Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď budu mluvit tak nějak proti sobě, ale dejme tomu, že se zeptám: k čemu potřebuješ v ME3 Arrival? Ok, bylo to fajn DLC, ale tak proč ne. Pokud vím, ME3 ho využívá na jednom místě a to na úplným začátku v jedné konverzaci, jinde ne.

Horší situace je u LotSB. Netuším, jak hra vysvětlí Liaru někomu, kdo to DLC nikdy nehrál, ale předpokládám, že nějak asi jo. Ale v každým případě i majitelé savu s plně dohraným LotSB zjistí, že Liara nebyla na Normandy několik let....

Chtěl jsem připsat ještě něco o tom, co to vlastně podle mě DLC jsou a proč se k nim vydavatelé uchylují, ale o tom si stejně každý myslíme svoje.
  • Ja preci nerikam nic o tom, ze me k tomu nekdo nuti. Pouze reaguji na tvuj prispevek, ze se to vysvetli v nasledujicich DLC. Ta hra by mela byt kompletni se vsim vsudy kdyz ji koupim a ne ze dam jeste jednou tolik za vsechna DLC, abych se vlastne dozvedel jak to dopadlo a proc tomu tak bylo.
  • Veskoslav
    No oni tě ve 3. díle taky nějak nemusí za zničení jejich soustavy:-D
  • Leviathana jsem si sice koupil hned jak vysel, ale po (docela rychlem) dohrati mi prijde, ze by stacilo se podivat na nejaky gameplay na youtube a zazitek by byl stejny. Prislo mi to jako velmi mirne interaktivni film, byly tam snad 3 dost kratke akcni sekvence, kde jsem ani nemohl ukazat co jsem se v multiplayeru naucil ;-) Adventurni cast omezena na jednu minilaborator a porad to same. Urcite fajn je tohle DLC videt (doplni stripek do skladacky pribehu), ale nejak mi unika duvod proc to kupovat nebo hrat.
  • Veskoslav
    Nějak ti nedochází, že cut přidává pouze scény a to, že vyhubím celou generaci a čekám na další cyklus. Ale pořád nemůžu zachránit Sheparda a pořád mám 3 barevné duhy+jeden konec navíc. Kolik ti za to platí za ty RP kecy?:)
  • Přesně tak, spíš bych řekl nestoupající. U mě jsou 1 i 2 na stejné úrovni, obě v něčem skvělé a v něčem horší, ale tu trojku podle mně moc uspěchali.
  • ME1 byl dobry ve sve dobe, dnes pro me byl na hranici hratelnosti. Pribeh je kvalitni, ale pribehovych misi docela malo a nepovinne mise se odehravaji ve 3 - 4ech stejnych prostredich a jsou vetsinou trapne. Tehdy to Bioware nikdo nezazlival, ovsem treba Dragon Age 2 to polozilo.

ME2 je pro me nejlepsi dil serie, i kdyz paradoxne pribehove je nejspis nejslabsi. Neprijemna byla rada zjednoduseni, zase je fajn ze si z toho vzali ponauceni a v ME3 zkusili vratit par veci z jednicky.

ME3 je nekde mezi, vyborna hra se spoustou malych nesmyslnych chyb a hloupym nelogickym koncem. Z dnesniho pohledu se mi ale libi vic nez ME1, takze se sestupnou tendenci nesouhlasim.
  • Ale datadisky byly doplňující příběhy/questy, ale to co se dělá s DLCčky ... viz např. The Arrival. Máš pravdu, někdo ho do toho nenutí, ale jak by ti asi bylo, kdyby třeba v Pánu prstenů vynechali zničení Železného pasu, a v dalším filmu navázali bez vysvětlení scénou se skákajícím Sarumanem.
  • A batariani v Bring Down the Sky.... já tak nemám rád Batariany...
  • zahraj si extended cut a potom pis. A ak aj potom pises ze islo len o farbu tak si ignorant.
  • Nic dokupovat nemusíš, nikdo tě k ničemu nenutí. Jako se nemusely dokupovat datadisky.
  • walltar
    Ale zase vem si, že když ses moc snažil tak si dostal jednu barvu navíc.... a pak že to nešlo ovlivnit. *1*
  • Smetana.pavel
    možná nešlo o nepřátele jako o množství *5*
  • Veskoslav
    Jo ovlivnil jsem akorát barevnou duhu:)
  • nj, ja si pamatuju dobu, kdy jsi koupil hru a mel jsi tam vsechno, nemusel jsi ji pak dokupovat po kouskach. Dokonce to nebylo ani tak davno.
  • No vzhledem k tomu, že jedna volba mohla znamenal přežití nebo zánik celé civilizace, tak bych asi moc o neprojevování nemluvil.
  • Jak v čem.

Hratelnostně určitě, ale množstvím statistik určitě ne. Příběh byl lepší u ME1 (alespoň napoprvé), ale na druhý pokus už začnou postavy v ME2 a Martin Sheen vyhrávat nebo minimálně srovnávat krok i v téhle oblasti.

Ale záleží na jednotlivých hráčích, co od které hry očekávají.
  • Konce 1ky a 2ky sly urcite ovlivnit o dost vice. Je ale pravda, ze v dalsim dile se pak dana volba moc nijak neprojevila.
  • oprava: Teraz si ovplyvnil koncami osud celej galaxie a nie par zivotov dokonca ;)
  • A Saren na konci...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit