Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem pro trošku jiné změny...nejradši bych tam dal více příběhů-> více částí hry,
    mně osobně se líbila 30. léta nejvíc, takže bych nejdřív udělal pokračování Vitova a Joeova příběhu, pak něco ve 30. letech a ještě by nebyla na škodu léta sedmdesátá
  • Zdar já bych to chtěl takhle.Hra se bude odehrávat v roce 2005 Vito a Joe oba v lochu protože podezírají je policajti a fbi že zabili henryho toho informátora.No bylo by to tam hrozný protože by zmlátili joea a vita.Ale jednoho dne by byli poldové nadrogovaný a všechny vězně pustili.A to by byla příležitost jak utéct z města.Vito s joeiem by Las Vegas a tam by šli do kasína a tam by potkaly Ryana scaletu.To byl vita otec.Říkalo se že umřel měl i pohřeb nebyla to pravda.Nechtěl se totiž vracet domů protože měl dluhy tak proto se schovával v Las Vegas.Hra by skončila tím že zabijou joea při přestřelce. TAK ČUS BAMBUS
    • Tak to asi nebude to už Vitovi bude 80 let , a mafiáni se většinou tolika nedožívají.
      Ale dokonce jestli tam budou Vito a Joe, a bude se to odehrávat v roce 2005 tak ti dva už asi nebudou chodit do casina a zůčastnovat se přestřelek , a Joe nejspíše zemře kvůli selhání jater s toho jak hodně chlastá.
  • já bych chtěl aby mafie 3 navazovala na mafii2 *14*
  • Podle mě bude Mafia 3 v roce 2012/13 a možná zabijou Joa možná si to bude myslet jenom Vito.Takže léta 1951-1965! *1* *1* *1* *5* VITO SCALETTA JOE BARBARO
  • JÁ BYCH TO CHTĚL DO 60 A 70 LET :-D *3*
  • prosím ať to má příbjech a obrovské město starší doba pomsta za joa nastavení počasí spřístupnění všech budov víc aut jak osobních tak i nákladních hlavně se prosím zaměřte na vánoce by bylo město vyzdobený a aby se s toho jou dostal děkuju *3* *4* *14* *14* *14* *14*
  • Mafia 3 - Úvodní vyprávění, co bylo před a co všechno se pohnojilo. Následující ukázka, kde Vito besku rychle vytáhne bouchačku a namíří ji na Lea. Se snahou zachování "přátelství" ho nechá žít, ale uprchne zachránit Joea. To znamená, že po nich půjde celé město a nepřežijí už ani den.
    Proto oba dva unikají do města Lost Heaven, kde se snaží začít znovu a čistě. Něco se nepovede. Město už dávno ovládají jiné rodiny, kterým se Vito a Joe připletou do cesty a náš další příběh se může rozjet....

Může to znít šíleně, ale tohle bych si od Mafie 3 přál já. Návrat ke kořenům, nostalgické vzpomínky na jednotku v úplně nově vymodelovaném Lost Heaven po X letech :)
    Myslím, že pokud by to nepokazili něčím, tak je jasný to kandidát na hru roku.
    • ty jako is ze by to bylo celkem dobry ? *3*
  • Ahojte 2kczech už pracuji na pokráčování mafia , a podle mně ta mafia 3 bude se odehrávát v budoucnosti tak já si myslím datum výdání mafia 3- vánoce 2014
  • AHOJ TE MAFIA 3 BY SE MNĚLA OBJEVÍT NĚKDY KOLEM PŘELOMU LET 2014/2015 NEBO JĚŠTĚ NĚKDY KOLEM ROKU 2017-2018 A TRVAT DO BUDE PODLE MNĚ HODNĚ DLOUHO

23.9.2012
  • JA SI MYSLÍM ŽE MAFIA 3 VÝJDE AŽ ZA TAKOVÝCH 15- 20 LET A CO SE DÁ DĚLAT NA VÝVOJ MAFIA 2 JSME SI MUSELI POČKAT 7 LET TAK NA TROJKU 7-9 LET TEDY V ROCE 2019 NEBO 2020 TO UŽ BUDE MAFIA 3 NEXT GEN PRO NOVÉ NEXT GEN KONZOLE

31.12.2011
    • Ty si řádný dement, Mafie 2 vyšla kolem roku 2008, tj. 2015 datum vydání Mafie 3 plusmínus, tedy žádný 2020+. Osobně si myslím, že Mafie 3 bude svým způsobem katastrofa, ale i zajímavá hra zároveň. Každopádně, kdo si počká, ten se dočká. Ale hlavní příběh by měl být na jihu Ameriky a tři hlavní postavy. Nějací dva italové, a míšenec. Ještě přidat volné prostranství a možnost plavat ve vodě a byl by to styl GTA 5.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit