-
ta recenzia pise len o bugoch...ja to mastim s kamosom...cize vo dvojici a je to strasny nahul...hej par glitchov to malo, ale tolko muziky za 10€...no nekup to....je to prdel....podla mna to za tie prachy stoji, ale ozaj treba zlakat este niekolko kamosov...tusim sa daju zohnat aj na facebooku ludia co hladaju niekoho na coop.....ci na nejakych forach....ked si najdete partiu ste za vodou.....recenzent je asi samotar...chudacisko *5* hra je jednoznacne 8/10 minimalne
-
parada, na LANu jsme to puvodne nerozjeli, nedavno sem si na to vzpomel a ted sem to dohral (singl), asi se stestim (nebo snad zalezi komp od kompu?), ze zadny bug me moc zasadne za celou hru neovlivnil (jen par mensich nahodnych bugu, zadny crash nebo nutnost opakovat lvl), ale kamosovi stejna verze padla hned po vylezu z tutorialu a pak este zatim naposled par map pozdej stejna chyba s "defeat" jako v recenzi
-
mam rad zmrzku
-
recenze promarněné hy ,nema tam bejt HRY
*4* -
-
Velmi, velmi trapna chyba...kombinace unavy a pomale wi-fi je smrtici, sorry za to :(
-
-
Na pomalou wifi se nevymlouvej. I kdyby jsi měl nějaký předpotopní dial-up, tak bez problému zvládne přenos textu za pár vteřin. *1*
-
-
Nebyla to vymluva, ale omluva, v tom je podstatny rozdil. A kdyz 10x do minuty spadne, tak nestihnes nic :)
-
-
Dobře, výmluvu přijímám, můžu být rád za nějaký článek vůbec *2*
-
-
-
-
-
Jo a když to tu čtu, a chtěl bych bejt přísnej: recenze může na začátku uvést, že je hra zabugovaná a spousta věcí nejede. Může to ještě zmínit párkrát v textu. Ale podle mě by to nemělo bejt hlavním tématem recenze. O hře samotné se dalo ještě určitě napsat víc...
-
Naprosto souhlasím s recenzentem. Jsem ten člověk, co nemá tu partičku co by se mnou šla do hry a tak jsem očekával public. Bohužel. Od vydání jsem hru pravidelně každý druhý den zkoušel a snažil se k někomu připojit, párkrát se to i povedlo, ale když to zpětně shrnu, tak za zhruba 2 hodiny hledání serverů, snahy o připojení a podobně bylo odměněno 5ti opakuji pěti minutami hraní samotné hry, z toho 1-2minuty byla tutorialová mapa. Po načtení první bojové mapy to spadlo. Situace se nezměnila ani včera, kdy jsem hru zkoušel...nejspíš naposled.
-
Tohle vypadá hodne hnusne, izo archaicky pohled, zastarala grafika, primitivní koncept. Ptam se jak to ze to nezvladli udelat kdyz je to slo udelat uz v Diablu 2 pred dvaceti lety. Taky nechapu co je na to zabavneho, nema to atmosferu malem jsem pri youtube usnul. Mozna to rodice kupujou pro svy 3 lety deti proto ta prodejnost
-
-
Tak v tom případě řekni rodičům, ať ti to koupí.
-
Tohle má s diablem společnej asi tak pohled a hory nepřátel,ale tim to končí :D
-
Na Diablo 2 se tenkrat taky cekalo pekne dlouho a jeste se to porad odkladalo...
-
-
Nějak jsem v textu nenašel, na kterém posledním patchi se recenzovalo? Dneska vyšel update 11 :-)
-
-
V textu je uvedeno: "Nejnovější záplata (tedy z 11. února) mající velikost..." Čili poslední záplata před recenzí byla z 11. 2.
-
-
takze se recenzovala verze 1.3.4.0 - jedenáctý update je ve verzi 1.3.4.1
-
-
-
particku nemam
-
Mam problem s resident evil 6 a to ten ,ze se mi neuklada,musim hrat pokazdy odzacatku.Nevite co s tim?
-
-
A co má tvůj ukradenej Resident Evil 6 společnýho s Magickou?
-