Přejít na výpis diskuzí
Majitel distribučních portálů Desura a Indie Royale vyhlásil bankrot
8.6.2015 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
trapne, a windows instalujou z flasky? jo? a takove GTA pul dne stahujou ze steamu jo? tech 60GB jo tak at si to uzijooo
-
Optické disky jsou mrtvé médium.
-
Vlastne jo babicka a deda
-
gog si bere 30 procent taky
-
osobne neznam nikoho kdo by mel mechaniku :D
-
Je klid, dokud Steam nevyhlásí bankrot, pak je ne-klid. *5*
-
steam je fajn, ale berie si az 30% z predaja a to je sakra dost za to ze hru stahnem vacsinou len raz a mam zopar achievmentov.
-
Ješte uplay :-/
-
Proto jsem byl tak nadšen z GOG klienta. Tři služby jsem schopen ještě přežit - Steam/GOG/Origin. Ale víc už fakt ne.
A proto nehraju ani onlineovky - protože když jsem chtěl zkusit Star Wars, tak na mě vyskočil další formulář, kde se mi ani na po páté nepodařilo najít nick, který nebyl použit.... "Mám Origin - použitjte data z toho - nechci dalšího klienta!!!" -
Takhle doufám dopadnou všechy Steamy a podobný hloupý vynálezy. Hra má být na disku který má každý doma, to je jediné smysluplné řešení distribuce...
-
cim te steam svazuje? kdyz te jooo sere, tak dohodis 2 dll k exaci a je po steamu...
-
Kolikrát jsi prakticky zažil, že ti Steam svazuje ruce? Tyhle nářky jen tak z principu už jsou fakt únavné.
-
Oh jasne, ten zly zly steam !
-
Na GOG *3*
Proč si svazovat ruce když to jde svobodně. -
nemam rad mit herni knihovnu rozdelenou na 50 klientu, sup s hrama na steam a je klid
-
Juju jim nepřálo...
-
V patek jsem odinstalovat Desuru ale fakt jsem netusil co tim zpusobim. Je mi to moc lito :(