Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chlapci může mi někdo ve stručnosti napsat co se na konci stalo ?...proč je ten konec tak v prdeli?....já si právě rozehrál jedničku a dvojku znovu (teď jí finišiju) a tak se těším na trojku...co je špatně?.....prosím napsat...i tak si to zhraju, ale chci vědět na co se připravit.....díky...
  • Pekne shrnuti proc vsichni tak nadavaji je zde - http://www.gamefront.com/mass-effect-3-ending-hatred-5-reasons-the-fans-are-right/
    BioWare se tohle moc nepovedlo, ty konce skutecne odflakli a silne si protireci, viz odkaz. Pekne cteni
  • ty si dobre mimo jendo
  • Povodny ending bol tusim o tom ze pouzivanim mass effectu za miliony rokov narastla uroven temnej energie a reaperi sa ju snazia zastavit, aby o 300 milionov rokov nesposobila koliziu mliecnej drahy a andromedy a tym prespektivne zachranili zivot. Nic z toho uz v ME3 neplati a v tomto povodnom su aj tak velke chyby, pretoze to nevysvetluje preco sa vracaju kazdych 50.000 rokov a musia pri tom vycistit galaxiu od organickeho zivota. To uz vysvetluje ME3. Iked musim povedat ze pravda o reaperoch a o tom celom je rana pod pas a toto sme od Mass Effectu necakali. Iked to konci inak ako by sme chceli, aj tak je pribeh hlboky a premysleny. Kazdopadne v ME3 asi preto zmenili komplet pribeh o reaperoch lebo ked Karpyshin odisiel tak nechal nedokonceny zaver, resp. nemal ho logicky uzavrety. Tak museli vymyslet iny.
  • SPOILER.... jakýkoliv konec ze 3 možných nám vlastně neřekne nic o tom co se v galaxii stalo, jen změní barvu flashe, kterej pošlete do vesmíru. Co tam sakra dělá to modrý děcko, to nemohli vymyslet něco lepšího. Po dohrání mám smíšené pocity celá série je totiž skvělá jak akční tak RPG stránka a vyprávění příběhu mi připomíná Heavy Rain. Ale nemůžu se zbavit dojmu, že ukončením třetího dílu zabili celou trilogii! *9* A ten epilog za titulkama je úplně o hovně... Zklamán!!! *10*
  • Tak tohle aspon dava smysl :) diky moc
  • Aky bol povodny ending? Viem, ze nieco s Dark Energy. Co som ale pocul tak to sa zamietlo este ked bol Karpyshin na palube. A za tento koniec moze aj on.
  • hral som to 3 hodiny od začiatku celkom sa dá ,ale ako sa začalo kecať ajazdiť na reketke po mape blúdiť a loviť misie hra ma nudí strašne že som i zadriemal .Podľa mna bežná hra nič extra kdo hral Gears of war 1,2,3 final 3 dielu bol úžastny tomu sa povie hra na rozdiel tejto ukecanej uspavanky.marsa nemam chuť ani dohrať lebo veľa času stravim pátraním po misii
  • Masa-san
    ve třech *1*
  • Masa-san
    Je to ještě horší, 5000+ EMS bude možno dosáhnout z DLC a pokud bude perfektní konec tak bude také z DLC, protože ve hře na něj chybí video soubory.
    (První DLC přidalo tuším 100 WA ?)
  • Masa-san
    Potvrzuji, tohle sedí. Bohužel.
  • Masa-san
    Ze začátku jsem byl nadšený. Když pominu glitche, nešikovné zdržovaní od hraní nedůležitými stále se opakujícími filmečky, zredukování konverzací na pouhé "hele našel jsem ti obelisk" "jo díky" tak mohu říci, že při hře za vanguarda jsem se celkem bavil. Plánoval jsem, že si hru projdu ještě jednou za adepta, ale jak jsem hru dokončil, mě nějak přešla chuť.
    (BTW všechny 3 konce jsou copycat, takže ani nemá cenu zkoušet to nahrát a zvolit něco jiného,filmeček je identický pouze v jiné barvě. Jediná věc co se změní je,
    že reapři odletí či zemřou a Shepard umře u jiné zásuvky vlevo - vpravo -ve středu )
  • Masa-san
    Plánoval jsem že si hru projedu za jinou classu, ale přesně jak říkáš, jak jsem to dohrál tak už jsem prostě neměl chuť to hrát znovu.
  • Vznika otazka, co to potom stahuje, ak tam uz From Ashej je (a my vieme ze je)?
  • Oni dali viac prachov na reklamu a efekty a podla toho ten koniec.
  • Joha
    Tak v každom prípade to celú flotilu nechalo v Sol, čo je úplne vyťažený systém, takže aj tak sú všetci v prdeli :D.

A nič to nemení na tom že tie konce sú jednoducho pritiahnuté za vlasy...

Inak podľa fór, kde sú ľudia ochotní zaplatiť za DLC s dobrým koncom, začínam mať pocit že to je len jednoducho taktika EA :D

P.S: Nauč sa používať spolier tag, niektorým ľuďom tu naša diskusia môže vadiť :D
  • life28
    Keď sa ti to nepáči, nehraj to, nebudeš predsa hrať sra*ku. Keď sa ti to páči, tak si to kúp, hru stiahneš, dohráš ju, budeš si ju užívať, ale nezpalatíš za to, lebo je to sra*ka. WTF???
  • Původní konec trilogie od spisovatele ME1 měl 100x větší hloubku než jak to zmatlali.
  • Umaroth
    happy end jsem ani nechtěl, je je cliché.....tohle má mnohem větší hloubku...
  • Jak uz nekdo psal Joker se asi snazil utect vybuchu dalsi vec Mass Relays nexplodovali uplne vetsinu energie odeslali do dalsi a ta do dalsi tim padem to neudelalo takovou silnou explozi jako v Arrival.Stargazer je v prekladu hvezdar takze proste jen pozorovatel hvezd asi jen vsuvka aby si mel dobry pocit ze na Sheparda a jeho posadku a valku o galaxii se nezapomelo ani do budoucnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit