Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ony sou ty konce vlastně dost jiný. Když se překonáš to sé znechucení dojde ti že zelenej konec udělá ze všech tvorů v galaxii robohumanoidy, zatímco jinej třeba zničí všechny stroje a to je podlemě dost rozdílný. IMHO kdyby bioware přidalo ke každému konci pár cutscén nikdo nebude remcat
  • Já ne
  • pokud jde o trojku je pro mě na stejné úrovni jako jednička tzn. skvělá hra které ale k dokonalosti dvojky něco chybý a naopak ji pár mušek přebývá.
    Celkově ale hodnotím serii ME 9/10
  • no pokud kvalitu hry bereš jen podle statistik. ME 1 měl kromě těch neuvěřitelně nudnách misí z s tím vozítkem také příběh který byl možná obsahově lepší ale mnohem méně dramatický. Navíc ovládání bylo těžkopádné a příliš podřízené RPG systému brrr
  • Doporucuji Angry Birds ...tam dej pochopis urcite :)
  • Kdo je Jakub Kovar?
  • Cahir
    Já se o nich v dalších dílech dozvěděl dost. Rozhodně vše podstatné...
  • Cahir
    Myslíš zapojení ostatních ras a spojenců více do bojů v cut-scénách atd?? Zákulisní informace naznačují, že na to nebyli peníze. Taky mi to chybí. Nepovažuji to sice za zásadní prvek, spíš doplňující, ale rozhodně jde o nedostatek...
  • Cahir
    Promiň příteli, ale to je totální nepochopení celé série...
  • wtf?
  • EA rád nemám. Zabili mi ME a SWTOR, ale BF3 je skvělá hra, na PC jsem s ní nikdy problém neměl. Takže to kydáš nesmysly.
  • Ano ...vasnivi divaci mydlovych oper nedostali svuj polopaticky konec, kdy hrdina vymlati vsechny lumpy a vitezne odjizdi do zapadu slunce ...a hned je ohen na strese. Nevidim jediny duvod, proc by kazde "uprdnuti" hlavniho hrdiny melo mit vliv na konecny vysledek.
  • Jack1947
    No co dodat prvni SP DLC a cekal jsem od nej trosku teda vic no. Ne jen takovehle ne moc zajimave, navic pod vodou to je jen konec toho DLC... Zklamani no.
  • Nechápu jak s tebou může tolik lidí souhlasit (v čase kdy to píšu má tvůj příspěvek 14 lajků od laiků). V jedničce hrdina předešel původnímu plánu Reaperů ovládnout Citadelu tím, že se na ní otevře Mass Relay a Reapeři hned zkraje zničí vedení galaxie (což provedli s Protheany) a tím se ODDÁLIL konec cyklu.

Ve dvojce Shepard zničil kolektory a zabránil vytvoření nového Reapera a ZASE ODDÁLIL konec cyklu. Ve trojce se konečně dozvíme co mají Reapeři za lubem a při nových souvislostech se koloběh utne nadobro.

Pokud by Reapeři neměli plán B, C a tak dále, tak by asi nepředstavovali takovou hrozbu ne?

Evidentně to můžeš s kámošema hrát opakovaně třeba 1000x a stejně vám to k ničemu nebude *3*
  • walltar
    Takže si vlastně rád, že ten konec jako takový je úplně k ničemu a vůbec tam být nemusel, že celá předešlá hra se spláchne a ty dostaneš na výběr di rovně, doprava a nebo doleva .... To se nedivím, že se ty hry tak dobře prodávají.
  • Většinu rozumných argumentů proti konci co jsem potkal vyřešil extendet cut. Byť nasekal pár jiných chyb. Pokud si myslíte že konec ME3 je jenom o té poslední volbě (zjednodušeně barvy), tak jste podle mě nepochopili o čem celý příběh ME 1 - 3 byl. Každá volba v něm má svůj smysl a něco v tom univerzu ovlivnila, to že ten vliv není součástí závěrečné animace nechápu jako problém. Dokonce mi trochu vadí, že do extendet cutu přidali vysvětlení co se stalo s Krogany apod. To nemusí ukazovat, mám vlastní představivost... :)
  • Co mají rozumné argumenty společného se vkusem? Co třeba to, že by se o ně měl člověk opírat, při sdělování svého vkusu a nejen bezhlavě kritizovat, jak to někdo pohnojil a tím maskovat, že odmítají něco víc než jen konzumovat to, co jim jiní předhodí? *5*
  • Vždyť Liara říkala, že Reaperům trvalo stovky let, než vyhubili Protheany. Při tak dlouhé nevyhratelné misi bys asi opravdu umřel...ale na stáří, ne blahem *5*
  • No právě...mě vždy zajímalo odkud jsou, kdo je vymyslel, jak dlouho fungují (to mě vlastně až tolik nebralo) a třeba proč zrovna 50 000 let. Jakoby v ME2 a 3 nezbyl čas na pátrání po detailech a zaměřovalo se na reálnou hrozbu - kolektoři, galaktická válka. V Leviathanovi se nám dostanou odpovědi na některé z těchto otázek. Nebudu spoilerovat, takže nepovím které, ale už samotné "detektivní" ladění DLC velmi osvěžuje hratelnost, což je ve hře s cca 40h stopáží (soudě podle mé doby hraní - obtížnost Spektra) velmi vítaná technická změna. *3*
  • Mě se složení poslední bitvy ve trojce líbilo, přišlo mi dokonce o fous lepší než ve dvojce. To je ale věc osobního vkusu. Na dvojce mě odrazoval hlavně finální boss... ten mi tam prostě neseděl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit