Přejít na výpis diskuzí
Lovec zlodějů sám největším zlodějem na příběhovém videu z Thiefa
11.2.2014 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
Co to jako má znamenat?! *7*
"Hlavně ale sbírá těla obětí tajemné oběti známé jako „gloom“" -
-
Záměna slova, sry a díky za upozornění.
-
-
Nerad se opakuju ale na mě tam to kopírování Dishonored je příliš veliký. Tales of Dunwall byly ovšem kvalitou někde jinde. Tyhle videa se mi fakt nelíbí. Původního Thiefa jsem nehrál, ale kdyby to bylo něco mezi DarkModem a Dishonored tak bych se nezlobil.
Každopádně když si porovnám videa ze starýho Thiefa a tohohle, tak mi to moc jako stejná série nepřijde, spíš jako Dishonored prohnanej modrym filtrem.
Plus samozřejmě mi dost vadí jak vypadá protagonista, ten jeho obličej úplně křičí "jsem hrozně cool zloděj". -
-
Thief je originál a pořád nechápu to zbožštění Dishonored - kromě nahlížení klíčovou dírkou, použití jiného prostředí (a denního světla) a speciálních schopností to byl klon Thiefa, který ani nebyl tak zábavný, ani tak atmosférický (byť nebyl špatný)
-
-
Jenze spousta lidi puvodniho thiefa nehrala a dishonored je mnohem pristupnejsi. Holt puvodni thief uz je hardcore.
A ty specialni schopnosti taky delaj hodne. Neco jako crysis je taky "jenom" obycejna strilecka se super oblekem. -
-
Abych nedaval tri prispevky pod sebe tak hodim vsechny reakce sem:
Tilwaen: Dekuju, to je presne ono.
fallanga: Ja netvrdim, ze jsou to stejne/okopirovane hry. Ale nepochybne jsou si podobne a mainstream da proste prednost dishonored(ci novemu thiefovi az bude).
já: Tak ja netvrdim, ze se to musi libit kazdemu ani ze je to nejlepsi hra na svete(*). Me to bavilo a beru to jako vybornou hru, pokud mas jiny nazor tak urcite nic nenamitam. Akorat si nemyslim, ze je to klon(i kdyz dalo by se o tom asi diskutovat, moje hlavni namitky byly proti Kozymu.
*ot: Chybi mi v ty vete carka nebo to mam dobre? -
Já osoboně hraji původního Thiefa zrovna teď a jsou tam hodně velké rozdíly oproti Dishonored.
-
-
možná se liší, ale hrál jsem Thiefa a Thiefa II naposledy už před víc než deseti lety a přesto mě Dishonored hraný před třemi měsíci vůbec ničím nepřekvapil - jako bych to všechno už viděl, chyběla mi tam nějaká originalita; navíc jsem při hraní Dishonored postrádal nějaké větší sympatie k ději, postavám, zpracování - i když se mi celkem líbila a třeba se k ní vrátím, ta hra pro mě jednoduše postrádala charisma *4*
-
-
Sto lidí, sto chutí. Já jsem Dishonored okouzlen. Nedávno jsem začal hrát Thief: The Dark Project a musím říci, že i když je ta hra dobrá, tak je tam dost zásadních chyb, kterým se dalo vyhnout i v době, kdy byla hra vyvíjená.
-
-
-
Crysis?
-
-
Dishonored a původní Thief se od sebe hodně liší.
-
-
Pokud na chvili budu ignorovat zda thief ne/kopiruje dishonored nebo naopak nebo uplne jinak, tak ja bych si klidne dalsi dishonored zahral. Me to bavilo a urcite jsem nebyl sam.
-
už to tu zaznělo snad 100 krát, Dishonored se inspiroval Thiefem z toho vyplývá že Thief NEkopíruje Dishonored
-
-
Tohle samozřejmě vim, jen mi přijde že TENHLE konkrétní Thief se hodně inspiruje v Dishonored.
-
-
Tenhle Thief začal s vývojem dřív než Dishonored.
-
-
-
-
Kdy vyjde GTA V na PC?
-
-
Az přestanou PCckari piratit a při dalším díle by dodali 10 mega prodanych kopii...
-
-
Pozor, netvrdim ze se na konzolích nepirati...to by byla zaslepenost, ale reakce vas všech mi ale trochu mi připomíná rčení "zloděj křičí chytte zloděje".
-
keby sa da na konzolach piratit tak lahko na PC tak by tie predaje rychlo klesli.
-
děláš jako by konzolisti nepirátili... kdysi měl kdekdo čipnutou PS2 a dnes znám dva majitele XBOX 360 a světe div se - oba mají externí disk plný her stáhnutých z internetu; to, že je náročnější hrát na konzolích ukradený hry a tím pádem to není tak masová záležitost, není zásluha poctivosti majitelů, spíš jejich neschopnosti - ve většině by kradli a hráli zadarmo, ale neví jak na to - a netvrďte mi, že majitelé konzolí jsou svatí a vzorně ctnostní, jsou to pořád lidi, tedy stále stejně vychcaní a sobečtí zmetci... *1*
-
-
Pravdu díš. Ono se o pirátství na konzolích moc nemluví, protože je poněkud složitější a také je ho méně než na Pc. Ale i přesto je toho dost.
-
-
Vždyť má FIkl pravdu... Mě už nebaví pořád číst flame PC scény, kdy vyjde GTA5 Pc, proboha už je to fakt trapný, i kdyby vyšla teď, to Vám nevadí že ostatní už jí mají 3-4 měsíce dohranou? Z vlastní zkušenosti dohrání musim prohlásit, že jde u jednu z top her posledních 2-3 let, a chápu že ste nasraní, že si nezahrajete, ale kdyby ste po tom tak toužili ,už máte pořízenou old gen konzoli... Nepamatuju si, že bych někde viděl brečet uživatele Xbox nebo PS ohledně toho, že na konzole nevyšlo WoW nebo spousta jinejch titulů... Řiká se tomu exkluzivita, naučte se s tim žít, nebo pusťte ty vaše falešný představy o pc master race a kuápte konzoli
-
-
GTA V top hra za poslední 3 roky? Z jakého ústavu jsi utekl?
-
Bože, ty jsi mi ale r€tard. *15*
-
-
To je zase mouder tady.... Jestli znáš osoby, co pirátí na xbox 360, tak pirátí se starým software updatem, tudíž se nepřipjí na live - nemají patche, multiplayer, aktualizace... takže se to opravdu nevyplatí (to samé pro PS3, to šlo jeden čas flashnout přes USB klíčenku, ale týden na to vyšla záplata a ejhle, už to nešlo) Takže ano vážení PCčkáři, na konzolých se NEPIRÁTÍ, již není doba PS2 kdy kde kdo vypaloval hry za padesát kaček. Pokud chcete konzoli využívat, musíte hry kupovat = zisky = exluzivní tituly, to je pravda a tak to je, a GTA5 na PC nevyjde, ne potom co PC scéna předvedla po uvedení 4 dílu (ačkoliv optimalizace byla opravdu příšerná..) Cyaonara suxers
-
-
Kámo, PS3 se dá flashnout i nyní a za pár měsíců se dočkáme i pirátství na PS4. A to, že tam není MP je samozřejmostí. V 90% případů není ani na pirátských Pc hrách MP. Takže přestaň dělat chytrýho.
-
-
-
Ach ta vira v lidstvo :)
-
-
A konzolisti nepirátí? Ty jsi mi ale komik :D
-
-
32. července
-