Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SA-reg
    Jsem tu znám jako jeden z největších skeptiků TORu... teď si zkuste vyhradit asi 20 min a poslechnout tohoto člověka... poví vám proč TOR nebude zázrak jak z něj nekteří dělají... a dokonce má ke svým tvrzením podklady!
    http://www.youtube.com/watch?v=nqSshbLEoOc

To vše mě jen utvrďuje ve víře v neúspěch TORu...
  • SA-reg
    A co lore-rape? Cítil jsi nějakej?
    Podle zpráv tam na levelu 30 nabehneš na Revana, zmlátíš ho a sebereš mu kaťata.
    To nezní moc v souladu s ustanoveným univerzem staré republiky z komiksů, Kotorů atd.
  • Cahir
    Objektivní je hodně silnej výraz, ale minimálně je informovanej a má zkušenosti.
  • Další známka důchodcovství. Ty lživý kecy se tady fakt šířej jak mezi bábama na návsi. Vždycky se raduju, když se tady někdo ohání alespoň trochu pravdivýma informacema, ale to je tak jednou za uherák.
  • Tak a teď se hateři pos*rte, konečně sem napsal někdo kdo hru hrál/hraje a tudíž je jedinej z vás objektivní.
  • Hru testuju asi 5 dní a zatím si nemůžu na nic moc stěžovat. Dle mého názoru se tahle hra povedla a to včetně grafiky, dialogů i příběhu.
  • Jmenuje se Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy. Vydavatel LucasArts Rok výroby 2003. Dodnes má online servery a Raven Software zatím drží i master servery, takže to o něčem vypovídá.
  • Raději mlč :D skoro žádná hra neni reálná...Ve WoW tak sekáč mečem do protivníka a měl by být mrtvý po 1-2ranách.A lidi to neřešej.Nebo i Diablo a další hry
  • Smuggler Scoundrel to pro mě jistí. Těch bude, řekl bych, jak šafránu.
  • Ech jo, takže:
    Souboje ve staré trilogii zajisté vychází z tradic kendo (Lucas se s tím nikdy netajil), jenže provedení na plátně je žalostné, protože herci kendo nepraktikovali. Jsem fanda SW, ale nikoli nekriticky obdivující a pohled na boj dvou "mistrů meče" (Obi Wan vs Darth Vader) kterým se oběma klepou ruce a navzájem se ochotně odkrývají jeden druhému přičemž protivník "mistr" toto odkrytí nezužitkuje...to opravdu nepůsobí hezky.

Novou trilogii netřeba příliš rozvádět, protože Duel of the Fates je velmi profláklá scéna. Jediové se s energetickou zbraní rozmachují jako se Zweihänderem, nesmyslně Maulovi ukazují záda a ten místo aby je okamžitě probodl tak dělá butterflykicky do stran. to je sice efektní, ale v boji proti dvěma oponentům je to totálně k ničemu, tedy pokud by naši Jedi taky hodlali používat Sílu a třeba zkoušeli PUSHovat když Maul předvádí svoje cirkusová čísla a je ve vzduchu bez jakéhokoliv opěrného bodu.

Takže i když jsem fanda Star Wars a myslím si, že Moviebattles II je co se atmosféry týče lepší než CoD s Battlefieldem dohromady, stejně nebudu zavírat oči. Hrané star Wars filmy dle mne mají bojovou choreografii velice odbytou. To neznamená, že kaskadéři neumí před kamerou skákat salta s hliníkovou tyčí v ruce. To pouze znamená, že výsledek působí lacině.
  • dijkstra
    Nadruhou stranu takovýhle typ grafiky vydrží léta. Super realistická grafika teď a za 2 roky je nebe a dudy. Na tom stojí WOW který má z jednoho pohledu strašnou, ale zdruhého výbornou grafiku protože vůbec nestárne.
  • Treba hrat za Sithov, Jediov a bounty hunterov bude kopa:)
  • Cahir
    Přesně. Kdyby ale jen radikální skepse, to bych ještě rozdejchal, mě ale spíš štve, že se tu šíří dezinformace a nepravdy. Jedna trubka napíše haterský a lživý koment a spousta poapoušků se toho chytne.
  • Mě nevadí grafika, ale stylizace. *11* Omalovánky. Bohužel jsou lidé, kterým to nevadí. Mimochodem důvod této stylizace je dle mého jednoduchý. Jednoduchá grafika půjde jednoduše na všem co má Intel SB IGP 2000+. A bude tedy možno hru rozšířit mezi maximální množství casual hráčů.
  • Cahir
    Výborné video. Mechaniky se zdají být promakané a grafika a animace se velmi zlepšily. Jestli se tohle povede, tak budu Bioware cálovat a to tak, že rád...
  • Cahir
    Jindro, zalez už prosím tě někam a nespamuj. A to zrzavý hov*do si vezmi s sebou.
  • Cahir
    Koukáme na to samý video?? *8*
  • Cahir
    Viděli jste to video? Který mmo má lepší animace? Všechno je to velmi kvalitní motion capture, podívej se na to znova, prosím tě. A grafika? Ta prošla velkým zlepšením a řekl bych, že je obstojná. To ty budeš asi relikt, který žije v roce 2009 a odkazuješ na nějakou alfa-verzi.
  • Cahir
    *1* Znalec RPG koukám. Pobavil...
  • Guide
    S těmi animacemi souhlasím, tato hra mne od začátku zaujala, ale jedno video mne spíše odradilo než více navnadilo :D. Jsem také zvědavý jestli počet lidí, kteří to budou hrát odradí měsíční poplatky, přece jen platit za krabici a ještě každý měsíc a datadisky budou asi také možná placené? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit