Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zjevně tím dávají najevo, že se jim Mass Effect jako celek líbil a nemá smysl ho odsuzovat i když konec není úplně 100%. Podle mých zkušeností má vyložený odpor ke konci jenom zlomek hráčů. I v mém okolí jsem slýchal negativní ohlasy, které ale po upraveném DLC konci utichly.
  • No ve výsledku píšeš to samé co ten člověk na nad tebou, jen střílíš z druhé strany. Někdo vydí naplnění v uzavřeném konci, někdo v otevřeném. Každý tábor může svůj názor opěvovat donekonečna a přesto ten druhý nepřesvědčí.

Co se týče BW oteřené konce mi pro ně nepřipadají úplně typické. Třeba to tak od začátku chtěli, třeba ne. Me osobně ty konce co tam jsou přišly levné a klišovité :) Je to otázkou vkusu :)
  • Já to docela chápu, do takového pořadu můžeš pozvat jedině prověřené diskutéry a ne každého z ulice. Je škoda že tam nebyl zastoupen vysloveně negativní názor, z hlediska dramaturgie je ale docela risk tam pozvat potenciální pako, které neumí skutečně diskutovat. A zjevně všem lidem z prověřených "diskutérů" konec nijak zásadním způsobem nevadil.
  • Tyhle rádoby směšné vsuvky ignoruj.
    Stačilo se podívat na ten jejich Fight Club ME Special.
    Nepozvali tam nikoho s opačným názorem na hru a víc to připomínalo reklamu od EA než diskuzi.
    Když na ČT1 mluví o hrách a pozvou tam lidi jen z (jednoho tábora) tak to tady prskaj eště týden. Ale sami dělaj to stejný.
    Takže když na Games.cz píšou něco o MS tak to neber příliš vážně.
  • q: Tvrdit to můžeš, ale v tomhle případě bych asi poprosil o nějaký odkaz na zdroj, ze kterého čerpáš. Já čerpám z The Final Hours of ME3, kde se o kauze From Ashes celkem podrobně mluví a je tam řečeno proč a kdy byl ten obsah vypuštěn. To, že po jeho vypuštění museli vývojáři upravovat příběh je pravda (Thessia...), ale měli na to vlastně skoro dva roky.

A Leviathan byl hotový podle tebe kdy? V lednu? Kdo by na něm prosím tě pracoval? Kdy?

Ale jak říkám, jestli máš nějaký důkaz, hoď sem odkaz.
  • Cahir
    Nemá, on je jak rozbitej gramofon a čas je jeho spojenec... Počká si nějakej ten měsíc (přibudou noví čtenáři), a pak to sem zase napálí. A jak se s ním každej bude hádat, tak vám zase vytáhne diskuzi na stovky komentů. Jeho genialita spočívá v přímočarosti a primitivnosti jeho prudící metody. *1*
  • Cahir
    Aha, takže explicitní a polopatické konce jedničky a dvojky, v nichž hrdina tvrďácky stojí nad troskami zničeného Sovereigna, resp. krutopřísně za doprovodu epické hudby zdrhá z vybuchující základny, jsou pro ty "složitější". Zato symbolický, alegorický a minimalistický konec, který sází na nejednoznačnost, je pro ty "jednodušší", pro stáda. Taková typická cílovka pro hráče CoD. Chápu to správně? Sám přece musíš vidět, jaká je to hloupost.

Nechme kvalitu/nekvalitu konce stranou, píšeš odporující si blbosti, které nedávají smysl... Kdyby BW nemělo autonomii a o konci opravdu rozhodovala EA, tak tam nemáš ten současný konec, ale nějaký epičný a klišovitý, doslovný a oslavný... Tvůj "argument" je spíš protiargumentem tvého stanoviska...
  • Cahir
    Člověk, který si koupí naráz úplně celou sérii i se všemi DLC (něco takového v budoucnu určitě vyjde), bude mít opravdu co dělat... A asi to bude fakt zážitek, trochu mě mrzí, že já to měl/mám jaksi po "kouskách".
  • Cahir
    To byla jedna z věcí, kde jsem svého rozhodnutí posléze dost litoval. Já ho totiž sejmul, a pak mě mrzelo, že jsem zvolil pomstu namísto vyššího dobra. *1*
  • Cahir
    Jestli v těch třech koncích vidíš jako odlišnost pouze barvu (ano, šetřilo se na cut-scénách, nedělejme z toho tragédii), pak jsi s prominutím omezený ignorant, co se neobejde bez doslovnosti a polopatičnosti...
  • kup si vsechny DLC...
  • Zajímavé,že tys jim to očividně do třetího dílu taky žral a potom tady děláš frajera,jak sou všichni ostatní mimo,protože jim to žerou. xD
  • sleepless
    Já vím, že bych neměl, ale ty konce jsi prostě ovlivnit mohl. Nešiřme lži a již vyvrácené fámy prosím.
  • sleepless
    Je to již několikátá recenze DLCčka, čili tvůj trolling přichází pozdě a je trapný. Jednu dobu jsme to neměli technicky a ideologicky pořešeno (jak jsem čtenářům narovinu napsal), ale to už je opravdu dávno pryč (jak jsem čtenářům narovinu napsal). Máš tam něco dalšího?
  • Tak nevim kdo je tady ten "jednodussi",kdyz mas problem i s porozumenim psaneho textu.Tak specialne pro tebe:
    Ja sem vubec neobhajoval konec,ani samotnou hru ,ani EA a ani fakt,ze nesplnili to co naslibovali.Dokonce sem napsal,ze konce jsou odflakle.Cely muj post byl pouze reakce na reci typu "konce se lisi pouze v barve" coz proste neni pravda,at uz jsou konce jakkoliv zpackane a mysli si o nich kdo chce co chce.
    Ale je hezke,ze me mas tak hezky precteneho a vis,jak moc ja jsem nenarocny zakaznik,ktery basti vse co mu je predlozeno.Nechce mi povedet ,kde si sehnal tu kristalovou kouli? *1*
  • 9.10. ma byt dalsie MP DLC a kopec zmien, na to sa teda tesim rozhodne viac.
  • Patřím do té skupiny (ex)fanoušků ME, kteří po dohrání třetího dílu byli v lepším případě zklamaní. Ztratil jsem zájem o EC, DLC a vůbec o celé ME univerzum, jako takové. Výtky typu "titanic skončil taky smutně a taky je to nejlepší film na světě", nebo "spisovatelé píšou taky to, co chtějí oni, a ne to, co chtějí čtenáři" mi připadají dementní, můj názor nezměnily a diskutovat o tom mě už taky nebaví.
    Nechápu, ale, proč se musím dočíst v každém článku o ME3, subjektivních vsuvek redakce o tom, co si o těch "ufňukánků" myslí. Článkem o ospravedlnění konce v ME3, vtipama o konci se zmrzlinou a svatbou s kroganem a slovy "No, budiž, jejich boj" v této recenzi konče...
  • Veskoslav
    Natvrdlí jsi asi ty, EA celou dobu říkala, že konec potažmo celý příběh bude ovlivňovat hráč a v konečném důsledku je ME 3 skvělý, s naprosto tragickm koncem,kdy roky, co jsme strávili u ME dílů a snažení, záchrany členů posádky či jiná rozhodnutí jsou naprosto k ničemu, protože v konečném důsledku jsou pouhopouhé 3 hloupé a jeden normální konec, ale nic z předchozích rozhodnutí během všech 3 dílů nemá na to skoro vůbec žádný vliv, maxiálně to o pár stovek zvýší útočnost flotili, což když přivedu flotilu o síle více jak 7500 a nakonec mám to samé jako ten, co tam má flotilku o síle 4000, ale nějak se to musí okecat a nedivím se, že EA j firma taková jaká je, když někteří "jednodušší" zákaznící jsou v důsledku spokojeni s tím, co jim EA naservírovala místo slibů. A hlavně díky takovým jednodušším zákazníkům umíra další série a to Dead Space.
  • Stoneboy:
    > From Ashes: Práce na něm probíhaly v době, kdy byla hra u MS/Sony a vypalovaly se média.
    To je bohužiaľ oficiálny bullshit od EA/Bioware. V skutočnosti Javik bol ústrednou postavou deja ME3. Potom z neznámeho dôvodu prerobili polovicu deja a potom zhrabli peniaze navyše za From Ashes.

Inak From Ashes bol hotový už na začiatku roka - podobne aj Leviathan mali hotový už týždne pred vydaním.
  • Smetana.pavel
    Pravda, poletovat po dohrání v ME3 nejde.
    Je také pravda že DLC nebyl úplný zázrak, ale oproti původním koncům to byl značný krok vpřed.. Včetně refusal konce tak vlastně obsáhl všechny možnosti konce války. I když ono vysvětlení o řešení chaosu a vyhlazení organiků syntetiky a reapeři jsou naše spása mi nejde po chuti stále. Ale jde o to že Shepherd se dočkal důstojného zakončení svého příběhu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit