Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim, zda to bylo tady ci na hrej.cz ale gta v ma venku mod redoux. Asi bude rozumnejsi si znovu projit jej nez tenhle paskvil.
    • frag.ment
      No GTA V Redux je tak nechutně uhlazenej, že se mi spíš zamlouvá původní grafika. Podle Ruduxu tráví každý amík min. půl dne leštěním auta jalovicí, protože vše se leskne jak psí k*lky.
  • 1:03 - pistole asi vymodelovaná podle zbraně Colt 1911 s nasazeným tlumičem.
    Reálný zvuk pistole Colt1911 bez tlumiče a s tlumičem:
    https://www.youtube.com/watch?v=UIcqt3wIzoI

1:44 - samopal asi vymodelován podle zbraně M3 ("Grease Gun") s nasazeným tlumičem.
    Reálný zvuk samopalu M3 bez tlumiče a s tlumičem:
    https://www.youtube.com/watch?v=swzZrzCJ4-o

Nikde v reálu neslyším žádné devadesátkové "pšoukání".
    • A cos nám to chtěl dokázat? *6*
      • Jack1947
        To je tanbou tomu se nevšímej jen místní rejpal *3*
      • Že si herní vývojáři v roce 2016 pořád myslí, že přimontováním tlumiče na libovolnou zbraň se z ní stává co se hluku týče ekvivalent čerokézské foukačky a ještě touto svojí fantazií krmí své zákazníky.
  • frag.ment
    Já se celkem těším, vypadá to na solidní zábavu. Mám výhodu, že s mou děravou pamětí většinu věcí z videí do druhého dne zapomenu *3*
  • Jack1947
    TO je hrůza klasické poválečné zbraně dostávají nový rozměr - hlavně že to vypadá jak levnější vykrádačka GTAV.

Hlavní hrdiny nám dostal víc svalů a zmužněl nebo ( on se bude dopovat postupně steroidy a anaboliky až vyroste v obrovskou nadapovanou gorilu)

Hlavně že to bouchá žwe tam jsou přísavné bomby či co a že to bude desně drsný a nebude se to brát vážně. Jasný, městský akce jsou nedostatkový zboží tak nebudeme pokrytečtí nad Wáchovými psami jsme zlomily hůl tak co dát šanci tomuhle gerojovy z Vietnamu - Co pak si někdy Mafia hrála na něco vážného nebo nedej bože příběhově uvěřitelného?... Pche.
    Nakonec bez výbuchů a akce na každém kroku ( nejlépe bez vaší smrti) by to byla jen prázdná nudná gangsterka) Vždyt ono už ani to jméno Mafia není tak špatné... ( stačí si představit jinou hru a tu tady máme).

9 hráčů se těší a už 4 ne he... no inu proti gustu žádný puštu vždyt víte *3* ( pěkně nám to narůstáá )
    • Souhlasím s tebou, ale teď mě bolí hlava z luštění textu.
    • Vidlec
      Já nevím, co musí člověk splňovat aby pochopil tvůj text.
      Jestli IQ 180, doktorát z lingvistiky, 50 let praxe v analýze textu, nebo nějakou zvláštní formu autismu.

Nemáte někdo ekvivalent Rosettské desky, kde by byl napsán jeden text normálně česky a vedle toho to samé Jack1947ovski?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit