Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no snad to bude něco mezi:-))...pač ještě maj vyjít i jiné hry do kterých bych zainvestoval svoje těžce vydělané peníze:-)
  • testoval jsem hru pres vikend, a na to ze to ma tak slabou grafiku me to obcas pekne lagovalo... mel nekdo podobny problem? Jinak hra celkem v poradku, hral sem sitha k 8 lvlu... pribeh docela zajimavej, zadna originalita ale aspon neco.
  • Můj osobní názor je, že mechanika MMORPG "označ cíl a zmáčkni čudlík" je mrtvá. A je jedno jestli je to o světelných mečích, pistolkách nebo kouzlech.
    Víc taktizování, uhýbání a zaměřování. To je budoucnost MMORPG.
    Zatímco klasické hry přechází do úrovně stupidních předscriptovaných filmů, MMORPG se stávají mnohem přemýšlivější. Pár zástupců nového směru se už naštěstí rýsuje.
  • Ja neberu jinym jejich nazory, jen me vytaci, ze (skoro) vsichni dneska porad resi jen grafiku, jak kdyby jim bylo vsechno ostatni jedno...Jesti se chce nekdo ukajet nad svoji dvougigovou grafarnou, co umi vykreslit i bedar na zadnici Lary Croft, prosim. Ale mne to proste dostava do vrtule. A o interfacu nepadlo ani slovo...
  • Já mám hodně her od Bioware. Od KOTOR po Mass Effect a na problém s tzv. zabugováním jsem neměl, ani v KOTOR.
    Je hodně těžké porovnávat Blizzard a Bioware. Jsou to rozdílná studia. Blizzard se zaměřuje na jiný žánr hry než Bioware, kromě WoW, ale to si dovolím neuznat jako RPG, protože pro mě, je jakékoliv RPG hlavně o příběhu a to WoW prostě nemá. Nepočítám ty nástěnky s textem, kde se dozvíte proč máte donést rohy zebry, to je opravdu o ničem.
    Teď spíše říkám své vlastní přesvědčení a nikomu ho nevnucuji, ale podle mě je WoW špatná hra, vím, hraje ji přes 10 milionů lidí a opravdu nevím, proč, ale asi tady, zatím, není lepší MMO.
    TOR přináší spoustu novinek a očekávání, uvidíme jestli zklame nebo ne. Já osobně doufám v úspěch.

Pro toho hnidopicha s dual lightsaber: Víš, je to jako fajn, že vyjadřuješ svůj osobní názor, ale měl bys mít a nějaké pádné argumenty, což ty nemáš, sorry, že dual lightsaber pro mě není pádný argument. Kromě toho se nauč ověřovat si zdroje. Chtělo by si to přečíst FAQ na Fóru TORu, kde je shrnutí všeho.
  • Ty máš docela dost.
  • Cahir
    Nikdy jsem na žádný vážnější bug u Bioware hry nenarazil. Občas nešla splnit nějaká vedlejška (ze stovky úkolů!), ale to je tak nějak vše. A teď možná plácám kraviny, ale selský rozum mi napovídá, že ukočírovat rozvětvené rpgéčko je náročnější než strategii nebo hacknslash... Když se řekne zabugované, tak se mi vybaví Stalker, Gothic 3 apod., myslím si, že přeháníte.

S tím know-how ohledně battlenetu bych to co se týče přispění k MMORPG zas tak růžově neviděl.
  • A o tom ze si bol vybrany ta informovali emailom? Ja som sa pozeral teraz na ten account, tiez ho mam od 2009, stale tam je, zaskrtnute ze chcem byt povazovany ako tester, takze uz nech je novy vyber... Musia ma vybrat !:)
  • To je souboj?
  • Proto z prepulenrho Darth Maula v E1 vyprskl opar krve a proto tekla krev z ruky useknute v Kantine v E4, hm? :-)
  • Ja klidne zareaguju. Zabugovane byly vsechny hry od Biowaru, ale co je horsi, nektere jsou doted. Blizzard mel pred WOW zkusenosti predevsim s Battlenetem - od Diabla, pres Starcraft az nakonec po WC3. Samozrejme to neni MMORPG, nicmene po technologicke strance jim zajistil know-how, ktere potrebovali a ktere tehdy nikdo jiny nemel.
  • Zajimave video. Spis nez "podklady" to bylo jen pouziti logickeho uvazovani, ktere ale moc nefunguje u lidi, kteri stale tvrdi, jak to bude super, protoze jim to rekl vyvojar.
  • Tak hra si na sebe určitě vydělá. Nedivil bych se, kdyby si ji koupilo během prvního měsíce i 2 miliony lidí. Hlavní bude, kolik lidí tu hru bude hrát řekněme po dvou až šesti měsících. A hlavně, SWTOR vychází v rámci no nazvěme to "staré MMO školy" (včele s WoW), takže bude zajímavé, jak si povede za rok za dva až nastoupí nové MMO systémy ala GW2, které nestojí na dps-tank-healer ani na tradičních "vykřičníkových questech" jako SWTOR nebo WoW.
  • Kazdy vzdy tvrdi, ze budou vychazet patche s dalsim obsahem a kolik MMORPG to uz pohrbilo.

K zaveru, ze nebude dostatecny obsah me vede ta myslenka, ze pokud budou chtit udrzet jejich oznameny vysoky standard (dabing, rozhovory, dopady ruznych moznosti) bude na to potreba velke mnozstvi casu a hraci jsou schopni hrat 25 hodin denne, zvladnou vyvojari makat 26 hod denne?

K tehle diskuzi se uz vracetz nebudu, tak na vase pripadne otazky pouzijte selsky rozum a zkuste si na ne odpovedet sami.
  • Jedina vec na ktere zakladam kritiku je, ze nejsou schopni opravit chybne veci ve svych hrach, samozrejme, nebyly to mmorpg, takze se to mozna nezda byt tak nutne, ale me pripada, ze by firmy mely dodavat plne funkcni produkty.

Dale jsem psal, ze blizzard mel zkusenosti s vydavanim opravnych patchu pro hry a udrzovani balancu, coz Bioware v zadne hre nepredvedl.

Jenom ve hrach co jsem hral od Bioware, tak to bylo: jiz popsany bug s healem (DA), nesmrtelny AW (DA), nespravne pricitani spellpower (DA), chybne tabulky pro dmg (KOTOR)
  • Cahir
    Která Bioware hra je zabugovaná? A znova pokládám svou předešlou otázku: Jakou zkušenost s MMORPG měl Blizzard před WoW??

Být skeptický vůči nezkušenosti studia s určitým žánrem (i když zas tak horské to nebude, to RPG tam přeci jen zůstává, že...) chápu, ale zakládat na tom kritiku? Kde to jsme?

Jakou zkušenost mělo Bioware s TPS před Mass Effectem?? Ano, žádnou, a přesto si s ME vedou celkem dobře. Bod 3 je prostě trapné hnidopišství.
  • Pokud jsi se tam zaregistroval a projevil zájem o testování tak už nic dalšího dělat nemusíš. Já jsem u nich byl k testování přihlášen od roku 2009. Jinak zatím nevím na jak dlouho to testování mám, jelikož v mailu ani na stránkách to nemají. Respektive uvádějí že se to liší podle oblasti testování.
  • Počkej chceš říct, že hra ztroskotá na málo rozsáhlym endgame contentu? Co tě k tomu vede? Zjišťoval sis někdy něco o doteď oznámenym endgame contentu? Vždyť BW i oznámilo několikrát, že bude hra udržovaná patchema s novym obsahem a po dosažení lvlcapu bude jak v PvP tak v PvE co dělat. Tohle je přesně to rozšiřování mylných informací nebo domněnek.
  • Takze sa nemusim nikam uz zahlasovat ked mam account na swtor.com, iba dufat ze ma vyberu? No pri tom pocte ludi co tam musi byt mam asi dost malu sancu, ale tak dufam, ze sa postasti:) Dik presne Siwth warriora si chcem dat aj ja, zamerania marauder, akurat dufam ze ma vyberu, lebo sa mi nechce hru zacat platit predtym nez si ju vyskusam.
  • Vyjadrim se jenom k bodu 3)
    Jeho tvrzeni je zcela pravdive, Bioware z historickeho hlediska nema schopnosti vest MMORPG. Doted nebyli schopni opravit bugy v mnoha jejich titulech. Blizzard narozdil od nich delal patche jak bugu tak balance u mnoha jinych titulu.

Celej tvuj text zakladas na ty casti, ktera i me prisla komicka (dual saber...), ale to nemeni nic na tom, ze MMORPG drzi top level content a ten v tenhle hre moc dlouho nevydrzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit