Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Filmy byly super.Můj nejoblíbenější je Šílený Max 2: Bojovník silnic
  • Pete.palis
    filmy s Šíleným Maxem jsem miloval a tomuhle věřim;)
  • Článek se dobře četl a celkově jsem na hru OPRAVDU zvědav.
    PS.:Akorát by mě zajímalo jestli to bude z pohledu 1.osoby nebo z pohledu 3.osoby
  • Mato1987
    Mám fakt zmiešané pocity, na jednu stranu avalanche studios verím, v just cause 2 a renegade ops som strávil desiatky hodín a bavil som sa skvele, ale na druhú stranu sa bojím tej ilúzie otvoreného sveta, bojím sa hlavne tej naskriptovanosti jednotlivých misií a celkovo takej uzavretosti a nedomyslenosti deja a odfláknutosti jednotlivých herných mechaník ako lootovanie a stealth...no nechám sa prekvapiť, mad max je jednou z mojích prvých hier, od ktorých v roku 2014 očakávam prekvapenie, uvidíme.
    A zároveň ďakujem za skvelý článok Luke-ovi výborne sa to čítalo.
  • porad mi ale neni jasny co se stane s tema vyfukama co mu vychazej zpod prednich blatniku pri dopadu po nejakym vetsim poletu.
  • Pohání to Avalanche Engine 2.0 (3.0?) *5*
  • Silne pochybujem, nakolko maju vlastny
  • nevíte, který engine to pohání? že by id Tech 5?
  • To je snad dobře ne? *2*
  • Neřešme ho,takovýhle lidi já znám(můj bratr),ale jinak si myslím že když na tom dělají lidi z Avalanche,tak si myslím že to bude bomba
  • Vzdyt to tam pise, snazivy chlapce *3*

"..žijeme ve světě, ve kterém se hry ukazují předčasně. Jaký byl přesně důvod, proč byl Mad Max předváděn, když animace postav nejsou dotažené a grafika místy působí blokovitě.."

Ale on asi potrebuje slyset radu od tak zkuseneho navstevnika zahranicnich vystav *15*
  • Chlubit se tím že jste rozbil prezentaci,protože hra nebyla připravená na to co uděláte,to je docela mazec.Berte v potaz že hra vychází až v příštím roce takže jako se vývojáři zaručeně postarají o to aby se ve finálním výsledku něco podobného nestalo.
  • peterka
    Paráda *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit