Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

RTX ma bejt dneska už standard. Stačí se kouknout jak díky tomu prokoukl Zaklínač 3, AC Shadows či Cyberpunk a "dělo" na to fakt nepotřebujete. Mám RTX 3070 všechny zmíněný RTX na high v QHD......60 fps

Doufam, ze Vávra si bouchne a nechá udělat tuto technologii do KCD2, tam by to bylo fakt boží. 

• Zrovna dohrano na base PS5 - quality mode jede bez stutter cca 40-50fps pocitove. Graficky zadna nadhera, ale dost to pripomina starou mafii 1 .. nebudu spojlerovat, ale konec je dost brutalni depka, musim to ted jit ven rozchodit 🤣 jinak za mne 8/10 asi sedi, clovek tomu musi odpustit jistou arkadovost a hints jak pro idiotas (nebo console peasants), totalne otravny nozovy souboje a konec, jinak ale celkem solidni celovecerak.. pocitam tak 10 hod game time.. za 1,300 je to steal. Cesky dabing taky good, italsky s en titulkama vic filmovejsi. V letnim hernim suchu dost prekvapive a game that doesnt suck

• Jevo83

Ja nerozumiem, ze ked uz toto nie je nadhera graficky, tak co vlastne je?😁 

• Treba Indiana Jones.. nebo DHL simulator 2 ;)

• Jevo83

Jonesa mam v backlogu tak to budem detailne porovnavat!

• Morraw

Krátkost a vlažný gameplay mě moc neoslovily, ale třeba to fakt ten příběh vyvažuje. Víc než 20€ za to ale nedám. Kdybych byl nechutně bohatý, tak koupím licenci a dám to Vávrovi, ať s tím něco udělá 😎

• Tak tuhle hru si dam v originále(italštině) s titulky, na to se fakt těším :-) 

• Jevo83

Diky za tip, prave som to zacal hrat a hned som prepol speech na Sicilstinu, je to super

• Nějak mě ta informace v recenzi zaujala. A k tomu prostředí to musí krásně sednout :-) A navíc, i když italsky umím jen pár slovíček, tak se mám italštinu rád jako jazyk, hezky se poslouchá :-) 

• Jevo83

Jedine co trochu kazi dojem je lipsync, ktory je robeny na anglictinu (mimochodom ta talianska anglictina je tiez paradna :)

Ale celkovo to naozaj dodava atmosfere, uz tak strasne pekne urobenej Sicilie…. Uz som par rokov nebol v stredomori na dovolenke takze o to viac ma to chyta za srdce

• Gameplay vypadá fakt genericky. Jo a hinty typu "Přežij přepadení" a "Zvedni další mrtvolu" jsou asi opravdu potřeba (pro lobotomy).

• Sharki

XRay vision - check, 3rd person view - check , console bullshit - check  -  
    bad optimalisation  - check ,   Tiscali - 8/10 check  

dlouho sem neviděl horší paskvil 

• Ale za to na druhú stranu ty si si neodpustil anglický paškvil. 

Optimalisation? :D

• Derp_1337

Momentálně na Meta svítí průměrné skóre 76%. 

Co ti vadí na tom, že Games tomu dali 8/10 ? To je skoro průměrná známka ze všech médií.

Jinak s tebou samozřejmě souhlasím. Po technické stránce žádný zázrak. Jenže bohužel v posledních letech převládá tento trend špatných optimalizací. A můžou za to jenom koncoví zákazníci, kteří takové hry kupojou za plnou cenu.

• Necitim, ze hraju Mafiu, ale hra me zatim chytla, hodne dela ten dabing. Po hodine a ctvrt zatim zadny zaskub nic, bezi to plynule, akorar je to blbe optimalizovane, na to jak to vypada (prumer), tak jsem musel dat ve Fhd vysoke+dlssQ a i tak to ted pada pod 100fps nekam k 80fps, coz je bida teda. (7800x3d + 5070). Cele je to mazle, kdyz otocim na xicht postavy (ani nerikam Enza, protoze k nemu nemam zatim zadny vztah, vcelku nemastne ty postavy, uvidim dal..), tak je to docela humus na 2025.

A RT, proc proboha, to by byla akorat skubanice a vizuelne prakticky zadna zmena, takove hre s tim jak vypada by to nepomohlo. Hlavne, ze pri uvodnich titulkach ty zabery byly jak z jine hry, krasne, ostre, ciste.

• U mě je hra bezvadně ostrá. Až nečekaně. Takže spíš problém na tvém "přijímači". 

• Humajz

Taky dal ve fullHd dlls... není se čemu divit,  že měl mazanici 

• Neblazni, otoc kamerou a podivej se na xicht postavy, dostava to vsude cocku ta hra.

• U mě vše krásně ostré!

001

002

003

004

• Tomuto říkáš ostré? Mám to samozřejmě stejně jako ty, jako všichni, ale tohle fakt není ostré :)

10 let starý Zaklínač 3 ... a to je ještě myslím z konzole obrázek :D

• 😀😂😀😂

• Jevo83

Ten Zaklinac nie je ostrejsi, len vyzera ze tam je gama na max😂

• Reakce na příspěvek:

glow efekt na max. a prý ostré :-)

• Hra bohužel nepodporuje RayTracing natož PathTracing :-( Proč???!!

• Veskoslav

Kolik hráčů to aktivně využívá? 20%? 

• lito

tak 2% spíše, to jsi hodně přestřelil. 20% hráčů Steamu nemá ani výkonější PC než PS5 Pro.

• Inquisitor

Není divu, když na pathtracing potřebuješ gpu za padesát tisíc a stejně pořebuješ frame gen:)

• To je mi jedno, já jo a píše se rok 2025. Prostě vydat novou hru a ignorovat technologie, které měly i starší hry je smutné. Hry co PathTracing nabízí jinak nehraji. 

• Veskoslav

Smutné je, že abys tyhle technologie použil naplno, tak musíš mít minimálně 5080...

• Pán teoretik. 😂

• Veskoslav

Teoretik? Povídej, přeháněj...Abys bez jakéhokoliv upscale použil plnohodnotné RT s PathTracingem, tak rozhodně ti nestačí XX70 řada od Nvidie ani 9070XT...

• Reakce na příspěvek:

Nevím proč si hážeš dobrovolně klacky pod nohy. 

• AdrianDixxx

Já to využívám když to jde. Ovšem myslím, že žádná dosavadní hra na UE5 zatím nemá možnost zapnutí RT či PT. Už tak bez toho to s tím enginem skoro nikdo neumí a optimalizace stojí za prd. Natož s těmito vymoženostmi. Nevím jak je to u Mafie, ale doufám, že to je alespoň Lumen když jde o UE5.

• Veskoslav

Lumen je neoptimalizovaný zmetek. Ten je schopný sežrat i 60% výkonu. 

Navíc implementace RT je místy tragická. Ironicky nejlepší implementaci mají staré hry jako CP2077 a Metro. Ale hry jako Avatar atd., kdy to nejde ani vypnout, tak je prostě tragédie.

• Derp_1337

No zrovna ty zmíněné CP2077 a Metro nejsou ideální případ. Při vydání to taky byla technická katastrofa. 

U CP to vývojáři pak opravili až během několika let. U Metro Exodus vyšel o 2 roky později EE update, který ten RT dodělal.

• Davies182

Kubovy recenze si vždycky rád přečtu, i když vím, že tu kterou hru třeba nikdy nebudu hrát 😎!

Nedávno jsem měl přes Prime Gaming možnost získat původní remastered trilogii zdarma, tak možná někdy...

• Zdá se, že největším problémem hry je zastaralá hratelnost. Tak či tak je to asi slušná hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit