Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 nebude konec, ale nový začátek
15.6.2011 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
Co tu panikarite. To, ze bude dalsia hra z universa ME sa vie uz dlho. Shepardov pribeh bude ukonceny, boj s Reapermi bude ukonceny. Tak tu niektore neplacite ako sa ME3 skonci cliffhangerom.
-
Tak poděkujme EA za to, co s BioWare provedli a pojďme hrát Zaklínače:-)
-
To již, aspoň myslím, bylo potvrzeno . Příběh Sheparda se ve trojce definitivně uzavírá. Případné nové díly by na původní trilogii přímo nenavazovaly.
-
Tak to těžká volba skutečně není. MMO by naprosto zabilo to, na čem ME staví. Já jsem pro další trilogii.
-
pokud to bude po trojce pokracovat tak to uplne zkazej. doufam myslej nejaky dlc ktere s pribehem nema nic spolecnyho.
-
Pálil jsem totiž pět řad Ally McBealové... joke's on you guys.
-
prosím at se soustredi hlavne na singleplayer protoze ME (oba dva dily) me uchvatily uzasny hry z uzasnym pribehem
-
Ja by som si vedel predstaviť nejaký konšpiračný thriller (napr. za agenta Cerbera, C-Sec,...). Aneb ME na štýle Deus Ex :) To xcem asi veľa :D
-
No dalo sa cakat, ze ME bude pokracovat. Ale nechcem v ME3 ziadny novy zaciatok. Chcem jasne ukoncenie trilogie. Dalsi pribeh mozno o 100 rokov po alebo pred (mozno aj bez ludi).
Takisto by som uvital mensie tempo vydavania komiksov a knih. -
Já bych ani tak nebral MMO jako další hry ( SP ) z univerza Mass Effectu. Nevím třeba něco z období Protheanů, nebo něco okolo Salarianského komanda apod. Hlavně ne MP hru. To by zkazilo celý zážitek ze hry, která staví hlavně na příběhu. A ani mi nijak nevadí že by ME pokračoval, přeci jen je to skvělá série a pro mě jedna z nejoblíbenějších her.
-
No jo peníze se musí dojit dokud jsou teplé, ale u ME to zase tak nevadí.
-
Tak to vypadá, že ME3 neuzavře příběh Reaperů, jen Shephard odvrátí invazi na Zemi (případně další místa) a pokud přežije, tak se za pochodu závěrečné melodie vydá nakopat pozadí zbytku galaxie (stejně jako na konci jedničky)...
Jestli to dopadne takhle, tak budu velice zklamaný. -
To teprv vyjde, ale neboj, taky mám v hledáčku. *3*
-
Co třeba SWTOR? Ten na ten popis docela sedí.
-
Dragon Age mmo, může být, ale Mass effect MMO, jóo to je mnohem lepší. Nejen, že je těch fantasy mmo, mnohem víc ale hlavně, Mass effect se k tomu přímo vybízí. Ze začátku máte slabou loď, jednoho kámoše do týmu, ošuntělé zbraně. A pak se lepšíte, získáváte členy do týmu, získáváte dovednosti, najímáte žoldáky, ti najímají vás, plníte questy, obchodujete, třeba i načerno s rudopískem, s lepší lodí se už dostáváte do větší části vesmíru(potažmo galaxie) a prozkoumáváte nové planety. A formujete se plněním misí tak, že se přidáváte k různé frakci, citadele, či aliance, či piráti..., což vám bude moct změnit vývojové stromy, ale i další postup hrou(lepší parťáci, lepší výbava, lepší všechno...). To vše v third person. Pak by mohli přidat ještě možnost vesmírných misí z létáním. A to vše pujde dělat s dalšíma lidma. Takové mmo bych prostě bral všemi deseti a pokud něco takového vyjde, tak to sežeru i s navijákem a o ždímání značky neprohodím ani slovo.
-
chvilu som dufal ze aspon nejakej firme pojde viac o zazitok ich fanusikov ako o prachy ked dojnu kravu ma uz SWTOR :( ...mohli by spravit aspon nieco na styl EVE ak chcu ist do mmo...nieco netradicne...alebo nejaku skvelu strategiu
-
Teď je otázka, zda je lepší "ždímání značky", nebo další hra s vysokou pravděpodobností nadprůměrné zábavy.
-
I wonder... no včera jsem kupoval 10 DVD na masivní vypalování... to je fakt.
-
Ach jo,ac mam ME serii rad ,tak zdimani znacky rozhodne rad nevidim.
-
nevím co všichni plašíte. ME 3 má uzavřít příběh o Shepardovi/ové a jeho/jejím boji s Reapery. To, že plánují další hry z ME univerza není žádná novinka. Já doufám, že jim vyjde ten film. Produkční společnost zatím jde a námět (First Contact War) vypadá zajímavě. Teď aby to nezkrachovalo na penězích, scénaristovi a řežisérovi.