Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • děláš jako by konzolisti nepirátili... kdysi měl kdekdo čipnutou PS2 a dnes znám dva majitele XBOX 360 a světe div se - oba mají externí disk plný her stáhnutých z internetu; to, že je náročnější hrát na konzolích ukradený hry a tím pádem to není tak masová záležitost, není zásluha poctivosti majitelů, spíš jejich neschopnosti - ve většině by kradli a hráli zadarmo, ale neví jak na to - a netvrďte mi, že majitelé konzolí jsou svatí a vzorně ctnostní, jsou to pořád lidi, tedy stále stejně vychcaní a sobečtí zmetci... *1*
  • Tenhle Thief začal s vývojem dřív než Dishonored.
  • fallanga
    A konzolisti nepirátí? Ty jsi mi ale komik :D
  • fallanga
    Dishonored a původní Thief se od sebe hodně liší.
  • Kozy
    Tohle samozřejmě vim, jen mi přijde že TENHLE konkrétní Thief se hodně inspiruje v Dishonored.
  • Thief je originál a pořád nechápu to zbožštění Dishonored - kromě nahlížení klíčovou dírkou, použití jiného prostředí (a denního světla) a speciálních schopností to byl klon Thiefa, který ani nebyl tak zábavný, ani tak atmosférický (byť nebyl špatný)
  • kickasl
    Pokud na chvili budu ignorovat zda thief ne/kopiruje dishonored nebo naopak nebo uplne jinak, tak ja bych si klidne dalsi dishonored zahral. Me to bavilo a urcite jsem nebyl sam.
  • už to tu zaznělo snad 100 krát, Dishonored se inspiroval Thiefem z toho vyplývá že Thief NEkopíruje Dishonored
  • Kozy
    Nerad se opakuju ale na mě tam to kopírování Dishonored je příliš veliký. Tales of Dunwall byly ovšem kvalitou někde jinde. Tyhle videa se mi fakt nelíbí. Původního Thiefa jsem nehrál, ale kdyby to bylo něco mezi DarkModem a Dishonored tak bych se nezlobil.

Každopádně když si porovnám videa ze starýho Thiefa a tohohle, tak mi to moc jako stejná série nepřijde, spíš jako Dishonored prohnanej modrym filtrem.
    Plus samozřejmě mi dost vadí jak vypadá protagonista, ten jeho obličej úplně křičí "jsem hrozně cool zloděj".
  • Az přestanou PCckari piratit a při dalším díle by dodali 10 mega prodanych kopii...
  • 32. července
  • Kdy vyjde GTA V na PC?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit