Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem Leviathana s chutí dohrál, u prozkoumávacích části se skvěle bavil a u vyvrcholení jenom zíral. Jak tady padlo, nebyl to sice LotSB (ale ten osobně hodnotím nadsazeně protože byl zaměřenej na Liaru), ale i tak je to jedno z nejlepších DLC, které kdy k ME vyšly.

Pro fanouška série povinnost.
  • Teraz si ovplyvnil konce celej galaxie a nie par zivotov dokonca ;)
  • Smetana.pavel
    Proč se ve spojitosti s DLC pořád řeší konce *4* ? Budou i tací kteří třeba budou hrát tohle DLC ještě než se dokoušou ke konci. A mě osobně velmi zaujalo *14* .
    Jinak Extended cut mě překvapil a přišel mi jako důstojný konec (aneb co zmůže jedna animace *3* ). A docela ve mě rozechvěl všechno co jsem se sérií prožil, takže palec nahoru a jdu na DLC
  • Veskoslav
    A co jsi proboha dělal u ME 1?:-D Tam snad byli jenom dva druhy nepřátel (žoldáci všech ras) a Ghetové.....
  • Veskoslav
    No pokud nepovažuješ ovlivnění konce to, kdo přežije, tak to chápu;)
  • Ale i ten Leviathan rozšiřuje. I když ne moc výrazně.
  • Cosi
    To je obsah z Extended cut.
  • Tvaris sa akoby konce ostatnych ME hier si mohol ovplyvnit..
  • Sestupnou? ME 2 byl lepší než ME1
  • Jsou v tom DLCčku nějací noví nepřátelé, nebo se pořád bojuje jen proti těm samím panďulákům? Mě v ME3 víc než konec vadilo málo typů nepřátel. Cerberus, rapeři a gethové se po pár hrách v multáku okoukali a než se člověk dostal do 2/3 singleplayeru už ho v tomto nemohlo nic překvapit.
  • Veskoslav
    No není to špatné DLC, ale prostě budu pořád naštvaný za to, že celá série byla skvělá a pak si parta debilů řekne, že udělají naprosto pošahaný konec, který hráč nemůže ovlivnit...
  • To řikáš ted ale počkej až vyjde rebirth DLC a vše to do sebe zapadne,myslim že budeš mluvit jinak:)
  • MarekTV
    To DLC není vůbec špatné, snaží se odpovědět na otázku, co jsou Reapeři k sakru zač, a celkem mu to jde (přiznám se, ke konci přišlo celkem velké překvápko). Byť jsem to velké odhalení čekal už v původní hře...

Mise jsou v poho, akorát se mi nelíbí popisky u tohoto DLC, které říkají, jaká je tam parádní podvodní mise. Jo, sice tam chodíte v mechovi, ale to je tak nějak všechno. Škoda. Shadow Broker byl v tomhle směru mnohem nabitější.
  • Ludo
    Leviathan je celkom podarené rozšírenie, ale radiť to po bok Lair of the Shadow Broker? To hádam nie...
  • N7N7
    Býval jsem velký fanda Mass Effectu (viz moje přezdívka), ale s třetím dílem mě to nějak přešlo. Bioware udělali naschvál stupidní konec plný otazníků, aby nalákali hráče na koupi dalších DLCček. Na tuto fintu jim opravdu neskočím, a mimoto mě už žádné nastavované konce nezajímají. Celou trilogii mám dávno dohranou a myslím si o ní svoje, jednotilvé díly měly sestupnou tendenci a ten třetí mě od poloviny nehorázně nudil. Bioware si začali být sami sebou příliš jistí a přistoupili na nekalé praktiky. Sice ještě neklesli tak hluboko jako Blizzard, ale i tak.. Můj obdiv této značky je u konce.
  • trolo
    spoiler
    >leviathan drasticky meni koniecspoiler

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit