Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Já jsem za remastr rád, protože tehdy původní hru jsem si moc dobře nezahrál  bylo to náročné a neměl jsem výkonnou grafiku takže třeba v dešti se mi to dost sekalo... fyzika ani nemluvě vstřícný krok že to dali zadara těm co už měli, nicméně dle 7/10 to je stejné co 7/10 tady měla původní hra a za mě nesouhlasím není to dokonalé a dost věcí bylo vyškrtnuto nicméně furt je to zábavné a S DLC navíc o 20 hodin a víc zábavy... za mě 8/10 super dabing a celkem obstojný i když místy uspěchaný příběh.

    Na jedinčku to nemá ale furt je to dobrá hra s super cz dabingem a obstojnou vylepšenou grafikou optimaliozací ( jo  v roce 2010 s physx i bezt byla optimilizace docela strašná) hezké vrátit se 10 let zpátky a kdo dohrálů Mafia3 ví jak dopadl Joe🙂

    Jinak taky super ozvučení a i fyzika aut stála za to jen škoda absence venkova a volné kjízdy která je jen díky dlc. Obtížnost taky zůstala docela blbě vyvážená. Jinak ok a grafika je vylepšená věděli jste že Vito měl jizvu  na tváři ? Ted už jen doufat že REMAKE Mafie bude bomba hlavně at tam nenarvou open worldy srajdy to by byla hrůza. Dabing snad jakž takž výjde.

  • KIMCID

    Já už je hrál všechny snad 30 x a miluji je.

  • Dvojka snad ani remake nepotřebuje. Prošel jsem ji nedávno a na kouzlu ji neubylo...

  • KIMCID

    Můj sen je buď Hidden and Dangerous 3, nebo remake obou předešlých dílů.

  • KIMCID

    Pokud jsi koupil a spouštíš tak cz se  nastavuje v tom prvním okně co ty vyskočí .V  samotné hře to nejde,

  • Zdravím. Měl jsem stejný problém. Ohledně češtiny nic nemažte. Hru nechte tak jak je nainstalovaná a pak postupujte podle videa.  https://www.youtube.com/watch?v=froJ70cqxB8

  • Carnage666

    Mě hra jede úplně bez problému, zkusil bych buď úplnej reinstal nebo ve Steamu ověřit integritu mezipaměti hry.

  • Hady23

    Zdravím, včera jsem koupil hru přes steam a mám problémy jak s čestinou tak načítání save. Češtinu jsem vyřešil smazáním všech ostatních jazyků, ale bohužel po ukončení hry nejde pokračovat tam kde jsem skončil. Píše mi to : Obnovení selhalo. Vyber si opakovat pro opakování obnovení, nebo zrušit pro návrat do nabídky. Díky za odpověď :)

  • Zbytecnej remaster, ale zadarmo. A stejně radši nainstaluju klasiku, do které hodím mód a hra bude vypadat a fungovat lépe než remaster. 

  • Derp_1337

    To, že nedokážeš poznat nadsázku je dáno pouze tvou omezeností. Dokonce jsem to NAPSAL, že to byla nadsázka. Tak přestaň už plakat a příště si víc soustřeď na to, co lidi píšou.

  • V podstatě nepovedenej grafickej mod za 30€, jsou fan projekty s většíma úpravama a bez odstranění physx a problémů s frame drops. Aspoň že je to pro majitele původní hry zdarma, ale pro nové hráče to úplně nemá smysl.

  • Maxianimal

    A přesně proto, milý zlatý, to má být cutscéna, a ne nudná jízda v autě, kde čteš titulky. Už se přes to, že nevíš, co je cinematic experience, přenes.

  • Derp_1337

    To jsi padlý na hlavu? To jako vážně chceš doslovně srovnávat fakt, že v Mafia jsi viděl auto z pohledu 3. osoby zatímco jsi ho řídil??!

    Je to hra a ty v té hře řídíš to auto! Z principu potřebuješ vidět na cestu a proto kamera nemůže být zaměřena na ksichty postav uvnitř. Už se přes to přenes a nedohaduj se o samozřejmostech.

  • Lukyz

    Jsou tam, ale dost nešikovně to schovali přes globální nastavení a ne jako samostatnou položku popř. to jde nastavit přes INI. Tohle opraví patchem, stejně tak snad zapracují na optimalizaci. Vzhledem k tomu, že to dali zadarmo majitelům původní verze, tak nevidím důvod, proč se na ně 2x čílit, ačkoli ten launch byl fakt dost doprasenej. 

  • Maxianimal

    Po dvou hodinách odinstalováno a nainstaloval jsem si původní verzi. Ta nejen, že vypadá skoro stejně, ale dokonce lépe v tom, že je tam PhysX a APEX clothing simulation, což v "definitivní" edici tak nějak chybí. Naprostý fail, bojím se o jedničku...

  • Maxianimal

    Pokud ti připadá stejné to, co děje v Mafii a to, jak to bylo udělané v OUaTiH a v dalších jiných filmech, tak to pardón, to se nemáme o čem bavit. Je něco jiného si číst rozhovory, když se jede v autě, a BÝT v tom autě a účastnit se rozhovoru. To je cinematic experience. Čtení čehokoliv, rozhovoru, nahrávek, poznámek je čistě herním mechanika, nikoliv filmová. Tolik k tvému "Cinematic experience". Když iž něco vypustíš z úst, chtělo by to nad tím trochu popřemýšlet a nevypouštět anglická slovíčka, když ani nevíš, co znamenají. Nadsázku beru, hlouposti ne.

  • Vogon

    Většinou jeden, dva nebo všechny z těchto důvodů vedou k vzniku remastru:

    1) Zácvik nových zaměstnanců. Může se zdát, že na remasteru není co pokazit, proto by to mělo být ideální k tomuto účelu, ovšem kvalita většiny remasterů svědčí o opaku. Toto byl např. případ nedávného RE3 Remaku.

    2) Měření(případné budování) zájmu o sérii mezi zákazníky, protože vydavatel zvažuje vývoj dalšího dílu. Zde tato možnost dává smysl, protože Mafie 3 byla přijata špatně, ačkoliv měla(myslím) dobré prodeje. Chtějí tedy pravděpodobně zjistit jestli se "kvalita" Mafie 3 neotiskla do úsudku hráčů. Toto byl případ u HD kolekce DMC série a Dragon's Dogma.

    3) Lehký výdělek, který půjde na úhradu vývoje dalších projektů. Zde Mafie 3 má 0 změn, Mafie 2 mizivé změny, na úrovni fanouškovské modifikace. Hráči je přesto s radostí kupují znova. Doslova nelze prodělat. Toto je případ Dark Souls Remastered(Na kterém například nepracovalo ani původní studio, nýbrž pouze zaměstnanci západního vydavatele. V Japonsku si lze na Steamu stále koupit původní hru, mimo něj nikoliv.). Mafii jde k dobru to, že remaster dvojky dostanou smrdíš mazale majitelé původní verze zdarma. Ovšem nejsem si jistý, jestli Mafie 2 byla na Steamu odjakživa, tedy jak velké procento původních majitelů ji má na Steamu, viz komentář výše od zákazníka z Gogu.


    Čeho by se hráči bát je "trigger warning" o "politické nekorektnosti", které bylo přidáno Mafii 2. Proč se bát? Protože první Mafie bude příběhově obohacena, tedy aby se neneslo obohacení v duchu reparací za údajný "rasismus" KC:D nebo v duchu přednášek o této hře na FFMU.

  • Derp_1337

    Za 1.) "čtení rozhovorů z nahrávek" je úplně jiná situace než o které se Maroš zmínil.


    Za 2.) Takže ty tvrdíš, že rozhovory postav v autě nejsou běžnou součásti filmového průmyslu?? LOL. To jsi asi moc filmů neviděl.

    Např. film z minulého roku Tenkrát v Hollywoodu. Brad Pitt a skoro 4 minuty konverzace v autě


    Za 3.) Moje prohlášení o Cinematic experience byla samozřejmě trochu nadsázka. Chce to trochu nadhled a brát věci s humorem 😉

  • Carnage666

    Zase musim pochválit že ač jsem dal Mafii 3 palec dolů a sepsal i rcenzi tak min. dve DLC prej byli údajně docela dobrý. No já měl hru bez DLC a díky tomu že sme jí  měl jsem teď dostal kromě tý dvojky i trojku v definitivní edici a mam i ty DLC zadarmo 😀

  • Maxianimal

    Cinematic experience? :D Jakože čtení rozhovorů z nahrávek posetých po mapě je taky cinematic experience? Cinematic experience ja úplný opak, vyprávění pomocí vizuálu, což povídání v autě vážně není. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit