Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ono není nikde psáno, že se tam musí Vito nebo Joe nutně vyskytovat. Mafie 2 taky nemá s postavami z jedničky nic společného, až na tu jednu misi, kde jedou odprásknout penzistu Toma. Jinak jsou ty postavy úplně jiný.
    • náhodou týpek ktorehbo si mal ist zachhraniť spolu s tím učtovnikom pracoval pre típka ktoremu si mal dať v Mafii 1 pod auto bombu tušim to bolo v zbierke v Mafii 2 a aj Leo sa zmienoval že si musi ist čosi vybaviť do lost heaven
    • ano to jsou ale nejlepší by bylo aby v tom pokračovali a postavy byli stejné :-)
  • Jestli bude 3 navazovat na 2 tak Joe na 100% prezije. Je to podle me celkem dulezita postava ktera dodava do hry urcitou davku vtipu. A ze ho jenom zavezli za roh podle me nic neznamena ^^. Jinak bych urcite v pokracovani bral naky muscle cars... Otazkou zustava jestli by Vito a spol. nebyli uz moc stary. Btw nevim jak tu muze nekdo resit ze se bude 3 odehravat v soucasnosti... Vzdyt by pak mafia stratila uplne svou krasu a originalitu a na soucasnost tu mame GTA a kdyby byl Vito porad na zivu tak by musel strilel asi pouze s jednirucni zbrani protoze druhou rukou by se opiral o berli nebo o nakou hul ;)
  • doufam ze u 3 bude moc dobry pribeh a jak uz tady plno lidi psalo bude vic otevrena mohla by byt vazne v evrope italie ideal :) a super by bylo moznost ovlivneni pribehu svema cinama .... no muzeme jen doufat ... mylism ze kdyby na ni delali lidi co delali na jednicce tak to bude trhak ... pokud to neuspechaji a neusijou horkou jehlou hani iluzema penez ... jinak MP bych se nebranil ... kdyz ho udelaji peken muze to byt jen velke plus :c)
  • https://www.youtube.com/watch?v=sSINgDKfcK4 podla tohto traileru Joe nezomre :) mate to nakonci napisane tak dufam ze to tak aj bude :-))) tesim sa na mafiu 3 ! *1*
  • chci aby mafia 3 navazovala na mafia 2 *3*
  • no mě by se zase líbilo třeba, že by trojka navazovala na dvojku samozřejmě, ale trošku jinak. Joe by asi chyběl, ale hlavní je přeci vito. Líbilo by se mi, kdyby v trojce byl vitův postup. třeba nejdřív jako klasika pak třeba by mohl mít nějakou svojí partu lidí, se kterou bude dělat všechny tyhle mafiánský věci, pak by mohl třeba postoupit na poradce nejvyššího a pak by se sám stal největším vůdcem mafiánů :D .. samozřejmě ty věci kolem, jako víc zpřístupněných míst, víc oblečení a aut atd. víc možností si ovlivnit hru a přizpůsobit si jí ke svému stylu. časem by se třeba joe mohl objevit a začal by vitovy vyprávět jak se z toho dostal a co dělal a to bychom hráli zase za joea :) ... a potom co to dovypráví a my dohrajeme by mohla pokračovat hra něčím, jako že se spojí a budou spolu velet celému městu plnému mafiánů :) .. celkem by to šlo, na konec samozřejmě každej svojí rodinu a ukázka jak zestárnou a jejich děti vyrostou... a trošku ironii že by se z jejich dětí nebo aspoň z jednoho z nich stal policista :D .. to by se líbilo třeba mě :)
  • Teprve teď jsem dohrál M2 a bylo to pro mě velké zklamání, které jsem očekával a schválně ho oddaloval, jak se jen dalo. Co bych chtěl já od M3, pokud bude? To, co jsem chtěl od dvojky. Chtěl bych příběh Ennia Salieriho a Toma Morella. Vládu Dona Pepponeho v Lost Heaven a vzestup Salieriho k moci... Chtěl bych znát jeho motivaci, od původních tvůrců scénáře M1.
  • jaa by som chel aby pokracoval mafia 3 tam kde sokncila a tiez aby sa dalo cestovat na vlaku do miest a mohli by dat do 3 aj napriklad dalsie mestá aby sa to neodohravalo stale v jednom meste potom by tam mohli dat nove zbrane alebo vykradanie bank aj domov atd. potom nove auta potom mozu tamn byt aj autobusi a zastavky a aby sa dalo jazdid v autobuse ako myslim tym ze budu stat ludia a bude po nich chodit autobus ako v realnom zivote potom mozu dat ze sa budu dat kupovat aj auta alebo ked spravite daku kradez normalne bude sut a ak by ho odsudili sli by ste do vezenia ako to iste bolo v mafie 2 potom moze byt aj daky stryptizovy bar tiez v 2 ale ze tam mozete ist hocikedy a mozete si za trtkat s prostitutkov :D alebo by sa mohli dat aj kupovat domy potom by tam mohlo byt ze mozete mat frajeerku a idete s nou na rande a potom snou domov a mozete pozerat co sa odohrava v tom dome snou potom mozu tam este pridat do hry ze budete pracovat ako prerdavac ako myslim zarabat si tak alebo diler vrach atd. alebo konecne mozu dat aj ze plavarne kupaliska tam ako napriklad aj hotely a vynovit to proste a aby sa dalo chodit na karate atd. :)))))))))))))))))))))))
  • Měl bych tu jednu zajímavou zprávu o Mafii 3 co jsem právě četl na 2K Games stránkách a zjistil jsem že Mafia 3 nebude odhalena na letošní E3 ale pracují na ní ,ale rozhodně se máme na co těšit.
  • Jednička byla suprová a pořád je. Nejen na tu dobu, ale i na tuhle. Fascinovala mě jejím příběhem, byla to prostě paráda. Nejvíce se mi líbily mise, jako je třeba ten večírek na tý lodi, kde máte více možností jak zabít starorstu. Konec u 1 mě "chytl" za srdce, bylo mi z toho tak jaksi smutně, když jsem věděl, že hra končí, na druhou stranu jsem ale věděl, že určitě bude
    druhý díl. Těšil jsem se v něm, že se tam bude odehrávat něco, jako je například to, že Salieri utekl nebo rozmezí mezi Tomovým "mládím a střářím", kdy by bylo ukázané, jak Tom žil, pracoval apod. Mafia 2 mě celkem zklamala příběhem, už jsem u něj byl dá se říct poměrně "ztracen". A to, že Mafia 2 souvisí s Mafií 1 jen jedním kolem mě znechutilo. Jakej parádní příběh to mohl být a oni to tak poserou. Na druhou stranu jsem se taky pobavil, takže to nebylo jen o tom, že jsem se nudil ... Chtěl bych, aby Mafie3 navazovala na Mafii 1 :))
    • Děláš si srandu ?
      Mafia 2 je lepší a o dost ten příběh je výborný a pobavítě ta hra tak že je to neskutečné ! takže jako Mafia 1 vůbec ! Mafia 2 nejlepší ze všech zatím !
    • To je blbost, když Tommy po tom procesu s mafií skončil a živil se legálně, nevim co by si tam chtěl ještě řešit. *3*
      • Jo ale nemůžeš přece napáchat tolik vražd a zločinu a doufat že ti to projde , Tom skončil tak jak končí většina mafiánů , i když už s tím přestal.
        Mafia možná skončila poněkud smutně ale pak začal nový příběh , a je aspon dobře že víme kdo Toma zabil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit