Marvel’s Avengers uvadá stejně jako Anthem
-
Já jsem anthem kupoval asi za osm euro a rozhodně jsem nelitoval. Nemyslím si že je to tak špatná hra jak všichni tvrdí ale ani to není žádný hluboký bioware rpg. Sráží jí dolů tenhle live service model a fakt že od toho vývojáři dali ruce pryč a dělají na anthem 2.0
Teď? Čeká mně pokořit posledního bosse v Jotun... a pak si střihnu znovu Sundered. Řekl jsem si že si přijedu tvorbu Thunder Lotus games než se pustím do jejich posledního dílka Spiritfarer na což se moc těším ale teď koukám že konečně vyšel (už není epic exclusive) The outer worlds takže jsem na vážkách... co paříš momentálně ty?
-
Tak moc si nefandi. Já jsem si ten příspěvek zapamatoval jen proto, země fascinovalo jak taková kravina může někoho bavit. Ale proti gustu...
-
Kolik už na tom máš cca hodin? A kolik hodin ti zhruba zabrala kampaň?
A pak ten obsah po příběhu. To hraješ sólo (dá se to hrát sólo?)?
-
Aha jj dík za odpoved. Asi ten anthem možná i zkusím. Teď jde sehnat za pár stovek a bioware je prostě ,,moje,, studio.
Jinak, co máš momentálně rozehraneho?
-
Ano a co se na tom změnilo? 😀 pořád si to myslím, ale nechtěl jsem se s tim combat systémem opakovat a s příběhem taky ne, tam nemam co vytknout přece a i tady stejně jako předtím píšu že absence záporáků a bugy jsou problém. Jak píšu zde jsem asi masochista (podle ostatních kteří jsou velmi nespokojeni nebo to ani nehráli). Jediný co se změnilo od předtím je to že mi vadí to že není novej content a trvá jim to, protože v tý době kdy jsem to psal jsem očekával že mají nějaký plán a budou přidávat víc věcí a častěji. Ale ocěňuju že tu mam osobního stalkera, trolle.
-
Jojo... V podstatě to samé... celou příběhovou kampaň jsem prošel sólo. Scalovaní obtížnosti tam funguje stejně takže člověka nic nenutí hledat si partu. Jen to prodlužuje čas než začneš hru protože cca minutu to zkouší matchmaking a pak stejně začneš hru sólo s tím že se k tobě v průběhu může někdo přidat.
-
Tu optimalizaci a celkově technický stav uplně potentily. Ta hra nevypadá tak užasně aby to mělo takový požadavky. Ty memory leak problémy, MM problémy a celkově totálně zprasený multiplayer hry je hřebíček do pomalu do země jedoucí rakve. A vůbec to nezachrání Hawkey a Kate. Není přece možné aby singl jel krásně po 20h přepnete do Multáku a hra Vám každou hodinu padá bez error kodu. Není možné aby vám to hodinu nenašlo ani jednoho živého hráče. Není možne aby COOP v Multákové hře byl tak domrvený. Chcete si zahrát s kamarádem? Jo někdy to půjde a pak se vůbec nenaloadíte do hry. Až když to kamarád leavne tak vás to instatně pickne do mapy s botama. End game locknutý na singl další prasečina. Tak to měli vydat jako singl hru bez live servicu a bylo by!. A Ne jako Coop multiplayerovou hru s live service po x let když po měsíci a půl je ta hra uplně mrtvá. Mám tam 60h hra mě neskutečně bavila, ale ta příšerná technická stránka hry mě totalně odradila to hrát dál. Nebudu hrát dalšího PAGANA ONLINE BEZ ONLINE!. Protože tady online nefunguje.
-
Hádej, kdo to napsal: "Já jsem s hrou spokojený. To jak si tvůrci dokázali vyhrát s každou postavou zvlášť a každá se hraje jinak a má svoje ikonický pohyby, útoku a schopnosti je prostě pecka. Co se týče příběhu tak bych klidně bral delší a jak se píše v recenzi absence záporáků mi vadí. Jediný větší negativum hry je technická stránka."
-
Chtěl jsem se zeptat. Já jsem singlplayer hráč a division 2 jsem dohrál solo. Je tam příběh, který jde odehrát i v jednom hraci. Je něco takového i v anthem? Ve smyslu, jako že můžu tu hru dohrát a odehrát sólo?
-
Naprosto stejný problém jsem měl u division 1 a teď už i u dvojky... to samé anthem. Když se dostanu do fáze kdy jen udělám dailyny, odchodim si mise co už jsem splnil xkrát a tak dál až do zblbnutí. Z lootem je to taky podobné a člověk už pak jen honí hodnoty v desetinách. Takovej systém obsahu a gameplaye asi ani nemůže fungovat ale zkouší to dál... já vím že do žádné další takové hry už bych nešel.
-
Hele já si myslím, že zcela zásadní fail je ten systém boje. Kdyby byl povedený, lidé by to hráli. Prostě když do někoho tlučeš zdlouhavě několik minut, a kromě mačkání tlačítek a chaosu na obrazovce nemáš žádnou radost, žádné uplatnění hráčského umu, taktiky, je to o ničem. Pak otevřeš dveře a jdeš chodbou kde čeká další zátarasa, použiješ nabitou ultimátku a co se stane, nic, nic nepřátelům neudělá. Tohle je myslím zcela zásadní fail.
-
Jakej máš build? staty, obranu, hrdinskou sílu atd. ?
-
Možná jsem masochista ale do hry se sem tam vracím. To že si někdo udělá build postavy která na ránu umře je jeho problém. Největší a nejhlavnější problém této hry je nedostatek contentu a endgame, mimo teda bugy. Když dosáhnete power lvl 150 (maximum) tak vás čeká co? No budete levelovat ostatní postavy a pak? Pak budete chodit dokola pořád ty stejný mise v pořád těch stejných kulisách který už znáte za 20h nazpaměť. Z obrovského Marvel vesmíru máte jen 2 záporáky který chodíte pořád dokola, od vydání hry je tam snad jen 1 dungeon který byl vydaný post release a zestává z toho že chodíte vymlátit patra laboratoří který už znáte nazpaměť viz. výše.
Matchmaking je rozbitý už od vydání a mít plný tým hráčů je spíš zázrak, momentální endgame "dungeon" lze hrát jen v singlu, což nikdo nechápe proč.
Loot, důležitá část všech looter shooter her tu absolutně nefunguje. Máte klasicky: šedý, zelený, modrý, fialový, žlutý, červený a korespondující názvy jako epický, legndární atd. No jenže v týhle hře nemá smysl moc grindovat dung aby vám padla legenda nebo třeba exotic když i fialový tedy epický loot je hodněkrát lepší než ten legendární... proč?
Jednoduše tam chybí content, moc dlouho hra stagnuje a hráči odcházejí když bylo v plánu tuhle hru podporovat na X let dopředu člověk by čekal že po vydání budou mít spoustu věcí který do nás budou dávkovat postupně no jenže včera bylo pozdě a oni toho evidentně moc nemají.
-
Já to ještě nehrál, ale chystám se na to.
To s tím hulkem, jak píšeš je fakt kravina (myslím jako, že máš pravdu)
No a ta cenová politika my přijde vyloženě jako svinarna.
Mě se líbil ten reboot toho tomb raidera, jak dělali, proto jsem byl rád, že dělají na avangers, ale asi to Teda taková pecka nebude (škoda. Jsem fanoušek marvel a poradnou hru z tohoto univerza bych bral všemi deseti).
Ja jsem singlplayer hráč a podle recenzí ten singl je dobrej. Jakej je tvůj názor na singl kampaň?
-
To nás nejspíš čeká ještě jedno zklamání od rocksteady 😕
-
To nás nejspíš čeká ještě jedno zklamání od rocksteady 😕
-
Doufam, ze se s nami take jednou podeli o statistiky, pokud napr. vetsina hracu dohrala pribeh a pak se jim na nejaky live service vyprdla, tak se to nejspis projevi i na budouci produkci studia.
-
Co chtějí, když jste Hulk level 150 (maximální level), zarazíte řadového vojáčka do země dokončujícím úderem pěstí a on z vesela vstane a pustí do vás laser, který vám sebere celý život a vy čekáte na oživení. Rozhodně se při hraní necítím jako Avengers. Udělat z Avengers levelovací hru byla dle mě ta největší chyba. Řekl bych, že pád bude zasloužený. Konečně možná už přestanou dělat tyhle live servis blbosti a zaměří se na hry s kvalitním příběhem a zajímavou gameplayí. Za mě obrovské zklamání, nicméně jsem jeden z těch, co to stále hraje. Rozepisovat se o battle passu který čítá jen 1300 kreditů na jednu postavu, když jen jeden pěkný oblek stojí kreditů 1400 a třeba nějaké to lepší dokončování 1200 kreditů je fakt smutné. Hráčům tak zbývá jediná možnost a to koupit si po dokončení všech battle passů kredit za reálné peníze a věřte, že jeden lepší skin nebo zakončovačka vyjde na 500 kč. Neskutečná zlodějna.
-
proste jen dalsi copy paste slatanina jen v licenci marvela, co cekat ze?
-
Já to ještě nehrál, ale ta singl kampaň má v recenzích kladné ohlasy. Jako, že je prý povedená.