Přejít na výpis diskuzí
Lovec démonů, pátá hratelná třída pro Diablo III
23.10.2010 | Petr Poláček
180 příspěvků
-
uz by mohl blizard vymyslet neco noveho
-
-
neviem kam tym mieris, pretoze toto tu este nebolo ,)
-
-
bude to hezčí dvojka plus pár nových napadu plus prebrane napady z jinych her. nic prevratneho. I tak dostane hra vetsinou vsude 9/10. Aneb stale stejna taktika Blizu zajistujici maximalni prodejnost, nebo se pletu?
-
-
Ano, stálá taktika Blizzardu- uděláme tu nejlepší hru ve svém žánru a ona se určitě dobře prodá. Nechápu věčné kritiky (až na WoW), protože hry od Blizzardu jsou v záplavě šmejdských her opravdovými vybroušenými diamanty
-
-
nj keby kazdy robil hry tak dlho ako oni tak by sme si toho vela nezahrali :D
-
-
kdyby každý dělal hru tak dlouho a kvalitně jako oni, tak by to byla herní nirvána. :-) Kdo potřebuje každý rok nové CoD a podobně? Hry, které k něčemu jsou, které zabaví na stovky a tisíce hodin, které neztratí svou zábavnost, takové hry chtějí práci, moře práce. Blizzard, Bioware a dříve třeba Bethesda takové věci předváděly...
-
-
Kdyby dělal každý hry tak, jako oni, tak bychom měli stěží 1-2 hry ročně a navíc by se jednalo o stále ty samé hry, pouze by nevycházely každý rok, ale jednou za 10 let. To bychom si tedy polepšili... Navíc Blizzard, od Oblivionu Bethesda a s Dragon Age BioWare předvádí velké kulové...
-
-
takze podle tebe je lepsi mit kazdej rok ten stejnej shit ala COD miliony sportovnich her a dalsi kokotin, misto aby vyslo za rok dejme tomu 5 her, ze kterych si jednu vyberes a bude te tak bavit, ze ji budes hrat dalsich 10 let nez vyjde dalsi dil ? toto je pripad diabla 2 - stale ho hraju, a stale je to nejlepsi hck n slash RPG sveta
-
-
-
-
-
-
osobne mne bude chybet třeba necro....ta nahrada za nej je nic moc nejakej shaman ci co to je...aspon barbar zustane:)...doufam ze bude paladin aspon
kaja: i kdyby to byla jen hezčí dvojka bylo by to super pač na dvojku nic nemá *5* -
-
Ne, už se to říkalo milionkrát- z dvojky zůstává pouze Barbar. Místo necra je witchdoctor, místo paladina Monk, sorcka je víceméně pořád sorcka. :-) Tohle by tedy měla být poslední herní třída, z videa něco mezi Amazon a assasssinkou. Kromě Witch Doctora se mi nová povolání líbí hodně. Sorcka je moje srdcovka a Monk bude podle mě ještě zajímavější než byl Paladin. Holka lovkyně démonů je taky sympatická. :-)
-
-
naopak, Witch Doctor je pro me n1 - herne nejzajimavejsi, ale bod ti kvuli tomu ztrhavat nebudu... urcite si provetram i Monka
-
-
-
nechapu, co jim trva tak dlouha na te hre? od diabla 2 se moc daleko nedostali
-
-
ne mas pravdu
akorat prekopali herni system, vytvorili novej pribeh, novej engine, nove povolani, nove PvE a PvP mechaniky, novy system multiplayeru a vse se snazi vybalancovat co nejvic do jde jeste pred betou
vubec nic vlastne neudelali...
-
-
na eurogameru maji trailer s ceskejma titulkama proc to tady nenapisete?
-
docelá trapná a slabá postava. model prevzali z wowka je to ta velitelka z Undercity nevim jak se jmenuje, aspon si s tim mohli dat vic prace *9*
-
-
Ty si mysliš že je to Sylvanas? Ja to viděl to video a ani mě to nenapadlo OMG lol
A to vubec nejni Sylvanas
-
-
No do p**e.
To blizzardům není nic svaté? To fakt myslí vážně? Automatická kuše? Příšery z plastelíny...
AWESOME!!!
Slyšel jsem, že přej bude povolání "The Gatdener", a že si bude moc přivolat summona traktor.
Diablo 1 na PS1 řežba největší..., ale tohle :o) -
-
Co by jim mělo být svaté? Jejich vlastní univerzum, ve kterém si mohou dělat, co se jim zlíbí? Až jednou vydá Blizzard špatnou hru (nebo alespoň pouze dobrou hru), tak ok, ale to raději Blizzard hru nikdy nevydá- proč si kazit unikátní pověst studia, které vyvíjí jen ty nejdokonalejší hry? (ok, Diablo II bylo neuvěřitelně hw náročné, graficky odpudivé a bez datadisku pochybné, ale kolik z nás ho i po těch deseti let od vydání alespoň občas hraje? Kolik dalších studií vydává dalších 10 let pro svou hru patche, které ji posouvají dál a přizpůsobují ji čímdál zkušenějším hráčům? Když slyším křivá slova na Blizzard a Diablo zvláště, tak mi zůstává rozum stát...)
-
-
Až vydá Blizzard jedinou kvalitní hru, tak poté budeme moci mluvit o tom, že je to dobré studio, ale dodnes mě nebavila jediná hra od nich.
-
-
To, že tě jejich hry nebavily neznamená, že nejsou kvalitní. SC a Diablo jsou legendy ve svém žánru, ať se ti to líbí nebo ne..
-
-
A co je na nich proboha tak legendárního? Obyčejná RTS a tupá klikačka? To není nic legendárního, ani průlomového...
-
-
Za prvé, průlomovost neosuvisí s tím, jak je hra kvalitní, hratelná. Za druhé, obě hry jsou legendy, to je fakt a můžeš se třeba na hlavu stavět.
Znám člověka, který je totální blázen do her, hraje už přes 20 let, má snad všechny konzole včetně 8bitů, publikoval v TV, píše recenze, přednáší o hrách na fakultách a NENÁVIDÍ Diablo. Jenomže i tak uznává, že ta hra je legendární, protože se silně orientuje v herní historii, je objektivní. Ty jsi ovšem pouze hater a troll.
Ano. Je cool být na druhé straně a dělat advokáta ďáblovi. Jenomže ty nemáš nic v rukávu. "Obyčejná RTS a tupá klikačka" je hodně low. *7* -
nejhranejsi RTS vsech dob, a jen nejhranejsi hack n slash RPG co kdy bylo ? TO je na tom legendarni - nenajdes hranejsi hru, snad krome CT, ale to neni ani RPG ani RTS
-
-
-
-
-
-
Ono bude volitelné pohlaví? Že na webu se volit většinou dá, hmm...
-
kurňa.......odkud bere ty šípy?:D
-
vradte mě zpátky amazonku a tenhle fail si strčte do pr..le
važně blizny jsou čím dál víc vypatlaní. hlavně že tam na..rou areny jak do wow=další fail