Přejít na výpis diskuzí
Lovec zlodějů sám největším zlodějem na příběhovém videu z Thiefa
11.2.2014 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
Záměna slova, sry a díky za upozornění.
-
keby sa da na konzolach piratit tak lahko na PC tak by tie predaje rychlo klesli.
-
ja myslim že je jasný že tenhle záporák byl inspirovan danielem day lewisem z filmu gangy new yorku. tak to byl jeden z nejlip ztvarnenych zaporaku v kinematografii za hezkou radku let
-
Dishonored II
-
Jj, všiml jsem si.
-
Má ho dokonce se mu na jednom obrázku z toho oka kouří.
http://static.gamesurf.it/cover/video/2012/hi/9424.jpg -
Já osobně jsem se tam ještě nedostal, jen jsem to četl na netu.
-
Myslím že mu ho vydloubl nějakej démon nebo tak něco.
-
V Thief 1 dostal to mechanické oko a pokud vím, tak ho bude mít i v tomhle díle.
-
Nedostane tady ve hře Garrett to svoje oko koukal jsem na videa a má obě vlastní?
Oprava: Nejsem si jistej ale myslím že ho vlastně dostal v Thief: The Dark Project. -
Abych nedaval tri prispevky pod sebe tak hodim vsechny reakce sem:
Tilwaen: Dekuju, to je presne ono.
fallanga: Ja netvrdim, ze jsou to stejne/okopirovane hry. Ale nepochybne jsou si podobne a mainstream da proste prednost dishonored(ci novemu thiefovi az bude).
já: Tak ja netvrdim, ze se to musi libit kazdemu ani ze je to nejlepsi hra na svete(*). Me to bavilo a beru to jako vybornou hru, pokud mas jiny nazor tak urcite nic nenamitam. Akorat si nemyslim, ze je to klon(i kdyz dalo by se o tom asi diskutovat, moje hlavni namitky byly proti Kozymu.
*ot: Chybi mi v ty vete carka nebo to mam dobre? -
Nedostane tady ve hře Garrett to svoje oko koukal jsem na videa a má obě vlastní?
-
Sto lidí, sto chutí. Já jsem Dishonored okouzlen. Nedávno jsem začal hrát Thief: The Dark Project a musím říci, že i když je ta hra dobrá, tak je tam dost zásadních chyb, kterým se dalo vyhnout i v době, kdy byla hra vyvíjená.
-
možná se liší, ale hrál jsem Thiefa a Thiefa II naposledy už před víc než deseti lety a přesto mě Dishonored hraný před třemi měsíci vůbec ničím nepřekvapil - jako bych to všechno už viděl, chyběla mi tam nějaká originalita; navíc jsem při hraní Dishonored postrádal nějaké větší sympatie k ději, postavám, zpracování - i když se mi celkem líbila a třeba se k ní vrátím, ta hra pro mě jednoduše postrádala charisma *4*
-
Co to jako má znamenat?! *7*
"Hlavně ale sbírá těla obětí tajemné oběti známé jako „gloom“" -
Pravdu díš. Ono se o pirátství na konzolích moc nemluví, protože je poněkud složitější a také je ho méně než na Pc. Ale i přesto je toho dost.
-
Já osoboně hraji původního Thiefa zrovna teď a jsou tam hodně velké rozdíly oproti Dishonored.
-
Crysis?
-
Ach ta vira v lidstvo :)
-
Jenze spousta lidi puvodniho thiefa nehrala a dishonored je mnohem pristupnejsi. Holt puvodni thief uz je hardcore.
A ty specialni schopnosti taky delaj hodne. Neco jako crysis je taky "jenom" obycejna strilecka se super oblekem.