Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *16* *16* *16* *16*

V on-line obchodě Sports Direct najdete sportovní, lifestylové značky Nike, Puma, Adidas za málo peněz. Zboží až s 90% slevou. Sports Direct - nejlukrativnější e-shop ve Velké Británii.
    Nakupujte levně a výhodně v Sports Direct v češtině a slovenštině a za koruny http://bit.ly/19F7UlU
  • Mafii dělají češi,tak bych udělal příběh že by Vito zamířil do ČR a tam by se to odehrávalo.
    • a co mysliš že by tady dělali
  • mělo by to navazovat na mafii 2!!! více hlášek!!! mohla by tam být MHD na lístky + vlak na lístky!!! střílet za jízdy!!
    • PŘESNĚ TAK!!!!!!!!
    • Taky by tam mohly být domy na klíče i auta, a taky třeba kola, tramvaje, podzemky, nadzemky atd. více dopr. prostředků
      • to z toho chceš udělat GTA ???
  • Souhlasím s níže uvedeným textem, chtělo by to něco takového, třeba i do stylu jedničky. Klidně se mnou nesouhlaste ale Mafia 2 nebyla nevydařená jak to tvrdí ostatní, real příběh, mise. Na Mafii 1 my chyběla důležitá fakta. Nejhorší bylo, jak sem musel pořád chodit k Vincenzovy, Paulie nebo Sam dostávaly Thompsony a já vždy jen Colt 1911. Taky mě nebavilo dostávat auta od koktavého Ralpha, bylo to tam omezený, nemohl jsem do svého bytu, nemohl jsem se najíst. V Mafii 3 bych ocenil, kdyby se tyto nedostatky zacelili. Třeba by tam mohlo být dostupné najímání pomoci. Do nějaké mise si třeba najmout nebo přímo by to bylo v detailích té mise třeba doprovod. Taky by tam mohlo být dostupné povýšení. Řešit obchodní záležitosti atd.
  • Chtěl bych dvě věci (nemusí být najednou): Chtěl bych to buď na Sicílii nebo někde v Americe. Navazovalo by to třeba na příběh Henryho Thomasina. Byl by synem šéfa Sicilské mafie a dělal různé kšefty, poté by po policejním zátahu emigroval do spojených států, kde by začal dělat pro Vinciho rodinu, po několika misích by jel s tou bandou a Leem Galantem do Observatoře, a tam by čekaly na Joe a Vita, Joe by nasedl do jeho auta a tam by mu Joe vysvětlil celý příběh, pak by oba zachránily Vita a spolupracovaly pro nějakou jinou rodinu popř. by si založili svojí. Tak asi nějak tak bych si to předtavoval :D, vím že to tak nebude, ale chtšl bych to tak :D, každopádně by tam mohlo být nové město a Joe s Vitem :D, a nějaké fajn jména hlavních postav, aby to neznělo jako teplé :D
  • Podle mě jsou zhruba takový 3 možnosti o čem by Mafia III mohla být:
    1) Pokračování děje Mafie II (Vito, Joe, Empire Bay...)
    2) Hra popisuje období před Mafií I (Salieri pracuje s Morellem pro Pepponeho, potkává Franka)
    3) Úplně nový děj, pravděpodobně nové město (z předchozích dílů asi jenom zmínky)
  • Mohlo by se to odehrávat jak v Empire Bay tak i v Lost Haven a třeba 2.mise by sem muselo do Evropy pro třeba nějakou zásilku právě na Sicílii.A na lodi by je třeba někdo přepadl a tak....zkrátka bylo by ještě víc akce.
  • Joe musí pokračovat dál i v mafii 3... to samozřejmě!! A kdy by teda mafia 3 měla vyjít??? *3*
  • chci tam Joe bez něj a jeho hlášek to nebude ono a dal bych tam třeba že by tam bylo něco i z 1 třeba salieri
    • Vždyť Joe umřel.
      • A na to jsi přišel jak?
    • Salieri je přeci ve věyení na doživotí.
      • Mohlo by v Mafii III být nové zbraně , např: colt python , remington 870 , winchester 1887 , mosin nagant a dokonce třeba i uzi , bzlo by to dobrý.
        • omg všichni z toho dělaj GTA *16* *10* *12* když Mafia 3 bude ve stylu GTA tak ta hra se stane hnusnou a v podstatě i nehratelnou ... já bych tam dal zbraně z mafie 2 a příběh by navazoval na Mafii 2 Mafia 2 se vydařila hodně dobře tak proč v tom nepokračovat :-) . P.S myslím si a doufám že Mafia 3 bude nejdřív tak v roce 2014 nebo koncem 2015 v srpnu :-) srpen jak je vidět má 2K Czech v lásce :-D
  • Bylo by dobrý aby se ve trojce dalo jezdit tramvají nebo nadzemkou, což ve dvojce nebylo možný popřípadě i taxikem nebo vlakem, navodila by se tak lepší atmosféra města. Myslím že je možné, že se trojka bude odehrávat nejen v Empire Bay ale i v Lost Haven nebo na Sicílii o které proběhly spekulace. :) Mám dojem že by se vývojáři po jiné dějové lajně nevydali, a je tudíž zřejme že trojka bude navazovat na dvojku protože o tom napovídal konec. Joea určitě nezabili, jen ho myslím někam uklidili..
    • no hele kluci já bych chtěl aby tam byl joe a vitto a aby navazovalo k M2.. a prosím kdy že vyjde M3?? *7* *7*
    • taky si to myslím ;-) Joa prostě někam uklidili prostě pokračování příště :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší