Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne len že je to podvod *4*
  • wenceslaus
    V realistic je střemhlavé bombardovaní o dost tezsi (krizky) a nedoplnuje se munice
  • sugyn
    Hraj si bez krizku sam. Navic jen v krizku neni problem. A nevidim duvod proc by to byl problem mit v arkade letadla jako v RB. V realistic battles taky letadla nikoho nemasakruji.
  • Těch tvých usoplených 50 GE dostane úplně každý, dokonce i ten, co se neregistruje přes tvůj link, puso. Takže klídek.
  • wenceslaus
    Co je na tom, sakra, špatného? Nevzali byste 50 G jen proto, aby někdo druhý nedostal víc? To je zvrácené - zvláště když ho zároveň prakticky osočujete z amorálního chování. To je chování SJW... hnus.
  • wenceslaus
    A co jako? Dělá to z těch 50G něco míň než 50G?
  • jen 50 toje nic oproti tomu co dostanes ty jato mam udelane tak ze hraci co dosahnou tearu 4 mu pak jeste dam dalsich 100 orlic takze dohromady 150 je pravda zesem taky zaregistrovanej na odkaz kamose ale tojen proto zeho znam a jeto kamos co semnou hrava xD ty tu davas reklamu jak na FB kdiz posila kamosum a cizim lidem odkaz na hru xD sorry za cz
  • podstatné je, že seš kkt a proto se zaregistruju pres nekoho jiného *4*
  • Ta trapná stránka mi vydělává jeden pěkný premiák za měsíc a netuším co je vám furt po tom kolik dostanu já, tady je podstatné, že ty jako nový uživatel dostaneš 50GE navíc, které by si jinak nedostal. Se klidně zblázněte, že z toho mám i něco já *2*
  • 2aacid: On predevsim bombarder neletel nikda sam, litaly pomerne velky formace a formace ma pochopitelne pomerne velkou palebnou silu proti jednomu stroji. Presto ztraty byly obrovsky. Pocitam, ze kdyby ingame letela formace trebas 5ti stroju, tak to taky bude o necem jinym, nez kdyz leti kazdej sam za sebe.
  • Myslím si, že není podstatné kolik dostanu já, ale to že nový hráči dostanou díky mně o 50GE navíc, které se do začátku hodí.
  • čo je to tých 50Ge oproti tomu čo dostaneš ty? :D

Btw. warthunder hrávam a ten oznam o pozývaní hráčov mám naštudovaný takže si pekný amatér...
  • v takychto pripadoch hovori slusnost ze vopred oznamis ze sa jedna o referral link a ze z toho ty nieco mas...
    ty to miesto toho zaobalis nejakou trapnou strankou, ktora nic nerobi len sluzi na zisk referralov.
    no a ked ta niekto vyzve, tak mu hned zacnes nadavat a este klames (ty dostanes nieco nie len za tier 4 ale aj tier 3 a tier 2 a neviem ci je to tak este stale ale ak ziskat 10 ludi co dosiahnu rank 3 tak mas este navyse free slot.
    takze ty mas z toho ovela viac nez ten clovek co ho nalakas...
  • Jedna věc mě po tom novém updatu ale nehorázně sere...množství smrtí způsobené zastřelením pilota, to je absolutní bullshit...

Nejlepší na tom je, že ani nemusíte protivníka trefit do kabiny...
  • Až onen hráč dosáhne 4 tieru tak až potom dostanu i já. Nevím co máš za problém, obě strany z toho něco mají. Nebo se můžeš jako správný krypl regnout normálně a nedostat nic, nikdo ti v tom nebrání.
  • Každá naŕodnost dostane svoje tanky len nikto nevie kedy... Do vianoc by mali pridať myslím americké lahké a stredné....
  • A ty ich dostaneš koľko za to že si pozval hráča do hry? *4* Zabúdaj zabúdaj...
  • Bargud
    Přesně. Ať takoví lidi nehrají betu, když jim potom vadí chyby. Taky takové lidi nechápu. A jak je vidět, tento problém odstranili, takže proč si stěžovat?
  • mas pravdu no ja hraju za americany taky mam tear 3 a litam tam s bytevnikem coma 75mm canon xD musim ricz ze veze strelci strilej dobre a tomam na pulce vycvicene ale ta vidrz je hrozna nato zejeto bytevnik nak podelana 37mm kanon ti ustipne zadej nebo kridlo na 1 ranu ten bytevnik se blbe otaci takze nechapu zatim sem ho dal k ledu a litam z Airkobrou coma 37mm kanon a Crusaider nebo jak seto pise s 4x20mm kanonama sorry za cz
  • tak me seto jeste teda nestalo tak proc nehrajes letadla jestli nevis nahodou co to znamena beta tak si divnej zeru takove lidi cosi stezujou na hru coje v bete a chtej uplne vsecko a neprispeli zadne fin a zadarmo but rad ze natom pracujou jen to bude trvat nakej ten cas sorry za cz ps ve word of tank se zase tanky zasekavaj o malinki kaminky a to uz neni ani v bete a co jako xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit