-
Ne ne, praveze misie su vacsie, viac otvorene a mas viac moznosti ist dopredu. Vedlajsie questy poprvy krat niesu nudne a rozhovory su kvalitnejsie, akurat z nich vybrali tu najnudnejsiu omacku. Primarne questy.. no tu ME3 nema konkurenciu. Vozitko mi stale chyba ale to sa da zvladnut. Podla mna ME3 ponika to najlepsie z ME serie.. teda az ked dokoncia konec :)
-
ME3 nema zatial zakoncenie. Toto DLC doplni to co z hry Bioware vyrezali - koniec. Tie 3 rozhodnutia na "konci" hry, davaju zmysel, len treba vediet citat medzi riadkami.
-
no právě to ztotožnění jsem tam nenašel - v tam těch ano, skyrim take usel
-
No sázím na to že nějáké dcl budou muset udělat když ne z oživením Sheappyho, tak aspoň s pokračováním co se pak událo. By mě to jako zajímalo a 99% lidí co to hrálo co jako bylo pak ??? Aha proto tak tajemně říkali že si máme nechat savy ze 3 no ,ale 4ku nevidím důvot proč bych to jako měla hrát když Sheappy je fuč a bůh ví co to za pokračování je. No jako jedno se Biowaru musí nechat zebrali mi chuť hrát všachny 3 díly *16* . A maximálně mě na*****.
*1* Ale furt doufám že Sheappy nezemře já chci happiend snad lidem nebudou brát naději a ta že v tomto případě umírá poslední *11* . Takže mi nic jiného nazbývá než se modlit tak teda prosím prosím změn bože konec. *1* -
Jenže jedna věc je, když je to lehké, ale přitom nepřátelé mají alespoň náznak inteligence a druhá věc je, když bez ohledu na obtížnost jsou nepřátelé blbí jak vrata od garáže a respawnují se odnikud. *6*
-
jestli někdy možná asi bude pokračovaní.... tak ho zas oživěj (už přece umřel jednou proč ne po 2 ? :D )
-
Hráči to kritizují hlavně kvůli příběhu ! A taky kvůli EA a jejich politice DLC atd.
KDyž si pročteš fora Bioware tak uvidíš že každej je s hrou spokojenej. Ale štve je konec, jejich nedodržené sliby o konci a rozhodnutí a pak přístpu EA k DLC.
Já si ME 1-3 užil všechny maximálně a u ME mi zklamal jen konec. Né svou pointou, ale svým zpracováním. Je ta, prostě dost příběhových mezer. A ještě aby ne, když měnili konec kvůli jednomu leaku. -
ME neber jako RPG stylu SKyrim zaklínač atd. Tady je Role play hlavně o vžití do příběhu a ztotožněním s hrdinou. Bioware samo řeklo, že jejich RPG není o tetrisu v inventáři.
Tady je to jedna příběhová dlouhá cesta, která hraje na smysly a pocity a někdy hlavně na morálku hráče :) ME i Witcher jsou pro mě jedny z Top her, ale nedají se porovnávat i když to je RPG :) -
Jsem velice RPG pozitivní ale Mass Effect se mi nelíbí - vlastně z těch nových titulů mě zaujali jen poslední Stalker, Fallouti a Zaklínač ... asi už stárnu :)
-
Amen
-
ME3 se mi líbila.Akorát se cítím zrazená kůli konci. Je to prostě jeden konec akorát ve 3 různých barvách. Což sem čekala více, pozor SPOILER podle mě zase bylo vysvětleno ohledně smrťáků vše nepotřebuju znát detaily ,která rasa přesně je vytrvořila a proč nechali v citadele tu umělou inteligenci ,která je má vypnou je mi to FUCK, ale kurňa proč Sheappy musí umřít to nechápu. Je to celkem jako by DC nechalo zabít supermana, batmana. Prostě to stotožnění s hl. hrdinou bylo to hlavní co mě ke hře přitahovalo. Jak byl den hnusnej v praci mi to nešlo, stará řvala ,ale 1 blbou hodku sem byl prostě Sheappy. No nic tak mi nezbývá jen doufat, že bioware podlehne tlaku fanoušků a předělá konec. Prostě chci happy end. A je mi jedno kdo bude kafrat , já za tu hru zaplati a chci ten a ten konec je to můj názor , moje slovo a nenechám si ho vzít. Jo a podle mě je serie ME jedna z nejlepších v hirotrii a opět mi je jedno ať si říká kdo chce co chce můj názor nezmění a klidně mě může urážet. Ale pamatujte podle sebe soudím tebe. A jinak Čj není moje silná stránka tak sorráč *1*
-
Games.cz, tu recenzi myslite jako vazne? pokud jsem mel nekdy pocit, ze jdete EA na ruku, tak prave ted. Mass Effect 3 je velmi slaba hra, kterou jsem si na zaklade vasi a dalsich pozitivnich recenzi koupil. Bohuzel prekvapive rozumnou recenzi na Bonuswebu jsem si precetl pozde. Jsem timhle koridorem zhnusen. Jak muzete tohle chvalit? To se ma odsoudit, aby uz takovou prasarnu neopakovali. Konec je na Mass Effect 3 jeste to nejlepsi, aspon to neuzavira jako nejakou sci-fi pohadku. Ale narozdil od prvnich dvou dilu jsem se do hrani musel nutit. Zajimave je hodnoceni na Metacritic. Od recenzentu hra nabrala pres 90%, od hracu 50% (a zdaleka ne jen kvuli tomu konci). Jeste vic me udivuje, ze soucasti davoveho silenstvi se stal i muj oblibeny autor Pavel Dobrovsky. Sorry, ale tohle je drsnej fail herni zurnalistiky.
-
JA CHCEM VIDEORECENZIU ako bola aj na MS2 z Pavlem a Lukasem :D http://www.youtube.com/watch?v=0cFQ4BNbbBI *3*
-
Ano v něčem máš možná pravdu, ale jak si zmínil "tragickou inteligenci" nepřátel, tak to spíš vypadá jako trolling. Pokud je to pro tebe lehký, tak si dej vyšší obtížnost. Na to přijde i desetiletý děcko. Pokud nebudeš spokojenej ani na nejtěžší obtížnosti, pak něco řikej...
-
Hra dohrána. Ještě před chvilkou byl Mass Effect to nejlepší, co jsem na PC spustil (přiznám se, že Deus Ex za chvilku rozbalím). Ale ten konec, ten konec...Sorry, nedává to smysl.
Mimochodem, na http://en.wikipedia.org/wiki/Drew_Karpyshyn je dole uveden Mass Effect 3: True Ending DLC. Řekněte mi, že je to jen trolling. -
V jednoduchosti je síla, řekli si v BioWare a udělali 3 konce, které jsou ve výsledku stejné. Nejlépe působí modrej, ten vyber. A pro tvé vlastní dobro ti to spoilerovat nebudu.
-
Podle mě nabízí ME3 to nejhorší z celé serie... Je to těžce koridorová záležitost, ještě víc než dvojka. Žádná volnost, vedlejší questy nezábavné, primární questy... mno taky nic moc, tupé rozhovory (minimálně 1/3), absence pohybu po planetě ve vozidle/vznášedle a tak bych mohl pokračovat.
Trojka je hodně slabá, ani se mi nechce věřit, že ji dělal BioWare (a ještě jsem si vzpomněl na sviňské DLC s Protheanem).
Této hře bych dal maximálně 6/10 přestože je Mass Effect jedna z mých nejoblíbenějších sérií. -
to si děláte srandu ??....to jako vážně????? wtf...!
-
Mimo rozhodně nejsem, pokud si tu hru hrál, tak mi musíš dát za pravdu, že inteligence nepřátel je tragická a ten respawn nepřátel je tam také. Jestli tvrdíš opak, tak já říkám, že si tu hru viděl jen z vlaku. A to nemluvím ani o tom, že jsem si přišel tak trochu nesmrtelný, ve dvojce tě byl schopný udolat i ten nejlehčí nepřítel, tady se postavím doprostřed místosti, jdu na cigáro a když se vrátím, mám štíty možná tak na polovině. Tohle platí tak, jak jsem říkal při mnou zvolenou normal obtížností s nastavením RPG modu a hrou za sentinela. Celkově se mi hra líbila i přes výše zmíněné nedostatky, ale vadí mi, že tenhle titul je prostě všude vyzdvihován do nebes a přitom je na něm much jak na kravském ho*ně. Asi holt následky té neustálé mediální masáže.
Mimochodem, rozjel jsem si znovu druhý díl a je to nebe a dudy. Úplně je mi líto, že po nějakých 35+ hodinách se pomalu ale jistě blížím ke konci. -
Precti si ten clanek, co ty hledas je primo v prvnim odstavci.