Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes uz jedinou sanci vyuziti tisteneho casopisu, kterou vidim ja je v navodech! Pokud 90% casopisu budou tvorit navody, muze se to ujmout vse ostatni se driv clovek dozvi z internetu a i ty navody tam samozrejmne najde, ale mit navod vytisteny je pohodlnejsi nez porat preklikavat obrazovku a hlavne clovek ma spustenou hru a k tomu se diva do navodu, zaroven, jenze otazka je jestli dneska je dostatek her co potrebujou navod jak se vse zjednodusuje tak nevim driv se hra bez mapy nedala ani dohrat dnes? Ale jo dokazu si predstavit uzitecne navody na spousty her...
    • smejki
      Každej měsíc scvaknem sešívačkou tři herní manuály, prdnem na to logo Levelu a novej formát je na světě! #rock
    • GlaDOS
      Cha. Hraju hru, zaseknu se, Shift+Tab, na Steamu mám ke každé hře tucet herních průvodců, nějaký si otevřu a zase skočím do hry. Pohodlnější, než listovat papírem.
    • kubi-wan
      Návody? Dyť ty v dnešních hrách prakticky nejsou potřeba...
      To už by tam rovnou mohly bejt cheaty, který ti zlehčej už tak dost primitivní hry.
    • ucho
      tak to je hodně mimo. v době, kdy je návodů k průchodu hrami plný internet a v době záseku člověk hledá odseknutí právě na internetu, je návod v časopisu naprosto k ničemu a zbytečně zabírá místo...
    • Robotron3
      Návody? Sice jsem je kdysi v Excaliburech čet možná ještě raději než recenze, ale dneska fakt ne... Dyť se ty hry na easy hrajou sami *15* Navíc na youtube máš na všechno gameplay a videonávody...
  • Mart9
    Level jsem si nikdy nekoupil a i jeho zánik/nezánik jde mimo mě. Ovšem nedovedu si představit, že by chlapci z games.cz dokázali tyto dvě věci oddělit. Obávám se, aby to tomuhle webu spíš neuškodilo....
  • Jak to tak vidim, tak vlastne vsetci ti, ktori level opustili a nechali ho napospas, si vlastne teraz zmysleli, ze ho ukradnu po za chrbat ludom, ktori sa za tu dobu, co oni na level kafrali starali...to asi nie je moc pekne...
  • Spis si myslim ze ste ho meli nechat dustojne zemrit nez si hrat na radoby podnikatele. Abych rek pravdu ted je mi Levlu lito. Udelejte posledni grandiozni cislo na rozloucenou a nazdar.Takle to bude rok trapeni a nakonec dopadne este hur. Pac z lidi co tady slibujou ze si to budou kupovat nakonec koupi tak promile a vy splacete nad vejdelkem. Nejak se mi nechce moc rozepisovat ,stejne uz dost lidi tady napsalo nazory pod kery se klidne podepisu.

Jednu vec si ale neodpustim, fascinuje mne jak lidi kery se pohybujou tak dlouho aspon kolem byznysu neprojevujou dost podnikatelskyho uvazovani. Pac svet dnesni je bohuzel o penezich a kdo kolik videla. A nehraje se na jupí nostalgii a ze vsichni zijem ve slunickovym svete plnym nadějí.
    • janchor
      Mě zase fascinuje, jak lidi, kteří časopis nikdy nevydávali, vidí do podnikání.
      • Robotron3
        To může být tim, že spousta lidí může vidět do podnikání, aniž by měli zkušenost s vydáváním časopisu *2*
        • janchor
          To samozřejmě může. Ale tím spíš nechápu předjímání, že Draken, kterej podniká už nějakej ten pátek, neumí používat kalkulačku.
    • ucho
      Fascinuje mě, že vidíš do uvažování ostatních. Kdyby v tom neviděli potenciál, těžko by do toho šli. Fakt si myslíš, že si neumějí spočítat náklady a případný zisk a nemají představu o tom, jakým směrem to vést?
      • Robotron3
        Podle rozhovoru na eurogameru to přesně tak vypadá. Nejdříve koupí a pak teprve uvažují, jak na to.
        • ucho
          a jak nejlépe bys chtěl docílit toho, aby nad časopisem všichni nezlomili hůl? ztráta současných čteřánů je to, co teď potřebují ze všeho nejméně... a snad nevěříš tomu, že někdo něco kupuje, aniž by alespoň trochu netušil, co dál...

edit: jinak jsem nakoukl na ten rozhovor a lžeš.
          "Rozhodnutí bylo moje, částečně pragmatické, částečně nostalgické"

snad znáš význam slova pragmatické...
          • Robotron3
            No jasně, za dva dny, co na to měl, je to strašně pragmatické a promyšlené rozhodnutí. *3*
          • samozrejme protoze kdyz nekdo pouzije slovo pragmaticke tak to zarucuje ze ma vsechno promysleny - ha ha. S klidnym srdcem ti muzu rict ze sem presvedcenej ze vubec nevi do ceho dou. Uz jen rychlost s jakou se to stalo naznacuje ze zadnej plan neni. A to ze nekdo pise do casopisu este zjevne nemusi znamenat ze vi jak se vydava. Promin ale tady zjevne presahla nostalgie ,nadeje a faktor "doufam ale neplanuju".
    • btw este tak maximalne hodit to na tablety tudy se moderni casaky ubiraj a maj aspon trochu nadeji.
  • Autoři časopisu "Můžete se tak těšit na Michala Rybku, Radka Friedricha, Aleše Smutného, Pavla Dobrovského, Lukáše Grygara, Dana Vávru a mnohé další" viz http://www.eurogamer.cz/articles/rozhovor-s-ondrejem-prusou-o-restartu-levelu
    • Robotron3
      Srandovní, že se o tom člověk víc dozví na Eurogameru, než na games *15*

edit: Takže jsme se z rozhovoru dozvěděli, že Draken koupil Level z nostalgie a vůbec nemá žádnou představu, jak by měl časopis teď vypadat, a jakým způsobem ho zachránit, aby o něj byl opět zájem. Teprve to teď bude zjišťovat, ale přitom slibuje, že se vydávání levelu o moc nezpozdí. To mi přijde jako docela mimo akce. Podle mě možná nebude DVD příloha, bude to stát míň, ale jinak se nic nezmění, a kvalita obsahu těžko pude výš, než byla dříve. Vidim to tak na čtyři čísla... (rád se spletu)
      • Jo, mám z toho rozhovoru stejný pocit. Nezbývá než napsat to, co už jsem jednou napsal. Doufám, že Draken ví co dělá.
  • co takhle dávat do novýho časopisu nějaké soutěže o umělecké printscreeny z her a odměny třeba klíče na steam ?
  • Je videt, ze to mysli fakt vazne, kdyz se jim na dvd nove cisla podarilo sehnat Bioshock Infinite.
    • Don't be a trouba
    • A nechtěl bys k tomu PC verzi GTA V?
  • spoock
    Jelikoz na informace o hrach je na netu asi milion webu, tak dle me je forma casopisu na prd, leda, ze by v nem vznikaly tematicke clanky, rozhovory, apod. Jeden z duvodu, proc si radeji koupim casopis o filmu nez o hrach.
  • Celkem mi chybí časák, kterej si můžu číst na hajzlu, tak snad se vám to podaří.
    • Tak to máš na hov*o :)
  • Tady kazdej pise jak si casopis kupoval pred deseti lety a jak si jej zacne kupovat pripadne dozivotne predplacet hned jak bude za 100 korun a bez DVD.
    Ja si jen rikam ze cas nevratis a co bylo pred deseti lety uzasne a originalni pro dvacetileteho kluka uz dnes nebude aktualni pro tricatnika co si mozna stihl poridit rodinu a ma uplne jine starosti.
    Takze i kdyz bude Level za 100 tak si ho vetsina koupi jednou,zanadava ze uz to neni ono a Level bude tam kde byl
    • Paulcz
      No založení rodiny v současný době zrovna nefrčí, nejvíce hráčů má údajně 30+ let a je tu asi největší kupní síla. Záleží s jakým formátem přijdou, prodeje klesají, protože se nedokázali přizpůsobit trhu.
    • Souhlas. Mimochodem, já tu starou gardu zas tak moc neznám, tak jsem si přes internet dohledal některé jejich texty. Třeba právě Drakena na www.oldgames.sk... A popravdě moc nechápu, proč jsou z něho všichni tak odvaření. Když si otevřu poslední Level, 90 % textů je srovnatelných. A takhle je to i u většiny dalších "velkých" autorů. Aspoň z mého pohledu. Tak jedině, že by to nebylo kvůli textům. Nevím. Jediný, jehož texty mě na první dobrou zaujaly, byl Anastasov. Teď trochu lituji, že jsem jeho éru nezažil, protože se u těch textů chlámu i teď. I když je to spíš obecně o pisálkovským umění, než že bych se o té hře něco dozvěděl. *5*

Zkrátka a dobře, podle mě je ta aura vyvolána jen dobou. Něco jako že tenkrát byl lepší chleba, hrušky, tak byly i lepší texty v herních časácích.
      • Robotron3
        Tenkrát hlavně nebyl internet...
        • To je samozřejmě další věc.
          • To je hlavní věc.
    • zdeeneek
      To si nemyslim. Tistenej casopis ma, aspon pro me, zvlastni kouzlo. Ale kupovat si ho za 300 s prilohou, ktera me nezajima (vetsina video obsahuje je na webu, plny hry jsou stary, hry ktery uz mam nebo me nezajimaji a nechci je ani zadarmo) se mi nechce. Nepatrim ale mezi ty, co prohlasuji, ze si ho budou okamzite az do konce zivota kupovat. Koupim prvni cislo a uvidim jestli se mi to bude libit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší