Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TAKY se nekomu stalo ze v misi "VYKOPAVKY" kdy jdete za dcerou DR.BRYSONA na zacatku na strese jedne budovy jsem se ZASEKL PTZ NEMUZU SJET ZE ZEBRIKU ani na jedne strane.PROSTE JE TAM CHYBA A NEMUZU DAL...a prece to nemam jen ja tenhle ERROR!!???????dekuju za tipy*3*
    • mám přesně to samý. vůbec nvm co s tim mám dělat. chtěl bych se tě zeptat jestli si na něco přišel, protože já už si fakt nevim rady. dík :-D
  • Tohle že se může postavit vedle Lair of the Shadow Broker ? To si snad ten recenzent dělá srandu..... Leviathan je nejblbější DLC ME serie jaký jsem kdy hrál.
  • Nedavno jsem prestal kyupovat hry pokud se dozvim, ze budou obsahovat DLC. Koupil jsem Dirt 3 ihned po vydani, chci si odemknout auto a koukam ze je uzamceny a ze musim koupit DLC. Uz me tyhle triky vazne $erou, DLC at si kazdej strci nekam. Spousta her je zkriplenejch tim, ze se schvalne vydavaji orezane, za drahe penize. A chteji z nas tech penez vytahnout jeste vic.
    FAK OFF DLC
    • Neni to sice uplne cisty zpusob, ale ja to resim bez vetsich skrupuli jednoduse - zakl. hru mam original a pribehova dlc si stahnu a osefuju z warezu. Vyrizeno a hotovo. A pokud to jsou DLC vznikle uz v den vydani samotne hry, s pribehovou linkou prokazatelne vyjmuteou z puvodni hry, tak i bez vetsich vycitek.
    • Mrkni na M$ flight - kdyz pominu, ze to neni simulace, tak "zadarmo" dostanes jeden pustej ostrov a jedno letadlo. Za dalsi chtej 20+ dolacu ...

A az to zkouknes, tak se di podivat co dostanes, pokud si poridis FSX - letiste po cely planete, desitky stroju, tisice (i zdarma) ke stazen na netu, hramady ruznych modu, pluginu ...

Takhleje to dneska se vsim - snazej si ti prodat houno s pozlacenym obalu za cenu zlatejch cihel...
  • A čas plyne, recenze na Fifa 13 je již dávno venku a recenze na PES 2013 stále není! Všichni už si poblázněni PR běželi koupit Fifu 13 do obchoďáků, za několik týdnů vyjde i recenze na PES, ale to už bude v době, kdy všem bude jasné, že mafiáni z EA dosáhli svého. Bravo tiscali, další majstrštyk!

****************I AM WATCHING YOU!********************
    • Nevyznám se v problematice, ale kdo PES vydává v ČR? Vydává ho tady vůbec někdo? Není náhodou zpoždění způsobeno tím, že ho tady nikdo oficiálně nevydává a proto ho Tiscali nemůže dostat na recenzi?
    • Jo...protože ČR je tak obrovskej trh a prodá se tady tolik kopií FIFA že to EA zaplatí vývoj dalších her na deset let dopředu, tak uplatili Tiscali aby nerecenzovali PESko...
  • Kdo je Jakub Kovar?
    • kovar.jakub
      Má osoba - student a herní novinář. Hokejový brankář je jen méně slavný jmenovec ;) :)
    • Já ne
      • Tyjo, já taky ne...tak tohle je dost divný... :3
  • Jack1947
    No co dodat prvni SP DLC a cekal jsem od nej trosku teda vic no. Ne jen takovehle ne moc zajimave, navic pod vodou to je jen konec toho DLC... Zklamani no.
  • Kto si pamätá, ako Bioware sľúbilo, že keď budete celú hru verný jednému charakteru, tak nás čaká prekvapenie? Áno, prekvapenie bol veľký prd. Veľké sľuby o epickom konci, ktorý ovplyvníme svojimi činmi počas hry, návrat k rpg žánru atď...A v konečnom dôsledku sa nám opať vysmiali do ksichtu.

Toto EA a jej štúdia robia pri každej hre, pri Crysis 2 nám cpali do hlavy, že je to primárne pc hra, a že to, že sa vyvíja pre konzoly, je vlastne super, lebo tak majú vyšší rozpočet a hra bude lepšia...Ano, videli sme to v praxi, hra bežala len pod DX9, absolútne low res textúry, na Dx11 sme museli čakať pol roka. Ked unikla beta, to bolo rečí, aby sme ju nehrali, lebo to nie je finálna kvalilta, a taku istú kvalitu sme dostali pri vydaní *15*

Potom BF3, neustály marketing a útočenie na CoD, opať sľuby, ze primárne pc hra...Sľuby, ze funkcie battlelogiu, narozdiel od Elite v CoD, spoplatnené nebudú a bude vždy free...Realita sa opať ukázala pri vydaní, hra na pc neskutočné zabugovaná a nestabilná na spôsob Army 2....Neskôr DICE verejne prizná, ze počas vývoja sa sustredili viac na konzoly, lebo by ju inak pre ne nestihli dorobiť a pc verziu nechali bokom, čo bolo vidno na jej stave, ktorý je ubohý dodnes...Potom si opať naserú do huby, ako bude battlelogy vždy free a vydajú Premium...Rada blbcov si ho kúpi za plnú cenu, potom sa opat vysmejú idiotom, co dali 40 e za hru a ďaľších 40 e za premium a žnížia jeho cenu, resp. vydaju BF3 premium edíciu *15*

Mohol by som pokračovať a vypisať ďaľšie ich série, kde sľubovali hory doly, a splnili veľký prd, ale nema to zmysel...Skratka pre EA platí: Najviac je u nich bitý poctivý platiaci zákaznik, ktorý hry hned kupuje a nepirati, nevyčkáva na akcie atd....Preto všetky ich hry piratím dlhé roky a o nič som neprišiel...Pravdaže, prišiel som o BC2 a BF3, ale to som mal možnosť hrať u kamošoch a su to obyčajne konzolové porty a stale si drtim svoj starý dobrý BF2, posledná hra kupená od EA. *1*

Takto sa chcem EA podakovať za to, že si neustále serie do huby a klame zákaznikov, aspoň nemam morálne problemy vaše hry kradúť, aj ked všetky ostatné kupujem..O nič som neprišiel, len mam plnšiu peňaženku o pár tisíc...
    Nedavno EA kúpila štúdio, ktoré je za Plants vs Zombies, a chystaju sa urobit PVZ 2...Pravdaze, väčšinu ľudí a hlavne autora PVZ už vyhodili, takmer okamžite po kúpe a Capcom ci ako sa volajú, hneď po ich prepustení nezabudol vyhlásiť, že ich vykopnutie bolo plánovane a nemá nič spoločné s tým, že ich kúpila EA...Áno, idem urobť PVZ2 a vyhodím jeho autora a tím ľudí, ktorí túto hru vymysleli, to dáva logiku *1* Tak sa pripravme, že PVZ2 bude mat 1000 DLC ala Sims. EA je horšia rakovina ako Activision, ten sa s tym neserie a nic velke nesľubuje, len si prezentuje svoje a neserie sa do druhých a neutočí na ine značky, lebo predajú viac ako zufalá a trápna EA. Smrť EA!
    • Jj, ze pry "kazdy vas cin ovlivni vysledek, konec bude zcela zavisly na vasich rozhodnutich !!!v prubehu!!! hry" === "az dojdete na konec, tak si hodte kostkou a vyberte si jeden ze tri stejnych koncu".

Njn, ale to by se blbo rejzovalo na DLC, kdyby museli brat v potaz jak kdo dohral celou serii, takhle je to uplne jedno.
    • EA rád nemám. Zabili mi ME a SWTOR, ale BF3 je skvělá hra, na PC jsem s ní nikdy problém neměl. Takže to kydáš nesmysly.
  • Leviathan DLC je super záležitost pro všechny, kteří se zajímají o problematiku Reaperů, akce je svižná, cutscény skvěle "natočené" a "podvodný" závěr mise ždíme grafické možnosti hry (mrzí mne špatné rozlišení textur doprovázející hru už od jejího druhého dílu kvůli konzolovým kompromisům) a co mne potěšilo je i zmínka o Leviathanovi v samotném závěru hry *3*, kdy se o něm můžeme rozpovídat se Starchildem. Bohužel to je na druhou stranu důvod, proč se mi nelíbí DLC systém. *16* O něm bych se tu mohl dlouze rozpovídat, ale už bych měnil téma a stejně by se nic nevyřešilo.
    • Problematika Reaprů? To vůbec existuje. Vždyť od konce ME1 jsme se o Reaprech nedozvěděli skoro nic, co by dávalo aspoň trošku smysl.
      • Cahir
        Já se o nich v dalších dílech dozvěděl dost. Rozhodně vše podstatné...
      • No právě...mě vždy zajímalo odkud jsou, kdo je vymyslel, jak dlouho fungují (to mě vlastně až tolik nebralo) a třeba proč zrovna 50 000 let. Jakoby v ME2 a 3 nezbyl čas na pátrání po detailech a zaměřovalo se na reálnou hrozbu - kolektoři, galaktická válka. V Leviathanovi se nám dostanou odpovědi na některé z těchto otázek. Nebudu spoilerovat, takže nepovím které, ale už samotné "detektivní" ladění DLC velmi osvěžuje hratelnost, což je ve hře s cca 40h stopáží (soudě podle mé doby hraní - obtížnost Spektra) velmi vítaná technická změna. *3*
  • Veskoslav = Bioware apologist
    Cahir = až překvapivě rozumné názory
    • Veskoslav
      A hulíme to často? Nebo neumíš pochopit psaný text? To se učí ve 3. třídě ZŠ.
      • walltar
        To je pravda ... z toho si nic nedělej. On má svoje info z TASSu *3*
    • Mě teda nepřijde, že by tu Veskoslav nějak obhajoval Bioware.
  • kdyz vysel prvni ME, tak jsem ho nedokazal dohrat. pozdeji nekdy v dobe vydani tretiho dilu jsem zacal hrat znova a dohral jsem vsechny tri casti po sobe a konec me prisel naprosto normalni a navrzene moznosti byly takove, ze jsem si hned vybral tu svoji a ostatni zavrhnul a vyzkousel je az pozdeji. pri prvnim dohrani jsem sice spatne pochopil "zeleny" konec a myslel jsem, ze zacne novy cyklus s novou DNA, ale i tak bych si ho asi nevybral. jedine co mi trochu vadilo byl duvod reaperu ke sklizeni, ale i kdyz jsem to resil prakticky s kazdym o kom jsem vedel, ze ME hral a dohral, tak jsme neprisli na nejaky vylozene lepsi duvod, proc by to ti smrtaci meli delat. bylo sice par uvah, ale vzdy by to postavilo konec tretiho dilu na uroven konce predchozich dilu. tedy marna snaha odvratit neodvratne a tedy nutnost dalsiho pokracovani :-)
    • my chytrejsi sme pochopili ze ta hra je blbost uz pri prvnim dile, navic ten pribeh se neda pochopit protoze zadny smysl nema, je delany nahodnym generatorem
      • To jsou i tvoje přízpěvky
      • Doporucuji Angry Birds ...tam dej pochopis urcite :)
      • genki.sudo
        Aspoň všetci vidíme, aký si herný analfabet ty trololo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit