-
Zdravím, myslím že nejlepší věc, jakou by mohli vývojáři udělat, je zasadit alespoŇ malou část příběhu do už mnohem lépe zpracovaného a detailnějšího Lost Heavenu. Představte si tu nostalgii *14* Salieriho bar, Bertoneho autoservis a tak dále, samozřejmě jelikož by to bylo o několik desítek let po událostech v jedničce, tak by zde byli úplně jiní lidé. No a po pár misích v tomto městě by se hlavní hrdina sbalil a odletěl ze starého známého letiště Lost Heaven, kde jste sestřelili Morella někam do jiného města. A zde by začínal respektive pokračoval příběh. Myslím, že tento prvek by měl tak obrovský úspěch mezi fanoušky a hráči, že by si to kupovali i jen kvůli návratu do milovaného Lost Heaven *4*
-
Vzhledem k tomu ze uz uplynuly od clanku 4 roky (!!) tak se tu jen muze placat a placat. Placat se bude, pac tu nic jineho nebude. Mafia3 bude leda tak za par let a jestli ji zkazi tak jako predtim, dekuji nechci.
-
Prosím vás, vy všetci, ktorí tu píšete, že si želáte aby 3 nadväzovala na 2 a aby Vito zachránil Joea, spamätajte sa! Koľko máte rokov? Veď si uvedomte, že scenár k Mafii nie je scenár k Troškovej rozprávke. 2 skončila tak, ako mala a myslím, že každý pochopil čo sa stalo s Joeom. Ak bude 3, rozhodne by mala byť v novom meste, s novými postavami a s novým príbehom. Samozrejme okrajovo by mohlo byť spomenuté niečo súvisiace s postavami z 2, resp. 1. Treba to nechať na autorov, nech to spravia tak, aby sme si to mohli skvele vychutnať ako 1 a 2 a zároveň, aby mala hŕstka mudrlantov čo kritizovať a na čo nadávať.
-
-
jj twl to věčný jezdění mně sere taky a kdyš třeba v M 1 řídils a te druhej mněl střílet z vokýnka tak to stejnak jenom kurvyl že např: myse smetánka jsem autem 10 km "" od Morela tak ti ****** střílej ale jsem od něj skoro 2m a oni ani nevystřelej atd
*3* pardón za pravopis *14* *3* *1* -
Dejme tomu, jenze ta hra byla nedodelana uz sama o sobe. Konec byl takovy pomyslni hrebicek do rakve ... ktery jen zamrzel.
-
-
Já bych celkově uvítal u mafie III Modernejší dobu jako například metro nebo tak něco
Další bych chtěl aby navazovala jenom malinkona Mafii II
A aby byl větší volnost:) *4* -
Co se týče mafii 1 tak byla luxusní , hrál jsem jí asi 20x a pořád jsem se ji nenabažil, mafii 2 jsem projel sice jenom 5x , ale v dnešní době nabídka her je obrovská tehdy mafie neměla konkurenci, ale kdyby měla vyjít nová mafie , mělo by být zmíněno co se stalo po skončení hry ve 2, a navíc bych i přivítal kdyby do hry zavedli aby se člověk mohl rozhodovat v příběhu co chce udělat jak chce pokračovat atd.. například jako bylo v Star Wars:knights of the old republic 1,2.. příběhu by to neuškodilo , a navíc stejně jsme každý díl projeli několikrát tak si ho projet v každé verzi a hlavně podle sebe vždy a mít vve hře nějaké překvapení a přemýšlení a hlavně svobodné rozhodování *4* , jak už bylo zmíněno nějaká veřejná doprava by být měla, nadzemka, taxík , tramvaje , a monost cestovat i třeba na vzdálené mise a urychlit dopravu , a sice takový malý detail ale například v gothfather(kmotr), když byly nějaké Děvk* tak se snima dalo nějak "rozptýlit" a v mafii 2 se snima nedalo ani bavit což mi prříjde škoda *1* , ale samozřejmě jako věrný fanoušek této serie se těším jestli vyjde vůbec 3 díl *4*
-
-
Mafii bych pochopil (10x) , jenze 2jku 5x kdyz byla na jedno zahrani se vsim vsudy az az... 3jka jestli bude stejna tak nato uz muzem rovnou zapomenout, podrazaci.
-
-
Blbost. Trojka nebude pokračovat v příběhu z dvojky a ani by to nebylo ono. Asi tam bude pár odkazů na předchozí dva díly (a možná se dozvíme, jak to bylo s Joem), ale to je všechno. Podle toho, co jsem slyšel, děj by se měl odehrávat v současnosti nebo v blízké minulosti (80. - 90. léta) a mělo by to být něco na způsob filmu Mafiáni (1990) s Robertem DeNirem. Ale samozřejmě nevím, jestli je to pravda.
Osobně si ale myslím, že to téma "mafie" už bylo vyčerpáno a doufám, že trojkou to nějak důstojně skončí. Mám strach, aby se z toho pak nestala další nastavovaná kaše typu Call of Duty, kdy to bude mít ještě dalších 20 pokračování, a všechno to bude na jedno brdo.
Dvojka mě trochu zklamala. Ani náhodou jsem sice nečekal, že by se mohla vyrovnat prvnímu dílu, ale i tak jsem od toho čekal mnohem víc. Mrzí mě ten krátký a nedodělaný příběh. Taky jsem čekal, že ve městě bude funkční doprava, kdy se budeme moci svést nějakou nadzemkou, taxíkem nebo aspoň autobusem. Dál mi tam strašně chyběl venkov, který byl v jedničce tak skvěle udělaný. Policie v Empire Bay nebyla tak přísná jako v Lost Heaven, což je taky škoda. Doufám, že trojka bude v tomhle lepší, ale nevím nevím. Dost o tom pochybuju. Upřímně mám z té trojky docela strach a doufám, že už to nebudou dál natahovat. -
-
Tak ta "natahovana kase" to myslim ze nehrozi maximalne ze by se tak povazovalo po nekolika letech vydavani. Jinak asi jo, no mel bych ovsem celkem predstavu jak by to mohlo pokracovat
coz asi nebude no. Nehlede nato ze uz tenhle clanek vysel nejakej patek tak jestli vubec nekdy nejake pokracovani vubec bude ze. -
-
Trojka se opravdu připravuje. Dokonce by prý mohla vyjít v druhém pololetí příštího roku. Otázka je, jestli to tak opravdu bude. Vydání dvojky taky hodně odkládali.
-
-
Mas snad nejakej zdroj ? *7* Tomu nverim to nak smrdi tou zkazenou kasi. *3*
-
-
-
-
Mne je jedno co bude v Mafii III hlavne chci vedet co se stalo s Vitem, Joem a ze starým Leoušem!!!!! *1* *14*
-
Víte rád bych viděl v mafii 3 zase aby tam byli nějaký dva kámoši aby se vytahovali z problémů atd. a také aby se tam moc nejezdilo na velkou dálku ,ale zase bych tam nechal ty honičky s policajtama a jinýma gengama když už by se tam jezdilo tak na nějakou menší vzdálenost hrál jsem mafii 1 aji 2 a to ježdění mě úplně nejvíc s....
-
Cau
Rad bych se taky vyjadril ohledne mafii 3.
Zacal bych tim, ze mafia 1 byla a je pro mne tou nejlip udelanou hrou a to myslim po dejove strance a kdyz si vzpomenu na rok 2002 co byly za hry.. zadna hra se nevyrovnala tomu jak byla mafia peclive promakana ( graficky!! ).
Mafia 2 je pro me docela sklamanim. Strasne kratky dej. grafika nevypada zle ale stejne.. kdyz si vzpomenete na den kdy se vydala mafia 1.. v te dobe zadna hra nebal tak promakana a kdyz se vydala mafia 2 tak se ji vyrovnala kde jaka hra... Kdyz se vratim k pribehu.. no rozhodne sem nebyl tolik vzity do role Vita.. ten dej je takovej predvidavi kdyz sem mafii 2 hral po prve.. chybeli mi tam vedlejsi mise.. byli tam ale ze bych si je tak uzil jak v mafii 1 to se fakt rict neda navic GTA 4 byla vydana vic jak rok pred vydanim mafii 2 a kdyz sem si zahral mf2 zdalo se mi ze je to vcelku to stejne co v gta4. Bylo nato i srovnani a mam dojem ze gta4 byla o neco dokonce lepsi. Po dohrani hry nebyla zadna volna jizda a uz vubec neco jako extremi jizda.. proste cekal jsem od mf2 daleko vic!!!
A co bych uvital v mafii 3.Rozhodne bych to nenavazoval na mf2 a zacal bych v Lost Heaven ( mafia 1 ).. Samozrejme v novejsi dobe ale jen o kapanek. Ani bych to nejak nenavazoval na dej mf1.. ale spis bych navazal nato co se odehrava po smrti Toma.. Treba Salieriho pustijou z vezeni a ne nahoudou.. Bude se rozrustat jeho predesla moc a do toho bych pridal novou rodinu ktera pujde po Salierim. Zacal by tak novi dej a bylo by uz jen na vyvojarich kam by zaradili hranou postavu.. jestli k salierimu nebo do nove rodiny v Lost Heaven. Co me jeste napada tak dej by se mohl opet odehravat v Lost Heaven po smrti Toma.. Byla by tam mafianska rodina ale nikdo by nevedel kdo je jejich vudce. Dal by tam mohl byt mafiansky klan ktery se zatim rozrusta a jsou nezavisli a zadneho vudce nemaji a samozrejme by se tam pripletla hlavni postava mafii 3 ( hrana postava ). Byl by to Tomuv mladsi bratr ktery prijel do Lost Heaven. Tom se nemohl zminit o svem bratrovi protoze by ohrozil sveho bratra. Nova postava by patrala po svem starsim bratrovi ( Tomovi ). Po usilnem patrani se dozvi ze Tom delal pro Salieriho a byl zavrazden Salierim. Zminil sem ze v Lost Heaven by mohla byt mafianska rodina ale zahadou je kdo ji vlastne veli. Byl by to Saliery kteryho pustili z vezeni a ne nahodou a celi mesto by ho meli za mrtveho do te doby kdy vsehcno vyjde na jevo. A tak by mladsi brat Toma dostal prilezitost se pomstit za smrt starsiho bratra ( Toma ) To je jenom k dejove strance..Co bych jeste uvital v mafii 3 tak novej system inteligence.. aby se protivnici rozhodovali sami co udelaji a ne se jenom schovavali za sloupi a zdi.. Pak samozrejme rozsahlejsi mesto ( u mafii 2 to byla katastrofa, zadna priroda a vubec nedalo se tam delat moc veci, snad nakupovat hadry a vyhradat obchody a benzinky.. )V mf3 bych chtel maximalni svobodu tj. jit do obchodu a koupit si noviny, cigara, jidlo, samozrejme obleceni ale to je klasika a dalsi veci, napadne toho spousta, jit do kina atd...Kdyz dete treba po ulici narazi do vas opilej chlap a zacnou nespory,, potkate zlodeje jak vyhrada occhod nebo jak vas chce obrat o prachy.. budou se v Lost Heaven resit zahadne vrazdy atd... proste chtel bych mafii 3 takovou ktera nema hranice.. A graficky hru zpracovat tak.. kdyz ju po prve spustite tak nebudete verit vlatnim ocim jak je krasne do detailu promakana. Jako tomu bylo v roce 2002..
Jsou to jenom sny ale treba se nekdy splni. -
-
Jenom bych chtel dodat NEMŮŽEŠ JEN TAK VZÍ A KURwA SROVNÁVAT MAFII 2 S GTA IV GTA IV BYLO NEJHORŠÍ GTA CO KDY ZROBILI ne v grafice ale v optimalizaci s pc a ostatnima věcma a navíc kdybys aspon hrál mafii 2 s grafikou na pv vsecko na max tak bys viděl jak ma fajnu grafiku a rozhodně lepši než gta 4 :-D
-
-
Ja jsem mafii 2 hral uplne na max a nerikam ze mafia 2 nebyla hrozna v grafice.. jenom rikam kdyz se vidala mafia 2 tak se graficky dala srovnavat s jinyma hrama.. gta 4 byla s optimalizaci neuspesna az do te doby nez vydali opravy patche ktery hru o neco lepe optimalizovali navic gta 4 me jela na max az na dohlednost tu sem mel na 70 procent..
a ktomu ze tady pises ze srovnavam mafii 2 s gta 4.. reknu ti to takhle. v gta 4 byli rozsahle moznosti od jinych gta samozrejme a kdyz sem hral mafii 2 tak sem tam potkaval skoro to same takze.. navic v gta 4 si mohl delat prece jenom vic veci nez mafii.. psal sem to v tom clanku.. ale jak rikam mafie 2 neni spatnou hrou jenom sem vic.. -
Hw taky alespon v desti to stalo za kulove, (bez fyziky). Takze zas tak vedle uplne nejni.
-
-
-
Jak to tady tak čtu, mám pocit, že o pokračování Mafie mají zájem jen samí zabedněnci. Navazovat na druhý díl? WTF? Proč? K čemu? Ze tří rodin zbyla jedna, Číňani, Irové, Falconeho organizace i Clementova sebranka jsou vyvraždění, jediný, kdo zůstal, je zapšklý kmotr Vinci s dědkem Galantem a Vito, který žije pouze díky Galanteho dobré vůli. Není další organizace, kterou by bylo možné zlikvidovat! :D Že Vito zachrání Joea a budou spolu dál podnikat v Empire Bay a občas si odskočí do Las Vegas, na Sicílii nebo do Chicaga? Jo, to určitě. Galante není tak blbej, aby to Vitovi vůbec umožnil a to, co by Vito musel pro záchranu kamaráda obětovat, je život dědka-kámoše z vězení, hlavu čínskejch vrahounů a určitě pár dalších Vinciho chlapů. Jestli může Vito zůstat v Empire Bay, Joe Barbaro zemře, stejně jako zemřel Henry, Falcone, Clemente, Derek, Steve a ostatní. Není důvod nechat děj běžet dál v Empire Bay se stávajícími postavami. Aby se na začátku "trojky" vyhrnulo dvacet dalších nových postav, vznikly úplně nové rodiny, to je taky nesmysl. Jediné, co si dokážu představit, a to ještě s hodně zamhouřenýma očima je, že Vito zlikviduje Galanteho, zachrání Joea a zdrhnou co nejdál, třeba právě na Sicílii. A trojka Mafie by mohla navazovat, protože jim organizace půjde po krku. A šlo by o přežití v sicilském suchu. Jenže to se mi taky nezamlouvá, uhlazenost gangsterů, obleky, klobouky a nablýskaná auta tím mizí a Mafie by tak ztratila na kouzlu.
Můj návrh. Zasadit Mafii III do podobného časového období (rok 195O je vážně stylovka :)) ovšem změnit město a vytvořit nové postavy, neotřelé charaktery, které mají se svými předchůdci klidně i dost společného. Může se ve hře vyskytnout odkaz na předchozí díly, doslova bych to vyžadoval, ale nenavazoval bych na něco, co je v podstatě ukončené. Nedávat, prosím prosím, boj mezi několika rodinami, ať je rodin klidně víc, ale některé ať zůstanou bojem téměř netknuté (je jasné, že v Mafii by válka rodin chybět neměla, ale není nutné kvůli příběhu vyvraždit celé město...), tohle mi dost vadila na scénáři Mafie II, kde jsou během jednoho léta najednou vyvražděny 2 rodiny, které ve městě fungovaly po nějakých +- 5O let. Není fér, aby vás jako postavu vzali do rodiny hned, fajn by bylo první téměř-půlku herní doby strávit jako "póvl" - přes krádeže k výpalnýmu, vydírání, pašování a dělání poskoka (+ při tom všem střílení, samosebou) se pomalu dostat až na prozatímní vrchol - přijetí do jedné z rodin. Z toho samozřejmě plynou výhody, to vše fungovalo už v Mafii II, nápad skvělý, ale vyloženě promrhaný krátkou herní dobou a absencí vedlejších misí, příliš jednoduchým získáváním peněz atd... Ano, v druhé polovině by mohlo dojít k boji mezi rodinami a klidně bych do toho zapojil moc třeba právě Franka Vinciho z Empire Bay, víme přece, jak americká Cosa nostra funguje (nebo jak dřív fungovala, postavení Komise atd atd). Propojení s misemi na Sicílii - výborný nápad, prodírat se tajně sicilskými uličkami povědomými z Kmotra se mi jako představa moc zamlouvá...
Změny oproti Mafii II? Větší svoboda. Delší příběh a hratelnost celé hry. Náročnější průběh. Víc možností - jak tu někdo psal, zapojení sexuálních scén a podobného jen dobře - nemyslím dělat z toho přímo The Sims, ale trošku té "sociální společenské" stránky by hře určitě prospělo - navíc jednotlivými rozhodnutími postavy a jejímu postoji k dalším postavám by se mohl formovat příběh, a to by bylo teprve zajímavé! :)
Funkce jízdního kola, používání baseballových pálek a nožů je samozřejmost, tohle mi v Mafii II chybělo snad nejvíc. Funkce jídla namísto lékárniček ponechat, stejně jako krásnou grafiku (proti té nemám ani to nejmenší). No... tak takhle by se pokračování nejlepší české hry líbilo mně. :) -
-
Mozna, jen mozna proto ze ten konec byl useknuty a nevime co bylo s Joem. Kvuli tomu by ale nemusela samozrejmne vychazet hra (mohlo to byt soucasti DLC) na druhou stranu po tomhle fiasku bxy se meli hoodne snazit, ja stale na reinkranace schopneho nastupce Mafia1 cekam. *3*
-