-
Desitek let? V jake realite pro boha zijes? 19. stoleti?
-
Já tomuhle konceptu fandim, taky doma nemam noviny a čtu si je na netu, řadu videí mohu taky sledovat na internetu, poslouchat hudbu, tak proč né hrát hry (nepočítám flashovky). Nevěřim tomu, že by to zníčilo běžnej trh s hrama. Ideální model dle mne by byl, když si koupim hru, tak si za nějakej nízkej obnos můžu spravovat cloud účet, kde budou všechny hry co vlastním, a já je tak budu moci hrát i na mobilu, když nebudu doma, ale doma tu hru klidně můžu mít na svém PC(konzoli) normálně nainstalovanou.
-
Harrier:"input lag, nizke rozliseni, vypadky internetu (ztraty paketu)" - To mluvíš o nynějším stavu, počítám že v budoucnu bude internet tak stabilní jako dodávka elektrickýho proudu;-)
Sony a MS budou mít logicky taky svoje řešení založené na ovladačích a zvycích svých zákazníků, se svýma exklusivitama atd...
Mě se teda představa mobilu typu xperia play na kterém si zapařím po cestě z práce nejnovější AAA pecku a pak budu pokračovat doma na televizi více než vyhovuje.
Samozřejmě bude záležet na výši poplatků atd. -
tohle nema sanci na uspech.. input lag, nizke rozliseni, vypadky internetu (ztraty paketu).. navic sony a MS se nebudou chtit vzdat svych prijmu z prodeje her, museli by vyvinout vlastni konkurencni system.. (nekolik cloudu)
navic ze strany provozovatele astronomicke naroky na HW (upgrady?), ktery se musi promitnout v cene..
teda pokud nechtej nekolik dekad zustat na jedny generaci..
cca koncem 90 let tu byl takovej mensi boom PC heren (vetsinou meli i konzole) sice tam bylo vzdycky narvano, ale casem vsichni krachli na tom ze hraci odesli do herny s lepsim HW (popr. meli doma lepsi masinu)
a ty ktere prezili se nakonec pretransformovali v internetovy kavarny
pokud hraci nebudou mit doma relativne drahej HW (herni "settopbox" bude nejspis zapujcenej) nic jim nebrani v tom aby presli k lepsi konkurenci -
pár let? možná tak v USA, ale v zaostalém zbytku světa kam patří i Česká republika to bude spíš otázka několika desítek let, podle mě však všechny tyhle služby časem zkrachují, protože jsou finančně tak nákladné, že se prostě nikdy nezaplatí - budou neustále v mínusu, nebudou mít peníze na další rozvoj.
-
Mne sa to tiez nepaci, nie je nad to mat hru fyzicky doma, mat moznost hrat sa offline kolko sa mi za chce na stroji ktory to utiahne doma. Nie, nie, este raz nie. Pre mna toto rozhodne nie je a ani nebude. Pokial bude vzdy nejaka moznost ako sa tohoto nezucastnit, vyuzijem ju. A hoodne pochybujem ze tu moznost mi za moj zivot niekto zoberie :)...
-
No jestli tohle je budouctnost, tak herní firmy přijdou o jednoho platícího zákazníka. Tohle já podporovat nebudu, sorry
-
No jo co ale potom výrobci hardwarů do domácností pro hardcore hráče když si Crysis 2 zahraju na 386.
-
Kanča: To je tak jediný co proti tomu můžeš dělat. Ve chvíli kdy ten koncept bude životaschopný začnou jej výrobci SW propagovat jak boha slunce, protože se tím jejich hry doustanou na téměř všechny zařízení včetně televizí, mobilů atd. *3*
-
mě se to nelíbí
-
Tak tohle je budoucnost hraní nezávislého na HW klienta, kdy budu mít svůj herní obsah k dispozici na jakémkoliv zařízení, stejně jako ukládané pozice atd. Je to ale ještě dost vzdálená budoucnost a extrémně zavisí na rychlosti internetu a to jak kabelového tak bezdrátového...
-
Mozna se to jeste par let pozdrzi, ale kazdopadne je to ultimatni zbran proti piratum, co se her tyce. Kdyz se pirati nedostanou k souborum, tak si ani nebudou moci udelat svuj hostovany server se hrou.
Jasna budoucnost.