Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdarec kdy bude mafia 3 uz se na ni tesim fakt nejlepsi hra co sem hral
  • Kdybych měl ohodnotit Mafii 2 tak bych řekl dobrá grafika i příběh by ušel kdyby byl jednou tak delší <-- nechápu když to dělali tak dlouho že si tam nemohli dat víc mnohem víc misí protože když už jsem si myslel že mě hra začala bavit a že je to dobrý tak najednou tam vyjdou titulky sorry ale ten konec jsem trochu nepochopil.No snad Mafie 3 bude mnohem lepší a hlavně at neřeší tak moc grafiku sice se mi líbila ale i tak je důležitější příběh a podobně.Nemůžu to ani srovnávat s Mafii 1 a to z prostého a jednoduchého důvodu a to protože sem to nehrál .
    Když to tak shrnu jediný co mi vadilo a to je příběh
  • asi bych fakt chtěla aby hlavní postavou byl Vito a aby tam stále byl Joe Barbaro jako Vitův kámoš . Ale dobrý by taky bylo kdyby se ten příběh trojky odehrával stále v Empire Bay,protože než jsem stihla se v tom městě zorientovat byl konec hry ... :D A prosím nevíte někdo datum kdy by trojka měla vyjít ,nebo je zatím neznámé? :-)
  • Mě celkem naštvalo že zrušili možnost legální koupí aut v Diamond Motors (A tím vznikla v m2 uplně zbytečná budova)
  • Nechápu , proč by byla na konzolich hra nehratelná (dohrál jsem 2x na xboxu 360 na těžkou v pohodě)??? Hrál jsem oba díly ale i tak se mi víc líbí mafia2 . Ten příběh mě tam jaksi víc vtáhl než v 1 dílu.....
  • Mafie 2 me nejak neuchvatila.... Grafiku to ma sice moc peknou,ale hra neni preci zalozena jenom na grafice..... Pribeh, postavy, nevyuziti mesta... no nic moc.... M2 na me dela dojem nedodelanosti, splacani cehokoliv na posledni chvili a sup s tim do obchodu.... Pribeh a pointu si dokupte sami a za nehorazny penize... Zato Mafie 1 ma svoje kouzlo, atmosferu, je vyborne nadabovana a hlavne ma poradny pribeh, ktery se neda jenom tak zapomenout.... Myslim si, ze na svoji dobu je to hodne dobra hra.... I ted si ji nekdy zahraju, je tam porad co hrat, neprestane me bavit, i kdyz ji mam dodelanou nekolikrat. A kdyz je dodelany pribeh, je tu volna jizda a extremni jizda.... zato M2 se dohraje.... a co dal?? M2 mohla byt taky dobra, mozna lepsi jak M1, puvodne to urite melo byt uplne jinak, jen kdyby bylo vic casu a penez... takhle je z M2 no......to co z ni je... Tak.. ted konec oslavovani Mafie 1...
    Mafie 3 by mohla byt zajimava, ale jen zadny pokracovani nedodelane M2... jen to ne...
    Snad se nekdy dockame poradne hry.....
    btw: zda se mi to, nebo s lepsi krafikou prichazi hra o sve kouzlo???
  • mafia 2 je proti tomu co slibovali pred vydanim jen koncept.moc bych chtel mafii3 a hlavne z moji logiky vychazi ze by byla v tech 70.letech s tema krasnejma autama co sou siroky 2,5m.a to by byla nadhera......nemuze mi nekdo poradit?:mam mafii 2 dohral sem ji ale pak sem ji nejakej cas nehral a ted kdyz ji pres steam pustim tak se nactou ty kecy a pak se to nacita asi den a furt nic(jak je tam ta deska).jednou se mi to z cd podarilo po preinstalaci pustit ale co sem to zavrel tak to zas nejde. zkousel sem vsechno mozny ale nic...mimochodem nenavidim steam .dneska uz zadnou hru nedokazou udelat bez nej vpomenme si na mafii 1 jak to bylo jednoduchy...
    *16* *16* *16* *16* *16* *4* *1* *1* *1* *16* *16*
  • Mafia II je po technické stránce na vrcholu a příběhově si také vystačí. Ale kdyby jste se o hru zajímali před vydáním, tak by jste zjistili o kolik nás 2K ošulilo. Namátkou: Vito měl mít vlastní pizzerii, ve hře se vůbec neobjevila mise v kostele z uplně prvního traileru, a také to rozmrdání hry na DLC ... několik misí mělo být v puvodním příběhu ... například když jdete zničit nějaké káry v Joes Adventure ... tato mise byla v prvním gameplay na E3 v roce 2009 z ješte trochu jinou grafikou a hlavně VITEM!
  • Já bych u Mafia III chtěl aby hlavní postava byla Vito zase...a aby to bylo pokračovani toho druheho dílu protože konec II dílu mě pěkně nasral :D doufám že to nebude jako v I že hrajete za Tommyho a v druhem díle za Vita ale Vito je lepši než Tommy takže chcu aby ve III díle byla hlavni postava Vito....aby za ní hrači mohli hrat...:)
  • Nedokážete poradit?,já blbec jsem koupil Mafii 2 i s DLC Mafii 2 jsem dohrál,cítíc se poněkud okraden,nu což řekl jsem si a chtěl si zahrát DLC.Ale co se nestane ten blbej Steam mi u instalace DLC napíše,že už je to aktivováno a nemusím aktivovávat znovu.Tak co s tím? Nedokážete někdo poradit prosím?Předem děkuji
    • s cim mas problem ? pokud sis koupil dlc a nemas vypnuty automaticky updaty u hry tak se ti to samo dostahovalo a jenom v menu hry si vyberes dlc a jedes

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit