Přejít na výpis diskuzí
Mad Max bude šílenství v otevřeném světě
18.8.2013 | Pavel Dobrovský
53 příspěvků
-
Tuhle diskuzi je radost číst *3*
-
Takovej profesor, a přitom taková ****. To je hned člověku podezřelý, když jeden v jednu chvíli exceluje s historickým výkladem a hned na to, je z něj morální krabice s O.M.F.G.!! W.T.F.? výrazy. A ještě k tomu hodí vysvětlivku. To chce už konečně zabodovat na seznamce u nějaké buchty, jinak se nedá svítit.
-
Vypadá to zajímavě a když už je prostředí po pádu civilizace v kurzu nesměle doufám, že bych se někdy mohl dočkat i herního zpracování mé oblíbené postapo novely od Harlana Ellisona Chlapec a jeho pes ...
-
Walldstein@tiscali.cz:
Neviem prečo mám momentálne tak silnú erekciu, asi to bude kvôli predstave ako si Nefertiti holí svoju mačku aby sa jej nesparila :D -
O.M.F.G.!! W.T.F.?
(Tečky píšu záměrně protože mě sysém u těchto zkratek poslal do háje, že mám vypnout Caps Lock; navíc to napsal blbě, nepíše se CAPSLOCK, ale Caps Lock - Capitals Locking = Uzamčení Kapitálek (velkých písmen) -
Mato1987@tiscali.cz: Není co dodat, jasné a výstižné =D Jen bych doplnil, že např. v 19. století (ale i v první polovině 20.století bylo holení podpaží a klínu u žen výsadou spíše dívek lehčích mravů (rozumějme prostitutek). A malá perlička na závěr tématu o ochlupení: Nejkrásnější žena starověku, egyptská královna Nefertiti se údajně (stejně jako např. Kleopatra) holila celá, dokonce i hlavu, ale ze zcela praktických důvodů, v Egyptě je a vždycky bylo šílený horko a nebylo nic příjemnějšího a praktičtějšího proti přehřátí než se oholit a nosit paruku, kterou jste v klidu mohli sundat a "větrat lebku"...
-
Oooo...ještě jednou děkuji za poklonu, jsem mile překvapen, že se i zde najde někdo, kdo dokáže ocenit maličkost jako je uvedení věcí na pravou míru.. *4*
-
Just Cause 2 se mi líbil hodně, hlavně mě bavilo dělat chaos
-
mě se to z nějakýho podivnýho důvodu líbilo a některý scény jsou super :)
-
asi si tiež holili fúzy ale nechávali si pre zmenu kocúra pod pazuchami a mačku/bobra medzi nohami :D
-
A jak to bylo s holením u žen? *2*
-
óóó nie nie nie, viem, že na tomto webe a konkrétne v diskusiách je ťažké odhadnúť či dotyčný myslí svoj komentár ironicky alebo úprimne, ale tentoraz som to fakticky myslel úprimne, vážne som nevedel, že muži v starovekom ríme pravidelne navštevovali holiča *3*
a zase sa to aj dobre čítalo, lebo pekne sí písal všade aj interpunkciu aj slovosled bol skvelý takže ešte raz vrelé díky *5* -
Není zač *1*
Pokud to byla ironie (jak jsem to pocopil) tak stejně děkuji *1* -
Súhlasím, no s tým rozdielom, že mad max 1 bol lepší v mnohých ohľadoch a o post-apokalyptických filmoch by sa dala viesť celkom slušná a rozsiahla debata, len tak mimochodom, ak to niekoho aj zaujíma, môj rebríček post-apokaliptických filmov je následovný:10. The Postman
9. The Road
8. The Day After
7. 28 Days Later
6. Dawn Of the Dead
5. Shaun Of The Dead
4. Equilibrium
3. Matrix
2. Mad Max 2
1. Mad Max 1 -
Mad Max 1 mě trochu zklamal, čekal jsem drsný revenge exploitation, ale asi od půlky se začal film pomalu táhnout a až v posledních 10 minutách tam naházeli všechnu akci.
Ale Mad Max 2 byl skvělý, dodnes je to asi nejlepší post-apokalyptický film. Co bych dal za to vidět ho na velkém plátně. -
Zvedavy na to samozrejmne jsem ( o to vic ze vyjde i na Xbox360) vypada to hezky, snad i hratelnost bude dobra, za kazdou hru podobneho razeni budu jedine rad.
-
dá sa predpokladať, že to pôjde na AE 3.0, no uvidíme :)
-
si píš :) inu ak sa ti páčilo just cause 2 tak v žiadnom prípade nespravíš chybu ak sa budeš tešiť na nového Mad Maxa.
-
História a pôvod briad a fúzov ma vždy zaujímala, ďakujem za stručné a výstižné ozrejmenie faktov, fakt vďaka *4*
-
DLC skoro za litra bych si nekoupil, ani kdyby tam byly nejaky mise navic, protoze to nema hodnotu plny hry a muze to namluvit klidne mistr yoda