-
Dnes mafia II na steamu (http://store.steampowered.com/app/50130/) za 9.99€ :-)
-
Ja osobně bych chtel v mafii 3 dlouhý a napínavý příběh, ale také vedlejší mise. Chtěl bych něco víc než je v mafii 2 například bych chtěl nadzemku, metro atd. V mafii 2 toho bylo hodně vystřihnuto a myslím kdyby tu hru nechali takovou jaka byla, byla by 100x lepší(podle mne)Hlavně chci, až dokončím příběh tak aby byla nějaká zábava, třeba jako extrémní jízda(Mafia 1). Prosím jestli to čte někdo z 2k czech tak to do mafie 3 dejte děláte skvělé hry a já to oceňuji.
-
mna napadla este jedna vec nemyslite ze ak mafia 3 bude vychadzat tak o par rokov neskor nebudu v "mode" DLC ale nieco ine a priklonia sa k tomu ? V dobe kevysla jedntka tak neboli rozsirenia az tak caste ako teraz.... mafia 2 vysla len v nespravnej dobe podla mna a teda dufam ze obdobie kedy vyde mafia tri tak nebude ovplivnena podobnymi modnymi vystrelkami ako dlc alebo este horsie ze si budeme platit za kazdu kapitolu osobitne :D
-
-
Taky tak doufám. Mě ta mafie II přišla prostě jako osekaná verze něčeho, co získá plnej obraz a význam až po tom, co si k tomu za šílený peníze dokoupíš ty debilní DLC. Je to prostě ojeb směrem k zákazníkovi. Každej dobrej vývojář ví, jaký nároky dnes kladou hráči a co by dnes měla kvalitní hra za plnou cenu obsahovat...nemusí to být vlastně chyba vývojáře, ale spíš někoho, kdo tam tlačí na prodejní pilu...chyba, zákazníci nejsou blbý (ačkoli vlastně nevim, jestli prodejnost mafie II naplnila očekávání...)
-
-
3. Díl bude stejně ale bez scénáře Dana Vávry, takže 100% odpad ... *10*
-
-
No jasně, scénář udělá celou hru sám a tým se také řídí sám. Kvalitní scénář ti dnes napíše kde kdo, ale dát dohromady kvalitní tým a všechno poladit tak, aby vývoj šel bez problémů, je těžké. 2K Czech se to klidně může povést.
-
-
Já si koupil originálku Mafie II a teď toho lituju. Je to obyčejnej ojeb. Je to jako byste si koupili a zaplatili šáteček s marmeládou, ale po prvním kousnutí zjistili, že marmeládu si musíte dokoupit zvlášť (ty zasraný DLC), ačkoli jste zaplatili plnou cenu? Kde to jsme? Tohle by mělo bejt trestný! Proč před prodejem neupozornili na to, že časem vyjdou placený DLC, který z toho hru, jakou jsem očekával, a jaká by za plnou cenu měla být, teprve udělají? Protože by si to nikdo nekoupil!!!!!!!!!
-
-
myslíš že dlc dodělaly hru tak jako měla vyjít ? *8*
dlc sice odemkli to co mělo být puvodně ve hře ale ani jediné dlc nestojí za nic
chcete doboru mafii ? vraťte vávru zničte 2k , a samozřejmě to chce nějaký peněžní přijem -
-
Nic ve zlym. Ale Vavra neni zase takovej buh. Vzdyt ten clovek je profesne vystavenej, kterej neumi nic jineho, nez nadavat. Na M2 samozrejme delal. Z casti je to take jeho zasluha, ze IS dosli penize. Distancovat od vyvoje se umi kazdy...
A delat M3 je blbost. 2kczech na to dle meho nema zkusenosti ani lidi, aby udrzeli krok s dobou. Staci vedet, jak to u nich chodi... -
-
Ten člověk sice neni žádný bůh ale je to člověk který má obrovskou zásluhu na vytvoření Mafia 1 která byla na svou dobu špičková a podle mého názoru neni dosud překonaná. Že se to u druhého dílu nepovedlo na tom možná nějakou zásluhu má ale to nic nemění na tom co má za sebou. Vzhledem k tomu v jaké fázi vývoje hry odešel tak se toho hodně změnilo a z jeho nápadů tam toho moc nezůstalo. Pokud vim tak většina týmu také odešla a to lecos vypovídá o tom co se u nich asi dělo při odkupu.
-
-
-
-
Myslím, že odvolávať sa tu na českú povahu a sypať si popol na hlavu je hlúposť. Ten popol
by si mal sypať na hlavu ten ktorý dovolil aby mu poctivé knedlo- vepřo zmršil americký hamburger. Kúpil som si mafiu 2 a kúpil som si aj vydanie DLC pre ňu na DVD, ale v ústach
som mal trpkú príchuť. Iste niekto môže povedať, že som kupovať nemusel, ale v konečnom
dôsledku, ak niekto chce moje peniaze mal by hrať poctivo. Pokiaľ nebude nejaká norma
na ochranu spotrebiteľa(čo je bohužiaľ fikcia) ktorá striktne určí, čo má plná hra obsahovať,
budem mať stále pocit, že pod značku DLC je možné schovať čokoľvek, čo mala pôvodne
obsahovať plná hra. -
Už nyní se těším na Mafii 3, sice to bude trvat cca dalších 8 let ale to se nedá nic dělat, jenom čekat. Co se týče DLC do mafie 2, tak už mám dohraný Joeova dobrodružství, Jimmyho zradu,( nyní hraji JIMMYHO POMSTA ), asi jsem jediný který řekne či napíše, že je to super, sice není to nějaké extra střílení jako v hlavní hře ale já jsem spokojen na 100% *5* *5* *5* . Jenom malá výtka - problém bude asi jenom u mne, při misi ( JIMMYHO ZRADA )v pivovaru ( jak jste likvidovali to tlusté prase ) se mi to nesnesitelně sekalo, jenom cesta dolů ze zhora mi trvala cca 5 min po likvidaci všech nepřátel, ještě se mi sekalo v jedné misi v Čínské restauraci ale už nepatrně. Jinak jak základní hra MAFIA 2 tak i JOEOVA dobrodružství se mi vůbec nesekala, vše šlo bez sebemenších problémů. Kdyby byla volná jízda + vstup do nadzemky, tak by to bylo super. Mafii 1 jsem hrál cca 20x , Mafii 2 ( hlavní děj ) 5x, tak podle mne je MAFIA 2 s DLC lepší než MAFIA 1
-
Mafia není klasická městská akce. Víc než na mimodějový aktivity se zaměřuje právě na děj a jeho vyprávění. Je to hodně vidět v cutscénách a i v ději jako celku (pokud by tomu ve dvojce někdo neusekl některý pasáže a konec). Vedlejší mise alá GTA by rozhodně nebyly to pravý. V jedničce je tak krásně a okázale zamaskovali, aby vypadaly přirozeně a nenarušovaly koncept hry. S Lucasem Bertonem měli tenkrát špičkovej nápad *4*
-
-
To vis, v dnesni dobe je proste moderni nadavat na Mafii II a kdo nenadava, ten tomu nerozumi. Ja nehral Mafii I, ale dvojku sem si koupil a proste me bavila. S tim DLC me to nepotesilo, tak sem si je proste nekoupil. Nejsem zadnej velkej paran, takze i delka zakladni hry mi vyhovovala (nehraju 5 hodin denne).
-
-
Pokud nejsi velkej pařan, tak to nemáš s čím porovnat. Právě tomu nadává hlavně ten, co tomu rozumí a ještě například hrál jedničku. Je dobrý, že ses u toho bavil, ale to je tak všechno.
-
-
Tim chces rict, ze hram nerozumim? Mno nevim jak si na to prisel. Je fakt, ze jednicku sem nehral, tak netrpim porovnavacim syndromem, ale ze sem se u toho bavil je snad v poradku ne? Od toho hry sou. Je fakt, ze me v posledni dobe hry uz tak neberou, ale hraju uz cca 20 let, takze o nich neco malo z hracskeho hlediska vim..
-
-
hraješ 20 let a nehráls Mafii ?? styď se ! :D
-
-
JJ stydim se a du si sednout do kouta na hrasek :-) Proste sem v te tobe na to nemel dostatecne PC, tak sem se do toho aninepoustel..
-
Souhlas mít za sebou 20 let hraní být dokonce čech a nehrát Mafii to by mělo být trestné.
-
-
-
-
No to buď rád, že jsi jedničku nehrál. To bys pak možná na dvojku nadával taky *1* Spousta výtek je oprávněnejch, jenom jsem nechtěl, aby Mafii někdo přirovnával k GTA, který se sice taky odehrává v otevřeným městě, ale jde si svou cestou.
-
-
Do prčic. Přísahal bych, že jsem na to tlačítko reagovat kliknul... *8* Moje chyba, měla to bejt reakce na Mafia = GTA.
-
-
Pánové a případné dámy... Když tak kopete a plivete na českou hru (ehm, že by typická česká povaha? *5* ), znáte vůbec fakta okolo jejího vzniku? Všichni nadáváte na 8 let trvající vývoj, ale nevíte o něm zhola nic (přerod mezi 2. a 3. generací konzolí, v půlce vývoje nutnost vyrobit nový vlastní engine... ), protože jinak by jste tušili, že nebýt 2K, něco jako Mafia II, by se k nám vůbec nedostalo... Já vím, že spolu s 2K přišly změny, na které teď všichni plivete a nadáváte, ale napadlo vás někdy, že za těch 8 let čekání na pokračování se Mafia II stala jakousi modlou českých hráčů, vycházely fakeové preview, fan arty, které všem tvrdily, jak se stane Mafia II nejlepší hrou všech dob. Hype byl natolik velký, že jste tomu všichni uvěřili a teď se nehodláte spokojit s nadprůměrnou hrou (grafika, Danův scénář, detailnost prostředí, herní doba) a radši všichni slintáte u Black Ops nebo Modern Warfare s poloviční hrací dobou a scénářem... Jak jsem řekl na začátku, typická česká povaha. Howgh *12*
-
-
To je hezké jak nás tu všechny poučuješ. Nás jako spotřebitele nezajímá co měli nebo neměli za problémy. To je jejich věc my pouze chtěli kvalitní hru která by se aspoň vyrovnala prvnímu dílu a to se nestalo. Vydali podprůměrnou hru a ještě se opovážili z nás dělat blbce v podobě DLC. Tak se nediv že tu všichni plivou když mají důvod. Když už tu chceš mít narážky na českou povahu tak by jsi měl vědět že si chráníme to co je naše a proto nedáme na první díl dopustit. Mafia 1 pokud to nevíš se stala pro čechy skvělou hrou která na svou dobu byla revoluční. A tak se nediv že se nám nelíbí když někdo tuhle značku zničil a zkazil jí pověst.
-
Přechod mezi konzolemi ani nutnost vývoje vlastního enginu není problém spotřebitelů, ale vývojářů. Nám jako koncovým uživatelům to může být putna, chňápem? Nadprůměrná hra by neměla mít mezery v ději, neměla by trvat tak krátkou dobu bez poskytnutí znovuhratelnosti, multiplayeru či nějakých dalších aktivit nebo nějaký jiný "omluvy", proč je tak krátká. Call of Duty je multiplayerová hra, kde je SP něco jako rozcvička k pochopení mechanismů. Piráti to samozřejmě nechápou, ti se totiž musí! spokojit jen! se SP částí. Mafia II nebyla nijak špatná hra, spousta momentů byla velice povedená (vězení např.), to nic ale nemění na faktu, že herní doba byla trestně krátká, DLC jsou velmi ubohéý a o nadprůměr se rozhodně nejedná. Světácky napsáno, ale rozhled nijak slavnej. To narážím na pasáž, kde vychvaluješ herní dobu *2* To jsi přeci nemohl myslet vážně *3* *7*
-
-
Poněkud ironicky, ale v době kdy akční "top ten tituly" dohraješ za 6 hodin mi příjde 12 hodin s Mafií II na hard jako silný nadprůměr... *5*
-
-
Říkám, většina z nich ale obsahuje multiplayer či nějakou jinnou činnost, která má hráče zabavit po dohrání dějový části. Mafia II nikoliv. A těch 12 hodin je poněkud nadsazeno. Nechci se hádat, na disku ji už nemám, ale tuším, že jsem se vešel pod 10. Na hard, a to jsem nejednou umřel. Pravda, nelítal jsem po levelech jak mátoha a nehledal fotky ženskejch, ale stejně.
-
-
Kdyby aspoň v základu byla nějaká extrémní jízda nebo tak něco ale ani to ne.
-
-
Tohle je ale městská akce a ne tunelovka takže 12 hodin je dost málo.
-
-
Tohle není městská akce, ale akční hra. Městská akce je třeba GTA. Ty jeho střílečky sice dohraješ za 6 hodin, ale potom tam máš i MP, který někdo může hrát stovky hodin.
-
-
Městská akce je pro mě to co se odehrává v otevřeném světě a to je jak GTA tak i Mafia.
-
Právě zase tak otevřený není, protože je to hlavně akční hra s příběhem. GTA je samozřejmě také akční, ale M2 neměla být další GTA, stejně jako M1 nebyla GTA. Těžko říct, jestli je moc krátká, ale pro Čechy je rozhodně dost drahá při porovnání cena/výkon.
-
Je to snad hra v otevřeném světě ne?????? Tady MP neni takže by ta hra měla vydržet dýl než 12 hodin. Prostě je příliž krátká na to o jaký typ hry jde. Jen si to někteří nechtěji přiznat.
-
Pak je tu ještě 30+ hodinové GTA 4 se skvělým MP...
-
-
-
-
-
Ta hra je špatná proti konkurenci. Na konzolích prakticky nehratelná a tam jsou největší peníze. Proč R* může mít studia, která dělají v porovnávní jednu pecku za druhou a přitom jsou pod stejným vydavatelem? Když ta hra není hotová, tak ji nevydávám, to je snad základ, ne?
-
-
Ja byt tebou, tak moc nedavam na odiv, ze neumis Mafii hrat na konzoli :) Me se naopak hrala znacne dobre.
-
Proč pořád srovnáváme GTA a RDD s Mafií, když jsou to v konceptech odlišné hry (linearita a důraz na příběh / nelinearita)? Navíc srovnávat Rockstar a 2K Czech je úplně mimo, co se velikosti vývojářských týmů a financování týče... BtW: nevydal náhodou R* za poslední 2 roky "jenom" 2 tituly? *3*
-
-
Někdo tady psal, jak je Take 2 strašně zlý, proto R*. Myslel jsem propracovanost hry a celkový dojem. Mafia byla dobrá značka a do marketingu se nacpalo plno peněz, takže finance asi nechyběly. Pokud víš, že ano, tak bylo výhodnější to nevydat. Ta hra měla obrovský potenciál a pak se vydá takový nedodělek. Takže není chybou českých fanoušků, že čekali kvalitní hru, ale vývojářů, že ji nedodali. Pokud víš, proč ji nedodali, tak to napiš, jinak je to úplně jedno.
-
-
-
-
Přeji si jedinou věc...aby Mafie III se vrátila k prvnímu dílu a dle toho byla dělána...cokoliv jiného je zbytečné říkat neboť Mafie I na svojí dobu obsahovala vše. toho mutanta co nám předhodili a ještě na to poslali hnedle pár DLC s lží na rtech že je to proti bazaru se nedá považovat za hru.