Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cNNk

Normalne si ji vyhledej ve storu ..bude tam, ze uz ji vlastnis. Pokud klikes na instalaci, tak se ti v knohovne ukaze hned. Nekdy stacil restart steamu. Kazdopadne ji vlastnis a muzes hrat.

• Vzhledem k tomu, že ti co M2 už mají za to neplatí, tak ono je to v zásadě to stejné, jako by vydali ten patch.

• readyxx

a co se u toho zmenio krom toho ze je pryc filtr?:D

• Tak Mafia 2 stále vypadá velmi dobře. Nemyslim si, že remake je opravdu potřeba. Každopádně jednička má přednost a dělat dva remaky na jednou je třeba docela velké sousto...

• Mám tedy trochu problém s tím, že se vykašlali na ty, co hry mají na GOG....

• Co je pod kapotou asi nevíme, navíc to dělal jiný tym, takže si umím představit, že i pro ně to bylo takto pohodlnejsi. S patchem by bylo podle mě i víc problémů (potenciálních)

• Effect

Pro stávající majitele je to zadarmo a na současné generaci konzolí to ještě hrát nešlo. Co řešíte?

• Mám původní Mafii II a na stránce Mafia II definitive edition mi to píše, že ji už mám v knihovně, takže to platí, jen se to fakt zatím neukazuje

• Derp_1337

Odborně se tomu říká "cinematic experience" 😉

Proti gustu žádný dišputát.

• už to je na steamu.. :) a zadarmo pokud mate mafii 2

• Joshua

A jinak na co remastr, podle popisu, minimalni zmeny, kdysi na toto stacilo vydat patch

• Veľké sklamanie, čakal som omnoho viac. Táto hra si zaslúži poriadny Remake rovnako ako jednotka. 

• nightborne

V materiálech k recenzi, co jsem od nich dostal, jednoznačně stojí, že existující majitelé Mafie II dostanou Definitive bezplatně. Tak snad to neni bohapustá lež =). Dej tomu chvilku, nějak jim ta distribuce hapruje při launchi, zdá se.

• Joshua

No nevim, na steamu definitive stoji 30 euro, a je tam napsano pri koupi definitive dostanete starou mafii 2 zdarma.

• DeathFish

Za mě dobrý, nečekal jsem nic víc a tak jsem spokojen 🙂 děkuji za rychlou a všepokrývající recenzi.

• nightborne

Jojo, jak psal Vašek o kousek vedle, momentálně s tim probíhá nějakej bordel. Buďto počkej, nebo kup z Windows Storu, kde to podle všeho funguje. Respektive, vlastníš-li původní dvojku, tak... prostě počkej, no.

• Nemam na steamu definitve edition.. 

• maros.goc

Rovnako slabá hra ako aj predtým. Táto hra je viac než o hraní skôr o čítaní rozhovorov medzi postavami počas šoférovania...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit