Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Nerad se opakuju ale na mě tam to kopírování Dishonored je příliš veliký. Tales of Dunwall byly ovšem kvalitou někde jinde. Tyhle videa se mi fakt nelíbí. Původního Thiefa jsem nehrál, ale kdyby to bylo něco mezi DarkModem a Dishonored tak bych se nezlobil.

Každopádně když si porovnám videa ze starýho Thiefa a tohohle, tak mi to moc jako stejná série nepřijde, spíš jako Dishonored prohnanej modrym filtrem.
    Plus samozřejmě mi dost vadí jak vypadá protagonista, ten jeho obličej úplně křičí "jsem hrozně cool zloděj".
    • Thief je originál a pořád nechápu to zbožštění Dishonored - kromě nahlížení klíčovou dírkou, použití jiného prostředí (a denního světla) a speciálních schopností to byl klon Thiefa, který ani nebyl tak zábavný, ani tak atmosférický (byť nebyl špatný)
      • kickasl
        Jenze spousta lidi puvodniho thiefa nehrala a dishonored je mnohem pristupnejsi. Holt puvodni thief uz je hardcore.
        A ty specialni schopnosti taky delaj hodne. Neco jako crysis je taky "jenom" obycejna strilecka se super oblekem.
        • kickasl
          Abych nedaval tri prispevky pod sebe tak hodim vsechny reakce sem:
          Tilwaen: Dekuju, to je presne ono.
          fallanga: Ja netvrdim, ze jsou to stejne/okopirovane hry. Ale nepochybne jsou si podobne a mainstream da proste prednost dishonored(ci novemu thiefovi az bude).
          já: Tak ja netvrdim, ze se to musi libit kazdemu ani ze je to nejlepsi hra na svete(*). Me to bavilo a beru to jako vybornou hru, pokud mas jiny nazor tak urcite nic nenamitam. Akorat si nemyslim, ze je to klon(i kdyz dalo by se o tom asi diskutovat, moje hlavni namitky byly proti Kozymu.
          *ot: Chybi mi v ty vete carka nebo to mam dobre?
        • fallanga
          Já osoboně hraji původního Thiefa zrovna teď a jsou tam hodně velké rozdíly oproti Dishonored.
          • možná se liší, ale hrál jsem Thiefa a Thiefa II naposledy už před víc než deseti lety a přesto mě Dishonored hraný před třemi měsíci vůbec ničím nepřekvapil - jako bych to všechno už viděl, chyběla mi tam nějaká originalita; navíc jsem při hraní Dishonored postrádal nějaké větší sympatie k ději, postavám, zpracování - i když se mi celkem líbila a třeba se k ní vrátím, ta hra pro mě jednoduše postrádala charisma *4*
            • fallanga
              Sto lidí, sto chutí. Já jsem Dishonored okouzlen. Nedávno jsem začal hrát Thief: The Dark Project a musím říci, že i když je ta hra dobrá, tak je tam dost zásadních chyb, kterým se dalo vyhnout i v době, kdy byla hra vyvíjená.
        • Tilwaen
          Crysis?
      • fallanga
        Dishonored a původní Thief se od sebe hodně liší.
    • kickasl
      Pokud na chvili budu ignorovat zda thief ne/kopiruje dishonored nebo naopak nebo uplne jinak, tak ja bych si klidne dalsi dishonored zahral. Me to bavilo a urcite jsem nebyl sam.
    • už to tu zaznělo snad 100 krát, Dishonored se inspiroval Thiefem z toho vyplývá že Thief NEkopíruje Dishonored
      • Kozy
        Tohle samozřejmě vim, jen mi přijde že TENHLE konkrétní Thief se hodně inspiruje v Dishonored.
        • Tenhle Thief začal s vývojem dřív než Dishonored.
  • Hraje se zase za Corva ?
    • fallanga
      Ehm..... zkontroluj si nadpis kámo *3*
  • BoB.2
    Nedostane tady ve hře Garrett to svoje oko koukal jsem na videa a má obě vlastní?
    • BoB.2
      Nedostane tady ve hře Garrett to svoje oko koukal jsem na videa a má obě vlastní?
      Oprava: Nejsem si jistej ale myslím že ho vlastně dostal v Thief: The Dark Project.
      • fallanga
        V Thief 1 dostal to mechanické oko a pokud vím, tak ho bude mít i v tomhle díle.
        • BoB.2
          Myslím že mu ho vydloubl nějakej démon nebo tak něco.
          • vydloubla mu ho victorie:c))mela vetve místo rukou:c))
          • fallanga
            Já osobně jsem se tam ještě nedostal, jen jsem to četl na netu.
            • fallanga
              Jj, všiml jsem si.
            • BoB.2
              Má ho dokonce se mu na jednom obrázku z toho oka kouří.
              http://static.gamesurf.it/cover/video/2012/hi/9424.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit