-
Prostě není zohledněna cena.
-
Naprostý souhlas. Říct o této hře, že je okopírovaná, úplně mimo. Jedině příběh je trochu klišé, ale to je asi tak všechno. V celé pasáži stealth to vypadá, jak kdyby autor vůbec nezjistil polovinu funkcí té hry. Sorry, ale jak může recenzant napsat "prý dost různých konců", čekal bych, že si ho alespoň najde na youtube, když se k němu ani nedohraje.
Upřímně by mě zajímalo, kolil hodin pan Dobrovskÿ u hry strávil. -
Ja som sa s Mars: War Logs bavil a za tú cenu je to slušné.
Snáď nebude vadiť aj sa podelím so svojou recenziou
http://www.centrumher.eu/mars-war-logs-recenzia/ -
Logicky mělo. Mazdu taky neporovnáváš s Ford Mustangem GT, protože je to prostě jiná cenová kategorie. M: WL je budgetovka od pidi studia a proto nemá smysl na ni brát stejnej metr jako na triple AAA. V některých oblastech prostě musí zaostávat.
Taky nehodnotis Faster than light a nereknes, ze to ma hnusnou grafiku, zadnej pribeh apod. Nemuzes vsechny hry hodnotit stejne. -
Recenze jsou tady čím dál tím horší. A to mě mrzí, protože tiscali games sleduju pravidelně už X let.
Slohově v pořádku, ale obsahově to je bída. Často mi připadá, že recenzenti jsou totálně unavení svojí prací, hraní je ani pořádně nebaví, hru možná ani nedohrají před recenzování. Spousta kritiky u dané hry se často nezakládají na pravdě a jsou nesmyslné.
Ano, určité aspekty jsou samozřejmě relativní a každý člověk na ně může mít jiný názor, což chápu, ale někdy je to opravdu šílené, viz případ této recenze. Absolutně nezasloužených 5/10. Skvěle to napsal CastrO, souhlasím. -
Dneska je 15 hodin dlouho.. :D
-
Nechci být hnidopich ale aby se cena hry započítávala do hodnocení hry je divný. Podle Tebe když si počkám a koupím jí za 6 dolarů, tak bude hodnocení vyšší protože poměr cena výkon bude lepší... Chápu, že potěší když za hru dáš málo peněz a dlouho baví ale nemělo by to ovlivnit hodnocení hry.
-
ta hra je dobrá bohužel moje En je špatná snad si dá někdo práci s přeloženim.U mne tak 7/10.
-
Hmm, tak nevim, hral jsem PC verzi a nic jsem necitil. Pro jistotu jsem dosel do obyvaku ocichat Xbox a take zadny zapach.
-
Presne tak. Pan autor asi doted nezjistil, ze pres Q a takticke menu se da nastavit chovani spolubojovnika. Mne se take nikdy bezhlave nevrhal/a do boje ani se stealthem ani bez nej.
-
Mel jsem to podobne. Hru jsem si koupil par dni po vydani a dohral 2x. Jednou na normal za jednu stranu a podruhe na hard za druhou.
Na hre je videt, ze je to budgetovka. Proto take stoji 20 EUR a ne 45 ci vice. Za tu cenu jsem dostal slusnou porci zabavy.
Klady jsou pro mne zajimave prostredi, souboje a pribeh. Dale skill tree, rozdeleny na tri casti a je jen na vas, na co se specializujete. Ja treba moc nesel do stealth, ale do zbyvajicich dvou. Nakonec i grafika neni z nejhorsich, pokud pro vas neni standardem Crysis.
Ze zaporu bych zminil sbirani surovin. Opravdu to vypada jak simulator popelare na Marsu, protoze v kazdem koute a v kazde skuline je nejaky odpad na sebrani. A s tim souvisi skill, ktery vam umoznuje z obycejnych surovin udelat lepsi. Pouzijete zejmena na vyrobu hardwaru ze scrap metal. Na 1 hardware 4 kovy. Zni to dobre, ale jen do doby, nez zjistite, ze to muzete delat jen po jednom. Takze vyrobit 10 hardwaru znamena 20x kliknout mysi. To je opravdu na zastreleni.
Dalsi vec, co mi vadila jsou dvere. Dvere a jine prekazky rozdelujici danou lokaci. Chapu, ze jsou tam asi kvuli konzolim a slouzi k nacteni dalsi casti lokace, ale proboha proc jsou tam i na PC. Ano, ta animace se da preskocit, ale kdyz uz prolezate pate dvere v rade, zacnete si myslet neco o IQ autoru.
A do tretice je to delka hry. Prvni hra 12 a druha 13 hodin (na hard jsou holt souboje delsi) je na RPG opravdu malo. Nicmene stale musime mit v potaz, ze je to budgetovka a i tato delka prekonava mnohe "AAA" tituly. Suma sumarum bych dal 6.5 - 7/10. Hodnoceni v recenzi je opravdu hodne mimo.
P.S. Jsem jediny, komu prislo, ze se autori hodne inspirovali Zaklinacem 2? Jak skill tree, tak souboje mi prisly hodne podobne. -
napr ja som mass effect nevydrzal hrat ani hodinu. A to ma byt kvalitne rpg na niekolko hodin takze sa to neda porovnavat tymto stylom.
-
jinak se mi zdá že tady se menším titulum dávájí menší hodnočení než AAA které automaticky dostavají víc bodu jedinou vyjimkou jsou indie u kterých to recenzenti dělat nesmí jinak se na to velmi snadno přijde Game of thrones byla na 6 a tohle je tak na 7,5 prostě se lepší a jedna recenze z rychlíku to nezmení
-
Je mu věnováno několik schopností v rozvojové tabulce, ale tak nějak není k ničemu dobrý. Buď umělá inteligence zrovna koukne skrz zeď, po tichém složení prvního vojáka automaticky nastartují všichni ostatní, nebo veškeré plánování překazí AI spolubojovník, který se na nepřátele vrhne jako pes na kost a během pár sekund zemře.
tady autor nemá pravdu spolubojovník mi normalně zustal stát namistě kde byl než jsem aktivoval stealth a stealth si musíte načasovat podle toho jak se stráže pohybují
mně připadá že autor si nekoupil tu schopnost co snižuje hluk o pulku když se tomu stealthu budete věnovat tak dokažete třeba Techomancer HQ vycistit teměř čistě stealth s tím že stealthem sejmete 4/5 nepřatel a pak těch 5 zbyvajících po 2 skupinkách už udoláte -
Grimrock je po všech stránkách pro vývojáře mnohem jednodušší záležitostí.
-
Zaprvý ta hra nestojí 45€, jak je zvykem, ale 20€, zadruhý takoý Alpha Protocol byl i pod 15 hodin, zatřetí herní doba nedělá dobré RPG - pokud budu ve hře pořád mlátit totéž 20 hodin dokola, nebude mě to bavit.
-
Jeste navic z toho smrdi konzole az to neni hezky
-
btw. vam uz nacisto jebe?
http://www.dodirnime.com/zanimljivosti/wp-content/uploads/206-krava-1.jpg
je zakazane slovo? -
jezisi, co si si to dovolil? Tu sa moze nadavat iba na Skyrim. Zaklinac je posvatny ako cow v Indii.
(par kamenov uz leti aj na mna *5* ) -
RPG a 15 hodin delka? Hmm..to se nevyplati ani poustet:)
Ale asi pro nekoho to je ,,dlouha herni doba,, .
mozna by bylo snazsi kdyby po zakoupeni cloveku prisel jen mail o cem to bylo, za 15 minut ho precte a dohrano, zadny zdrzovani.