? To fakt myslí vážně? Automatická kuše? Příšery z plastelíny...
AWESOME!!!
Slyšel jsem, že přej bude povolání "The Gatdener", a že si bude moc přivolat summona traktor.
Diablo 1 na PS1 řežba největší..., ale tohle :o) -
jj, jako fandovi anime a mangy mi to zjevné poasijštění nevadí. Stačí se podívat na Monka, který používá ukázkovou sadu pohybů a schopností jaké jsou k vidění v mangách, které jsou zaměřené na bojová umění.
-
Ne, už se to říkalo milionkrát- z dvojky zůstává pouze Barbar. Místo necra je witchdoctor, místo paladina Monk, sorcka je víceméně pořád sorcka. :-) Tohle by tedy měla být poslední herní třída, z videa něco mezi Amazon a assasssinkou. Kromě Witch Doctora se mi nová povolání líbí hodně. Sorcka je moje srdcovka a Monk bude podle mě ještě zajímavější než byl Paladin. Holka lovkyně démonů je taky sympatická. :-)
-
Ano, stálá taktika Blizzardu- uděláme tu nejlepší hru ve svém žánru a ona se určitě dobře prodá. Nechápu věčné kritiky (až na WoW), protože hry od Blizzardu jsou v záplavě šmejdských her opravdovými vybroušenými diamanty
-
Ked vytiahla tie 2 kuse, pripomenulo mi to Japonske anime alebo japonsky Devil May Cry a Danteho s jeho ebony & ivory. :D
-
docelá trapná a slabá postava. model prevzali z wowka je to ta velitelka z Undercity nevim jak se jmenuje, aspon si s tim mohli dat vic prace *9*
-
na eurogameru maji trailer s ceskejma titulkama proc to tady nenapisete?
-
tahle hra az vyjde tak pokori vsechny rekordy prodejnosti a ja jen doufam ze to nebude zklamani jako u Medal of honor a strasne moc se na tu hru tesim a necro ve 2 je shit zlata carodejka ! a jinak bude to fakt pecka !!!
-
nechapu, co jim trva tak dlouha na te hre? od diabla 2 se moc daleko nedostali
-
At uz to vyjde, kez by ti stihalo aspon ten r. 2011.
-
osobne mne bude chybet třeba necro....ta nahrada za nej je nic moc nejakej shaman ci co to je...aspon barbar zustane:)...doufam ze bude paladin aspon
kaja: i kdyby to byla jen hezčí dvojka bylo by to super pač na dvojku nic nemá *5* -
bude to hezčí dvojka plus pár nových napadu plus prebrane napady z jinych her. nic prevratneho. I tak dostane hra vetsinou vsude 9/10. Aneb stale stejna taktika Blizu zajistujici maximalni prodejnost, nebo se pletu?
-
neviem kam tym mieris, pretoze toto tu este nebolo ,)
-
uz by mohl blizard vymyslet neco noveho