-
mám přesně to samý. vůbec nvm co s tim mám dělat. chtěl bych se tě zeptat jestli si na něco přišel, protože já už si fakt nevim rady. dík :-D
-
Neni to sice uplne cisty zpusob, ale ja to resim bez vetsich skrupuli jednoduse - zakl. hru mam original a pribehova dlc si stahnu a osefuju z warezu. Vyrizeno a hotovo. A pokud to jsou DLC vznikle uz v den vydani samotne hry, s pribehovou linkou prokazatelne vyjmuteou z puvodni hry, tak i bez vetsich vycitek.
-
najlepšie by bolo keby ukázali smrť tvojich kolegov... potom by sa ukázalo aká je vojna tvrdá.
proste že Shepard zachraňuje svet pri tom Crucible a v záverečnej cutscéne by sa bojovalo a kolegovia by ti umierali pred očami... -
TAKY se nekomu stalo ze v misi "VYKOPAVKY" kdy jdete za dcerou DR.BRYSONA na zacatku na strese jedne budovy jsem se ZASEKL PTZ NEMUZU SJET ZE ZEBRIKU ani na jedne strane.PROSTE JE TAM CHYBA A NEMUZU DAL...a prece to nemam jen ja tenhle ERROR!!???????dekuju za tipy*3*
-
O bose nejde, se slabou armadou mel hrdina pojit aniz by se dostal k paprsku (napr). Faktem je hlavne to, ze vysledek snazeni v prubehu hry byl presne 0!, coz je presne to, co hrace nas.ralo.
-
Ano, presne tohle by melo smysl - v zavislosti na predchozim prubehu = ziskane sile flotily, by melo jit/nemelo jit zaverecnou bitvu vyhrat (a klido bych +- linearne podle sily flotily menil obtiznost). A soucasti melo samo byt neco jako predely typu "protoze sme se tuhle zachovali takhle, prisla/neprisla nam ted pomoc z tyhle planety" ... samo i vcetne jednotlivcu kteri umreli/prezili ...
=> v pripade slabe flotily by proste doslo k dalsimu cyklu a hrac by nedostal sanci...
V pripade dostatecne sily by pak moh dostat sanci cyklus prerusit ...
A samo by urcite slo vymyslet i vic variant na to tema. -
A dalsi negramot, co nedokaze pochopit, ze nejde o ty konce, ale o to, ze na ukonceni hry nemelo vubec vliv to, co hrac delal v prubehu serie. Prave a jen tomu by mel odpovidat konec. A ne ze hrac prijde na krizovatku a hodi si korunou ...
Pro tupce jako ses ty je asi tezky pochopit, ze pokud budu celou hru vrazit, pachat genocidu ... tak bych asi nakonec nemel dostat na vyber "tak se ted pekne obejmeme a cosmesi tosmesi" ... A totez samo naopak. -
Uvedom si, kdo ty pisalky plati ... a dojde ti, proc ses ufnukanek ... je treba ziskat tvoje prachy, nikoli tvuj obdiv, a jesli sis to koupil, tak byl ucel splnen. Nekteri si mysli ze DLC to spravi, tak si koupej jeste ty.
On totiz nekdo (mistni pisalci) nedokaze pochopit, ze hra neni knizka. On je totiz celkem rozdil v tom, kdyz dej urcuje autor nebo hrac. Interaktivni filmy do kteryh moh "hrac" zasahova uz tu byly - a neujaly se. Prave proto, ze hrac nemoh vysledek nijak ovlivnit, at si vybral co si vybral.
Ostatne, uplne stejne fungoval trebas "sefkuchar kuratko" - divaci si mohli vybrat ze dvou (rekneme minutovych) scen, ale nemohli nijak ovlivnit vysledek inscenace. -
Proto mas ty hry hrat az tak 2 roky po vydani, nejen ze je koupis za 1/3 (nekdy i min), ale mas v ty cene i patche (takze to vetsinou uz +- funguje) a DLC, takze si to zahrajes +- tak, jak to bylo mineno.
-
Jj, ze pry "kazdy vas cin ovlivni vysledek, konec bude zcela zavisly na vasich rozhodnutich !!!v prubehu!!! hry" === "az dojdete na konec, tak si hodte kostkou a vyberte si jeden ze tri stejnych koncu".
Njn, ale to by se blbo rejzovalo na DLC, kdyby museli brat v potaz jak kdo dohral celou serii, takhle je to uplne jedno. -
Mrkni na M$ flight - kdyz pominu, ze to neni simulace, tak "zadarmo" dostanes jeden pustej ostrov a jedno letadlo. Za dalsi chtej 20+ dolacu ...
A az to zkouknes, tak se di podivat co dostanes, pokud si poridis FSX - letiste po cely planete, desitky stroju, tisice (i zdarma) ke stazen na netu, hramady ruznych modu, pluginu ...
Takhleje to dneska se vsim - snazej si ti prodat houno s pozlacenym obalu za cenu zlatejch cihel... -
Tohle že se může postavit vedle Lair of the Shadow Broker ? To si snad ten recenzent dělá srandu..... Leviathan je nejblbější DLC ME serie jaký jsem kdy hrál.
-
Nedavno jsem prestal kyupovat hry pokud se dozvim, ze budou obsahovat DLC. Koupil jsem Dirt 3 ihned po vydani, chci si odemknout auto a koukam ze je uzamceny a ze musim koupit DLC. Uz me tyhle triky vazne $erou, DLC at si kazdej strci nekam. Spousta her je zkriplenejch tim, ze se schvalne vydavaji orezane, za drahe penize. A chteji z nas tech penez vytahnout jeste vic.
FAK OFF DLC -
Tyjo, já taky ne...tak tohle je dost divný... :3
-
Nevyznám se v problematice, ale kdo PES vydává v ČR? Vydává ho tady vůbec někdo? Není náhodou zpoždění způsobeno tím, že ho tady nikdo oficiálně nevydává a proto ho Tiscali nemůže dostat na recenzi?
-
to mě připomíná jeden vtip:
Běží policajti po kolejích a křičí na ně nádražák
,,Co mi tu běháte po trati''
Policajti se otočí a křičí ,,kdo je u vás potrat my běžíme k rychlíku''
A nádražák zařve ,,já nejsem žádnej krychlík'' -
To jsou i tvoje přízpěvky
-
Jo...protože ČR je tak obrovskej trh a prodá se tady tolik kopií FIFA že to EA zaplatí vývoj dalších her na deset let dopředu, tak uplatili Tiscali aby nerecenzovali PESko...
-
A čas plyne, recenze na Fifa 13 je již dávno venku a recenze na PES 2013 stále není! Všichni už si poblázněni PR běželi koupit Fifu 13 do obchoďáků, za několik týdnů vyjde i recenze na PES, ale to už bude v době, kdy všem bude jasné, že mafiáni z EA dosáhli svého. Bravo tiscali, další majstrštyk!
****************I AM WATCHING YOU!******************** -
Má osoba - student a herní novinář. Hokejový brankář je jen méně slavný jmenovec ;) :)