Přejít na výpis diskuzí
Majitel distribučních portálů Desura a Indie Royale vyhlásil bankrot
8.6.2015 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
přelidněný a chaotický steam *facepalm*
-
vcelku zajímavé je i to, že se ty chyby ani nikdo nesnaží opravit. nejméně polovina těch chyb by se vychytala, kdyby si po sobě autor článku ten text přečetl.
-
Tak ja narozdil od tebe doma nemam net na teoretickej pohon *1* takze me to jede stejne rychle pokazdy
-
Njn, když se nedaří je to přeci jenom lepší zabalit a někdy není jiná možnost( i když se řiká že vždy je možnost).
-
Anebo jako PCčkáři, kteří svou platformu vnucují pořád a všude...
-
A ty zas pochop, že existujou lidi se Steamem spokojený. Mě například nijak neomezuje (můžu si hru nainstalovat na jakejkoliv počítač, sdílet jí, streamovat ji, pokud nemám internetový připojení tak můžu hrát offline - nechápu jak by mě vůbec mohl omezovat. Snad jen tak, že si hry musím koupit.) Připadáte mi jak vegani a podobný divný existence, kteří musejí za každou cenu neustále tvrdit, že ten jejich způsob života je daleko lepší a vnucovat to všem na potkání.
-
Asi jsou, ale neznají Steamworks, jinak by jich bylo méně.
-
Ja bych pouzil starej pocitac nebo pracovni notebook...
-
Pochop ale, ze mas spoustu lidi, kteri radeji zaplati 5.99 dolaru za hru na GOGu nez aby si koupili levneji (nebo i zdarma) hru na Steamu (vu napr,. ja).
-
2tom nepovidej to by jeden nerek jen my vysvetli jak si nainstalujes koupene win na svuj prvni pocitac co sis prave postavil na net se nedostanes bez nainstalovani OS a fleska stale prazdna....zas ti nezbude nicjineho nez jit si to na tu flesku zkopirovat od nekoho z dvd *8*
-
Haló pane, jak se máte v tom roce 2003?
-
Asi 7 let používám Steam a mě teda ruce určitě nesvazuje. Naopak díky němu mám hromadu jiných výhod a příležitostí, jak hry hrát.
GOG jo proč ne, ale pokud bych si měl vybrat, zda utratím 1$ za hŕu pro GOG, který je děsně free nebo 5$ za tu samou hru pro Steam, tak jí koupím samozřejmě od Gabena. A důvod? Nevšiml jsem si, že by mě za prvné něčím limitoval (fakt mi nedělá problém zadat třeba aktivační klíč a hry od Ubi beru pod 5 eček nebo vůbec ptže Uplay), ale hlavně mi dá takovou přidanou hodnotu ke hře, jako žádný jiný klient. Ti co znají Steamworks, vědí. *5* -
njn rozumný názor krabičkáře... tam vám to všechno diktuje Sony nebo Microsoft *1*
-
Njn PC predaje
-
Itch.io je myslím solidní náhrada za padlou Desuru.
-
To bude jen tím, že máš malý rozhled mezi lidmi. Jedna čárka někomu ulítne, může se to stát, ale pokud v článku při čtení zaznamenám 10 chyb (teď jsem si je spočítal), tak je tady prostě něco špatně a někoho by to mělo zajímat, aby se situace zlepšila.
Jeden příklad za všechny:
"Fakt, že Bad Juju Games jdou ke dnu nejsou tak překvapivé vzhledem k faktu, že Desura měla poslední měsíce problém vyplácet peníze vývojářům, jejichž hry prodávala."
"že Bad Juju Games jdou ke dnu" - jedna věta
"Fakt nejsou tak převapivé..." - jedna věta - jen si ji člověk musí dekódovat -
Ty tu tak pořád křičíš o svobodě, až už si zajatcem ve vlastní hlavě.
-
Není jen svoboda/nesvoboda, ale další desítky faktorů - třeba pohodlí, funkcionalita atd.
-
Nerozumíme si. Svoboda je u mně na prvním místě. Šlo mi jen o ten "výkřik do tmy". GOG mám rád a Steam se mi jako platforma líbí. Jen je v poslední době moderní se všude ohánět DRM, zlým Steamem atd., aniž by ten dotyčný vůbec někdy něco takového pocítil. Pokud ty ano, dobrá. Nemám proti tomu nic. Jen si myslím, že budeš tak jeden z desítky, který to má "empiricky ověřeno". Toť vše. Díky za přínosný názor.
-
uz ti nekdo rekl, ze ten instalacni soubor jde normalne umistit na libovolny medium?