Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zapomněl jsem zmínit inteligenci nepřátel, která byla při mém nastavení obtížnosti naprosto tragická a to nemluvím ani o tom, kdy se nepřátelé objevovali v lokacích zničeho nic a odnikud. Tenhle trapný respawn nepřátel se ve spoustě recenzí na jiné tituly dost často zavrhuje a zde ani zmínka. Klidně se mi nepřátelé objevili jen tak přímo za prdelí a vůbec si mě nevšímali a odbíhali ode mě pryč, aby bojovali se zbytkem mé skupiny, která buď zůstávala pozadu nebo naopak pořád nabíhala zbytečně dopředu, místo aby se držela poblíž mě, ikdyž jsem jim nastavil přes klávesy místa, kde mají sedět na zadku.
  • Tak teda nevím, co si o hře myslet. Dohrál jsem to za 16 hodin (na střední obtížnost v rpg modu) a to včetně všech vedlejších questů, na které jsem narazil (síla flotily téměř na max, vše až na Quariany, war assets na 100% všude, kde to šlo). Akční složka, upgrady zbraní a skilly postav, příběh, ale i ta trochu zastaralejší grafika, to jsou věci, které se mi opravdu líbily.
    Bohužel mě vyloženě vytáčela hromada videosekvencí, které se ani tak netýkaly příběhu, ale pouze násilně protahovaly hru. Ty neustálé přílety a odlety, skoky bránou do jiných soustav, neustálé a otravné gratulace admirála Hacketta, které nešly vůbec přeskakovat a po nichž mě hra vždy vyplivla ve video roomu a já tak pokaždé musel běžet jak ocas na můstek. No a to pomalé najíždění na mapu planetárního systému, to si konečně mohli také odpustit. Bez těchto umělých prodlužování, by ta hra měla tak cca 8 hodin.
  • Já si jdu spravit chuť na ME2. Do té doby snad vyjde nějaké DLC s přijatelným koncem.
  • Jasne, tady to mas

http://www.ign.com/boards/threads/somethingawful-the-plot-of-me3-changed-dramatically-big-big-spoilers.250066288/

Klini na spoiler a uvidis.
  • Kdyby měli Bioware zakončit filmové Star Wars tak by s výbuchem hvězdy smrti byla zničena i Síla a přestaly by fungovat světelné meče to vše ve dvou barevných provedeních :D
  • A nemáš odkaz na ten původní konec nebo alespon obsah toho konce. Hledám to všude ale pokaždé narazím na "vtipné" videa složené z jiných her.
  • Souhlasim. Vcera jsem to dohral a neveril jsem svym ocim. Znicit 5ti letou herni sagu behem poslednich 5ti minut, to se opravdu museli v Bioware snazit. Teda az na to, ze ja chtel happyend. Ale uprimne, cokoliv by bylo lepsi nez tahle narychlo sestavena sra*ka. Totalne mne to znechutilo jakekoliv dalsi hrani. A to jsem blahove planoval si projet najednou po sobe ME1, ME2 a ME3. No to uz se nestane. Puvodne byl jiny konec, ale po tom, co na podzim unikl, to zmenili. Fakt to nechapu. Kolik opravdovych fanousku by si dobrovolne znicilo zazitek tim, ze se podiva predem, jak to dopadne??
  • No mam pocit, že do měsíce určitě oznámí Happy end DLC a to za pouhych 4.99 USD
  • Po tom co se vyvojáři deus ex omluvili za své chyby (omluva vlastně nebyla potřeba) bych chtěl slyšet omluvu i od Bioware. Doopravdy jsem seděl a udiveně hleděl na monitor ..... nechtěl jsem žádny happyend s kýčovitým ohnostrojem a mejdanem po celé galaxii ala konec původní star wars trilogie ale chci mít možnost (jen pro dobrý pocit) dokončit hru stylem "like a boss"
  • Záver hry odrbal všetko dobré čo sa o hre povedať dalo, celkovo pokazil dojem z celej trilógie. Good job EAware, hlavné je že nechýbajú gay scény.
  • Pro ty co nedohráli, může být video spoiler, nekazte si hru podíváním!
    -----------------

http://www.youtube.com/watch?v=l11K1RI1kzQ

Bohužel s tím musím souhlasit :(
  • Hrál jsi to? Zkušel jsi různé možnosti těch dialogů? Zaujala tě nová posádka? Koukal jsi v jakém prostředí to vlastně hraješ? (Londýn je velice chudý)
  • Musíš to vybalit z krabice. -,-
  • Hmm, jsem jediny, komu se zda, ze Bioware lhali s tim, ze nejlepsi konec (effective military strength 5000+) se da dostat i bez hrani MP? Ja udelal, co slo, proskenoval, co slo a jsem na 3200. A co jsem koukal na fora, tak je na tom vetsina lidi stejne. To je pro mne posledni kapka a tahle firma u mne skoncila. Nutit lidem MP, na kterym jim se*re pes timto zpusobem je ubohost.
  • Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha (až na DLC, tam máš pravdu), ale jak může někdo říct, že je ME3 osekaný a nedodělný to nepochopím. Chodil jsi po Normandii? Mluvíš s posádkou? Posloucháš je?
  • Já jsem MP nehrál a syntesis jsem si zvolit mohl.
  • Tolik humbuku, tolik teseni, tolik ocekavani, tolik slibenych veci, ale nakonec to co mi proletlo za necele dva dny pocitacem, se mi nechce verit, ze je ten ME3 jaky jsem cekal, spis jaky slibovali. Citim v tom uz jen konzole ( mackat mackat bez premysleni ) a prednosti, ktere mel ME1, a ktere se mely vratit jsem nenasel.
    Hra sama o sobe neni spatna, na dnesni pomery velmi kvalitni, ale nejak mi moc nesedi jako celek. ME1 mne nakousl spoustou otazek, ME2 mi prinesl velke ocekavani na ME3 a ME3 mi otazky nezodpovedel.
    Po dohrani ME1 jsem proste musel hrat znovu a znovu, ME2 a ME3 proste jen dohral. Prirovnal bych to k Matrixu, a pak Matrix Reloaded a Revolutions. Proste pro mne je ME1 kultovni, zbytek uz moc ne :(
  • bez multiplayeru na to nemáš nárok *1*
  • *1* http://www.youtube.com/watch?v=xQvPFNjxxU0
    Dohodneme se že ten pitomej konec MA3 byl jen pitomej sen(s klukem), kdy reaper zjištuje Shepardovy skutečné záměry. OK? *1*
    A že EA tajně připravuje DLC se všemi 16 konci, kde se konečně nějak projeví rozhodnutí z ME1+2+3. OK? *1*
  • Normandy ve warpu myslím nebyla, jen se Joker snažil uniknout těm výbuchům od cruciblu.
    Stargazer bude nějaká vsuvka z budoucnosti. Vzhledem k tomu, žes na konci zničil všechny mass relay se podle mě cestování vesmírem stalo úplně zbytečné.
    A to mě přivádí k mému problému. Neví někdo proč mi hra nepovolila Synthesis ending? Mám možnosti jen nalevo(control) a napravo(destroy). Ten parchant Catalyst mi nikdy neprodlouží ten můstek až k tomu paprsku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit