Mafia: The Old Country – recenze sicilské gangsterky
-
Hra bohužel nepodporuje RayTracing natož PathTracing :-( Proč???!!
-
-
Kolik hráčů to aktivně využívá? 20%?
-
-
tak 2% spíše, to jsi hodně přestřelil. 20% hráčů Steamu nemá ani výkonější PC než PS5 Pro.
-
Není divu, když na pathtracing potřebuješ gpu za padesát tisíc a stejně pořebuješ frame gen:)
-
To je mi jedno, já jo a píše se rok 2025. Prostě vydat novou hru a ignorovat technologie, které měly i starší hry je smutné. Hry co PathTracing nabízí jinak nehraji.
-
-
Smutné je, že abys tyhle technologie použil naplno, tak musíš mít minimálně 5080...
-
-
Pán teoretik. 😂
-
-
Teoretik? Povídej, přeháněj...Abys bez jakéhokoliv upscale použil plnohodnotné RT s PathTracingem, tak rozhodně ti nestačí XX70 řada od Nvidie ani 9070XT...
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Bože....Co ti na to asi tak říct. Vyvrátíš to? Viděl jsi, jak jede například Indiana na 5070 bez upscale s RT a PathTracing?
Takže si hačni do kouta a hrej si paci paci o stěnu se svým stínem...
-
-
-
-
-
Já to využívám když to jde. Ovšem myslím, že žádná dosavadní hra na UE5 zatím nemá možnost zapnutí RT či PT. Už tak bez toho to s tím enginem skoro nikdo neumí a optimalizace stojí za prd. Natož s těmito vymoženostmi. Nevím jak je to u Mafie, ale doufám, že to je alespoň Lumen když jde o UE5.
-
-
Lumen je neoptimalizovaný zmetek. Ten je schopný sežrat i 60% výkonu.
Navíc implementace RT je místy tragická. Ironicky nejlepší implementaci mají staré hry jako CP2077 a Metro. Ale hry jako Avatar atd., kdy to nejde ani vypnout, tak je prostě tragédie.
-
-
No zrovna ty zmíněné CP2077 a Metro nejsou ideální případ. Při vydání to taky byla technická katastrofa.
U CP to vývojáři pak opravili až během několika let. U Metro Exodus vyšel o 2 roky později EE update, který ten RT dodělal.
-
-
-
-
-
Krátkost a vlažný gameplay mě moc neoslovily, ale třeba to fakt ten příběh vyvažuje. Víc než 20€ za to ale nedám. Kdybych byl nechutně bohatý, tak koupím licenci a dám to Vávrovi, ať s tím něco udělá 😎
-
Zdá se, že největším problémem hry je zastaralá hratelnost. Tak či tak je to asi slušná hra.