Přejít na výpis diskuzí
Lovec zlodějů sám největším zlodějem na příběhovém videu z Thiefa
11.2.2014 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
no mne to z nejakeho dovodu pripadalo ako keby to napodobnovalo dishonored
-
Radši si zkontruluji peněženku *15* .
-
GTA V top hra za poslední 3 roky? Z jakého ústavu jsi utekl?
-
Bože, ty jsi mi ale r€tard. *15*
-
Vždyť má FIkl pravdu... Mě už nebaví pořád číst flame PC scény, kdy vyjde GTA5 Pc, proboha už je to fakt trapný, i kdyby vyšla teď, to Vám nevadí že ostatní už jí mají 3-4 měsíce dohranou? Z vlastní zkušenosti dohrání musim prohlásit, že jde u jednu z top her posledních 2-3 let, a chápu že ste nasraní, že si nezahrajete, ale kdyby ste po tom tak toužili ,už máte pořízenou old gen konzoli... Nepamatuju si, že bych někde viděl brečet uživatele Xbox nebo PS ohledně toho, že na konzole nevyšlo WoW nebo spousta jinejch titulů... Řiká se tomu exkluzivita, naučte se s tim žít, nebo pusťte ty vaše falešný představy o pc master race a kuápte konzoli
-
Či snad dokonce plíží?
-
ja uz se tesim... ukradnu celej vesmir a nikdo z vas to nezjisti!
-
Zacatek toho videa mi tim vesenim, zvonem, davem a tim jak se tam popravci natrasa, uplne pripomnel prvni trailer na assassin's creed 1 http://www.youtube.com/watch?v=cc-ClutaN_I
-
No môj názor je stále rovnaký - hra to asi ide byť fakt dobrá, ale ako Thief hra, sklamanie.. tie nastavenia obtiažnosti, to je len taká v podstate kamufláž.. Thief bol vždy o tom, že človek mal veľkú mapu - level, a mal rôzne nástroje k dispozícii, a teraz sa hráč predveď a spln misiu a najlepšie bez toho aby si ťa niekto všimol.. zatiaľ čo tu je to - máš malú mapu, máš nástroje, máš schopnosti, máš presne stanovené, kde môžeš skákať, kde vystreliť šípy a podobne, splň misiu aj s tým, že môžeš všetkých zabiť, a na konci misie ťa aj tak vďaka povinným skriptom odhalia a nasleduje skriptovaný útek ako z AC série.. a tie ukazovatele a nastavenia obtiažnosti mi hru len znepríjemnia a možno hra je až tak na tých všetkých ukazovateľoch závislá, že sa hra nestane ťažkou a výzvou, ale frustrujúcou katastrofou.. a tá obtiažnosť Klasická či ako, odkedy sa v Tief hrách, ak postavu odhalili, tak misia skončila a hráč musel ju od začiatku zase hrať? ak si dobre pamätám, tak vo všetkých 3 dieloch boli quicksave a takisto aj quickloadingy..
No nič uvidíme koncom mesiaca.. ako vravím, asi to bude dobrá hra, ale tí ľudia čo vyrastali s Thief hrami musia zabudnúť nato, že je to práve Thief hra -
Najs, takhle nějak jsem si představoval šerifa Truarta z dvojky...
-
Steeling is coming
-
Kámo, PS3 se dá flashnout i nyní a za pár měsíců se dočkáme i pirátství na PS4. A to, že tam není MP je samozřejmostí. V 90% případů není ani na pirátských Pc hrách MP. Takže přestaň dělat chytrýho.
-
Ehm..... zkontroluj si nadpis kámo *3*
-
Docela rád bych viděl ty komenty kolem tohohle Thiefa, kdyby Dishonored nikdy nespatřilo světlo světa. *1*
-
už se to blíží.
-
vydloubla mu ho victorie:c))mela vetve místo rukou:c))
-
To snad ne. Někde ti sežere tělo krysa a máš špatný konec, protože jsi nezajistil aby nějaký sr*č přežil.
-
Hraje se zase za Corva ?
-
To je zase mouder tady.... Jestli znáš osoby, co pirátí na xbox 360, tak pirátí se starým software updatem, tudíž se nepřipjí na live - nemají patche, multiplayer, aktualizace... takže se to opravdu nevyplatí (to samé pro PS3, to šlo jeden čas flashnout přes USB klíčenku, ale týden na to vyšla záplata a ejhle, už to nešlo) Takže ano vážení PCčkáři, na konzolých se NEPIRÁTÍ, již není doba PS2 kdy kde kdo vypaloval hry za padesát kaček. Pokud chcete konzoli využívat, musíte hry kupovat = zisky = exluzivní tituly, to je pravda a tak to je, a GTA5 na PC nevyjde, ne potom co PC scéna předvedla po uvedení 4 dílu (ačkoliv optimalizace byla opravdu příšerná..) Cyaonara suxers
-
Pozor, netvrdim ze se na konzolích nepirati...to by byla zaslepenost, ale reakce vas všech mi ale trochu mi připomíná rčení "zloděj křičí chytte zloděje".