Přejít na výpis diskuzí
Mamutí update War Thunder přináší spoustu tanků, letadel a zničitelné prostředí
13.10.2014 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
Lítám s B-17 kami mám dvě plus další doprovodné letadla jako B-25 atd držím si Tier 3 dál nechci...jsem na 26 levelu sice jen ale lítat s těmihle letadly mě přijde čím dál horší. Každý třetí ma canon nebo rakety které mě ihned rozmetají výška nepomůže neboť už tam čeká Yak -9 nebo BF 190 a ač mám střelce na maximum ( jak profesionální střelbu tak zaměření tak palbu) a navíc ještě vycvičen posádku na mastra ( ano za orly) nejsou schopny už sestřelit ani žádné letadlo. Nevím no přijde mě že prostě B-17 jsou teď hodně oslabená na to co ve skutečnosti ty letadla vydrželi a na to jakou měli silnou palebnou ochranu. Nechystá se uprava nebo proste USA letadla upadli v nemilost kvůli vyšším vlivům?
-
Hraji, chválím. Hlavně se mi líbí ten nový systém respawnu za další tank za body. Není to tak dávno, co jsem se sotva rozjel s tankem, a už na mě shazovali bomby...po asi měsíční pauze se to na nebi podstatně zlepšilo. Přesto je i ve vzduchu pořád co dělat...Jinak poslední updaty jsou na opravdu vysoké úrovni.
-
Naprostý souhlas. Člověk se to hlavně naučí velmi snadno a rychle.
-
noob
-
Jojo, nový mapy jsou super. Na těch zažívám nejlepší bitvy :)
-
Hraj bez křížku, copak je to nějaká zábava střílet s tím pomalu jak s aimbotem? Místo toho abys měl radost, že na 1,4 km sundáš tank prvním výstřelem díky vlastnímu odhadu a zkušenosti, tak si namíříš křížkem a počkáš, až zezelená... nebo jak to funguje...
-
To by byl ale hrozivej masakr... ty letadla by ty tanky rozcupovali tanky na kusy.
-
A to nestaci ta kourova clona po vystrelu? Kdyz se sejde 5 tanku tak nic neni videt, tak jeste aby do toho nekdo hazel dymovnice.
Mne se patch nelibi, cekal jsem lepsi zpracovani letadel v arkade ground forces. Chtel jsem defacto RB mod s krizkem na zamerovani a arkadovim ovladanim letadel. Tenhle patch neodpovida mym predstavam. A jako bonus rusove maji T-54 mod. 1951, tak ze bych chtel k nemcum Leopard 1. -
Plán je přidat Amíky do konce podzimu.
-
US tanky by měly přijít podle staršího infa někdy koncem podzimu. Očekával bych konec listopadu popřípadě prosinec. *3* Určitě by se měly objevit v 1.45
-
Používáš internet explorer nebo co? To už je nějaký pátek, kdy to změnili a většina si s odstupem času uvědomila, že takhle je to lepší *7*
-
Nevíte, jestli autoři plánují do hry přidat i britské a americké tanky? Rád bych jezdil s Cromwellem nebo Shermanem Firefly :) Jinak patch vypadá solidně, po půl roce to asi nainstaluju znovu, hlavně mě lákají ty nové mapy pro tanky, ty první mě nějak moc nebraly - na můj vkus moc sci-fi krajina.
-
Já bych uvítal kokpity bombardérů, místo letící astrální koule. Ale v seznamu jsem to nenašel.
-
Po updatu kdy se změnila ekonomika na tiery á la WoT si to u mne už nevyžehlí. Právě to, že jsem leveloval národy a ne lajny se mi velmi líbilo.
-
A uz zrusili to bombardovani nesmrtelnych domku v terciku s teplomerem? To mi prislo trapny daleko vic, nez to ze se tank zasekne o smrcek. To ze by na letisti byly kratery po bombach si asi muzem nechat leda zdat.
-
Tak Gaijin nemůže dát německu letadlo co má fér Battle Rating a normální letový model. Prý že má špatné motory tak možná přijde fix.
-
Ale áno Gaijin vedia ako sa to má, sem tam si rád zahrajem tieto lietadielká alebo tančíky a som rád, že permanentne pracujú na hre, takto nejako by mal vyzerať prístup vývojárov ku free to play hre a nie stále pridávať nové a nové modely a zbrane, za ktoré si vypýtajú reálne prachy...
-
Horten je bohužel docela zklamání, až na ten vzhled. Trošku moc velké, trošku moc "jenrovněletící".
-
Ten Horten *14*
-
kdyby radši přidali dýmovnice, aby měl člověk šanci se zachránit když vjede do prů*eru *4*