Přejít na výpis diskuzí
Majitel distribučních portálů Desura a Indie Royale vyhlásil bankrot
8.6.2015 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
teoreticky vid pak vyjde hra a pul dne na foru skucis jak se to stahuje pomalu zatimco ti co si predobjednali krabicovku uz hrajou...
-
ty jsi fakt hustej cece, ale ja jsem jeste nevidel NIKDE prodavat Win na flesce prodava se jen na DVD nebo key a stahuj to pak hodiny a hodiny....
-
Tak to budeš první opravdu inteligentní člověk co rype do psaných chyb kterého jsem kdy potkal, byť virtuálně. Nebo že by....
-
Já mám v kisně ještě 3,5" mechaniku :) Sice dráty už nikam nevedou, ale pro jistotu :) Na polici a ve skříni desítky krabic s hrama a v nich především diskety :)
-
Nářky?
DMR ochrana která lze odebrat pouze crackem jsou nářky? Ano tohle omezuje.
I kdyby to někoho nikdy neomezilo, protože by to nepoužil tak vždy je lepší mít svobodnou volbu než uzavřený monopol. To je snad jasný
I když když existují věrní komunisté tak to asi jasné není. Tedy je to to hodnotách. Ty máš jiné. To nemluvím a mnohem více jednoduché šanci, aby Steam musel vydat info o jeho zákaznících americké agentuře (díky jejich zákonům), než GOG. To ale také mno lidem nevadí než se to nestane a nedostane se to ven. Lepší prevence než nářky poté *3* -
Však jsi to napsal. Svazuje DMR ochranou nehledě na hovadský poměr převodu kurzů.
A odpověď ve stylu "dej tam crack" není řešení. Navíc to musíš děláš sám a neumí to daná platforma sama jako GOG :) -
Proč zlý? Jen GOG Je lepší to je celé.
A znova, proč si svazovat ruce když to jinde jde svobodně? Chápu, že někdo má hodnoty jinde a maximálně spokojen v uzavřeném systému a problémy které z toho mohou být nevadí ale když je zde jiná svobodnější cesta, tak to je lepší. *3* -
Kolikrát jsi prakticky zažil, že ti Steam svazuje ruce?
-
Nelze konkurovat Steamu na jeho písečku.
-
Já jo, starou IDE vypalovačku od NEC. Ale už ji nemám kam připojit, ale je mi líto ji vymontovat ze skříně, tak si ji tam nechávám z nostalgie a pro posílení strukturalní integrity trupu :)
-
Jo, jsem taky fanoušek her v krabičkách na poličce... ale paradoxně je fakt, že snad nikdy nevycházelo tolik sběratelských edic, jako teď.
-
Jo uplay, to bylo fajn první setkání, když jsem si koupil od Ubisoftu MaM X a tenhle klient měl furt nějaké problémy. Po dohrání letěl jak špinavé prádlo a vím jistě, že Ubi už moje prachy jen tak neuvidí.
-
No a představ si, že já už Windows z ničeho jiného než flashky neinstaluju. Z DVD je to ukrutně pomalé, když člověk potřebuje nový funkční počítač co nejdříve.
-
Ty by jsi radsi 60GB na DVD? Jinak zdravý?
-
v článku chybí několik čárek
-
win z flash a 60 gb mam do 1.5h
-
Desura? co to je? neznam do ted jsem o to nic nevedel ale second life mi neco rika to byl takjovej ten novinarskej HIPE 90tych let.... pr_ser uz hned od zacatku bekovina
-
jo pokud te napadlo ze Gabe nic takoveho NIKDY neudela tak takovej Notch o Minecraftu taky neco takovyho dokonce i prohlasoval a kde je mu dnes u microsoftu konec....
-
az jednoho dne gabe steam proda treba EA a ta se rozhodne jak je jejim ovyklim zvykem hry starsi jhak dva roky prestat podporovat tak to POCHOPIS!
-
ale 30% z 5 dolaru je min nez 30% z 50 *3*