-
DLC lze hrát jedině před koncem (po konci hry už nelze poletovat po mapě).A bohužel, i přes extended cut který trochu konce "zaobalil" je tam stále řada nelogických problémů které prostě ukazují že ME3 by si zasloužil trochu více práce.
-
A je to tady zase.Reci typu,ze konce se lisi pouze v barve.Vazne by me zajimalo,jestli tomu vetsina dokonce i veri a sou tak natvrdli,kdyz nedokazou pochopit dopad tech 3 moznych rozhodnuti,nebo to je proste pozerstvi jen proto,ze konec byl dost odflaknuty.
Jedine co se v podstate opravdu lisi jen barvou,jsou zaverecne animace. -
Ne že bych si tohle DLC neužil, to ne, ale sakra proč já ho hrál. Byl jsem naprosto spokojenej s tim že se o reaperech nic nedozvim. Bylo to něco tajemnýho a nepochopitelnýho, takhle to pro mě shodilo ME. Fakt mě to mrzí.
-
Jasne a jeste tu o Karkulce, jeste mi napis ze si mam koupit vsechny DLC, ktere mi to lepe objasni a neudrzim se smichy. Jinak s nekolikati kamarady jsme to docela probirali, dokonce jeden z nich dohral ME3 asi 5 a tak nejak jsme se vsichni shodli.
-
Ty si to ocividne nepochopil.Zahraj si to znovu,mozna pochopis.
-
Staci si precist prvni odstavec a vidis
-
Me by zajimalo, jestli si lide vlastne uvedomuji, ze kazde pokracovani ME poprelo cele snazeni v predchozi hre a udelalo si z hracu dobry den. V ME2 existence kolektoru vlastne naznacila, ze zniceni Sarena bylo naprosto zbytecne, protoze kolektori stejne mohli zavolat Reapery. ME3 pak udelalo zbytecnost z Vaseho snazeni proti kolektorum, protoze jejich zniceni k nicemu nebylo. Samozrejme nejvetsi joke prisel na konci ME3, ktery poprel cele Vase snazeni v ME3. Takze v EA proste pracuji sami jokeri, kteri si delaji prd*l z hracu a ti jim to jeste zerou. *5*
-
Narážel jsem na "recenze jak z reklamy EA", ne na číslo.
-
DLC přece nemají mít číselné hodnocení, pane Poláček...
EDIT: Vidím, že kolega níže už si také všiml tohoto nečekaného skutku, vskutku! -
Bylo receno, ze hodnoceni DLC ma byt slovni, tak proc tohle ma ciselne?
-
A jak bys Leviathana hodnotil ty?
-
Recenze jak z reklamy na EA, mimochodem nerikalo se, ze DLC se ciselne nehodnoti, tak proc ma tohle 8?
-
mike731: Tak jo, znova.
From Ashes: Práce na něm probíhaly v době, kdy byla hra u MS/Sony a vypalovaly se média.
Proč nebyl obsah ve hře? Protože Bioware je nějaký bussines a EA jim stanovilo nějaké datum vydání, které nestíhali. Na tohle skutečnost přišli zhruba rok a půl před vydáním. EA jim přidala tři měsíce (posun vánoce 2011 -> březen 2012) a BW se rozhodlo, že ve hře nebude Prothean, kterého původně plánovali, ale bude tam jako DLC (taky byl ohlášen jen pro majitele CE, kteří ho dostali zdarma).
Takže během těch dvou - tří měsíců vývojáři vytvořili misi, dodabovali, přidali animované rozhovory.
A proč za to platíš? Protože From Ashes už nebylo v rozpočtu. Narozdíl od DLC pro ME2 (Cerberus). -
Uznávám že zrovna Arrival byl špatnej příklad, sám proti němu nic nemám, ale prostě nenávidím argumentaci typu 'nikdo tě nenutí si to kupovat'. Nejsem proti DLC, ale zrovna u ME3 mi to zatím přijde jako rejžování. Vadí mi doplňovací DLC, jejiž obsah měl být původně už ve hře. Chápu že se při vývoji něco musí vyhodit, ale proč to proboha přivádět zpátky (a za peníze). Mám rád rozšiřování příběhu, jako třeba u ME2 nebo DA. Nejhorší je podle mě argumentace vývojářů, že když jde hra do lisoven, nemaj co dělat, tak jsou dodělávat 'zbytky', které pak ZA PENÍZE vydají hned při launchi. Z poslední dobu mě to nejvíc štve u From Ashes, proč to třeba nezahrnou do 1. patche (který mnohdy taky vycházi při launchi)
-
taky si myslim
Btw: nemůžu pochopit co na tom konci lidem tak vadí, jasně viděl sem už lepší ale taková tragédie to taky nebyla
mě prostě dává smysl že my (organici) budeme vždy vytvářet stroje které budou lepší než my
už dnes jsou stroje rychlejší a silnější než my a až budou i chytřejší tak sme v ....... *1* -
Veskoslav: Jako někdo, kdo by rád viděl Liaru a Sheparda po válce společně s tebou trochu souhlasím. Bylo by fajn mít nějakou možnost přežít. Otázka je, k čemu by to bylo, ale to je vedlejší.
K tomu, co jsem chtěl napsat: tobě se nelíbí, co BW přidalo v EC, proto je EC automaticky špatný produkt. To je přesně mentalita, která mě doslova otrávila na BSN. Nelíbí se nám konec ME3, vývojáři ho prostě musí změnit, protože mi jsme tady skupina a náš pohled je ten nejlepší. Houby. Kdyby tenhle přístup byl běžnej, spisovatelé by asi přestali psát.
Takže ano, nemáš svůj vysněný konec (a já nemám svůj), ale to neznamená, že jsou konce špatné nebo nekvalitní. Jsou prostě jiné, než sis představoval. Celkem důležitý rozdíl, ne? -
Zbytocne nieco obhajovat, aj tak budem len za plateneho PR cloveka :) a za tie mesiace som sa naobhajoval uz dost a vlastne uz ma to ani nebavi. Snad len poviem ze skoda celej tej situacie, ktora vznikla
-
Osobně beru ME3 jako obří datadisk k ME2 (protože jsem ho nikdy nehrál samostatně, vždycky s postavou z ME2 a začínal jsem na 30. lvl).
ME3 nemá jako datadisk a zakončení příběhu chybu, jako samostatná hra (pro nováčky série) podle mě nemůže fungovat. Ale s tímhle naštěstí problém nemám *1* .
ad. DA2: Výborné postavy, skvělý příběh, výborné questy. Pokud hráč překousne prostředí, která se často opakují, hru si užije. A pokud se dostane i k DLC, bude odcházet o týden starší a s úsměvem na rtech (už jenom proto, že DLC s Feliciou Day prostě stálo za to... a konec toho druhýho taky stál za to). -
Oni nemusí lidi od roku 2176 a já osobně je nemusím od přečtení Revelations.
V ME3 mi Balak ještě celkem pomohl, i když jsem měl sto chutí ho střelit do zad. Taky málem zavraždil 7M nebo kolik kolonistů. -
No Extended Cut byl zdarma, takže jak to dopadlo ses dozvěděl zdarma. A kdyby Bioware vydalo všechna DLC jako datadisk za 49.99 USD za rok, byl bys proti?