-
To beze sporu :-)
-
Ví někdo z vás, jestli jde obejít Release Date Check třeba tak, jak u BF3?
edit: Tak nic, už jsem to vymyslel *2* -
Kde je 10ka ? nějak mi v shrnutí chybý ALE tak proč 9 ? *7*
-
Nekoukám, neposlouchám, jediné co chci slyšet je zvonění mobilu a po zmáčknutí zeleného tlačítka : ''dobrý den, tady PPL Máme pro vás balíček''. Doufam, že to bude rozesíláno už zítra, abych to ve ctvrtek měl *3*
-
Do teď jsem se o tuhle sérii až tak moc nezajímal (ani jeden díl zdaleka nedohrán), ale konečně přišel čas a chuť, kdy si celou tuhle slávu můžu s velkou pompou sjet pěkně od prvního dílu (což už taky 6 hodin dělám). Bravo Bioware bravo.
-
Možná sem čekal něco jiného i tak je to jedna z nejlepších her loňské sezony spolu s Witcher 2 *3*
-
Nevyžaduje, ale podle recenzentů ze zahraničních serverů je pro "happy end" nutné v MP dohrát každou mapu. Tedy pokud nechceš (a teď cituji jednoho uživatele z EG): "vytěžit každej šutr v galaxii". Bez toho prostě happy end nebude... A je to od nich pěkná podpásovka, protože tvrdili, že MP bude jen výpomoc.
-
Diky moc :)
-
Sak jasny,kazdy to vidi trochu jinak.
Ja osobne mam ME serii rad a to zejmena prvni dil a jsem si vedom spousty kvalit,ktere tato serie ma.
Jen si proste myslim,ze 9/10 a natoz 10/10 si zaslouzi hry,ktere patri k naproste spicce a nemela by to dostavat temer kazda vyhypovana Ackova hra.
A ME serie k nim imho nepatri.
Kazdopadne to je muj pohled na vec a tvuj nazor samozrejme respektuju.
*3* -
Těch sto procent bych poněkud snížil. Podle současných ohlasů je demo poměrně přesným reprezentantem kvality hry, ať už v kvalitě grafiky (i textury zůstaly stejně špatný navzdory těm zvěstem, že je to tak "jen v demu"), tak i v dialozích, jež jsou tentokrát z velký části automatický.
-
Vžít se do role - třeba i doslovně... Nevím, pochopil jsem že konečný výběr může někomu nevyhovovat - ale třeba mně se libí, že to nejde ve stopách Zaklínače. Konečná volba, jako výsledek tvého vnímání světa... Samozřejmě je to zneužitelné, a neobdařuje to člověka pocitem, že jeho styl hraní mohl ovlivnit konec. Ale když to hraješ fakt poctivě - tak si rozmyslíš než zmáčkneš jednotlivý čudlajs a řekneš takhle to chci dohrát - to je moje volba! *1*
-
Cahir: Na fóru bioware se vrší thready jeden na druhej, kde si lidi stěžujou na to, že jen velmi malý množství dialogů lze ovlivňovat. Jeden z těch threadů má asi 100 stránek. A ne, opravdu to není tím, že by všichni zvolili akční hratelnost.
-
Mně se pro jistotu ani nejde přihlásit, ačkoli účet mám, ale co. Holt ode mě tu tisícovku neuvidí, no a jestli to navíc všichni přirovnávají spíše k ME2 (ME1 se mi hodně líbilo), které šlo po 4 hodinách zpět do krabičky a následně do skříně, tak mě to tuplem netrápí.
-
tak ted jsem jako X360tak docela smutný :-(
-
To je jasny,ze dnes je mnohem slozitejsi prijit s necim novym ,at uz z duvodu nakladnosti vyvoje a strach o navratnost a take fakt,ze dnes vymyslet neco originalniho je obtiznejsi,nez v zacatcich.
Nicmene i dnes se da prijit s necim novym a nemusi to hned byt neco prevratneho.Takovy mirrors edge je dukazem,ze takovy pocin muze prijit i z AAA sfery.
Navic,i hra ,ktera neprinese nic extra noveho,muze byt pecka,ktera prevysuje vetsinu konkurence.
Pointou meho prvotniho prispevku byl fakt,ze dnes se 9/10 rozdavaji ackovym hram jak na bezicim pasu,zatimco drive si takove hodnoceni odnasely hry,ktere opravdu patrily k naproste spicce. -
oprava: za poslední 2 roky, ne 3.
-
To je kravina. V ME1 i 2 jsou vždy 2-3 volby a to nejen v rámci hlavní zápletky, ale i ve spoustě zápletek vedlejších. Strašná spousta se ti toho přenesla do dvojky (pomocí savů) s tím, že mnohá z těchto rozhodnutí jsi ve dvojce úplně nevyřešil a autoři se dušovali, že konečná volba padne právě ve trojce. ME na tomhle systému v podstatě stojí.
Upozorňuji, že ve trojce je několik módů, jak ji hrát: 1) RPG mód (klasika) 2) storytelling (hlavně dialogy) 3) akce (minimum keců). Jsem naprosto ochtonej věřit tomu, že nějakej průměrnej Amík to celý nepochopil, vybral nevědomě 3) a teď na netu prezentuje svoje rozumy.
Mimochodem, ano, opravdu nemá smysl začínat trojkou. Celá ta série je v přímé návaznosti, je to jako sledovat film od poslední třetiny. -
Veskoslave,Veskoslave *1* .
Copak ja nekde psal,ze hodnotim hry na zaklade traileru a dem?
Ja pouze psal,ze demo ani trailery ve me nezanechaly dojem,ze by se melo jednat o neco prvotridniho.
Copak ty si nedelas o hrach predbezny obrazek na zaklade prezentovanych materialu?
Navic na zaklade dema,si clovek uz muze udelat docela slusny obrazek o tom,jakym smerem se hra ubira.
Nemluve o tom,ze muj dojem z dema a traileru stavi i na zkusenosti s predchozimi dily,ktere me mimochodem bavily.
Jen si proste nemyslim,ze serie ME je neco extra,co by prevysovalo veskerou konkurenci.
Nejblize k tomu melo imho prvni ME. -
Zatím mám odehráno 9 hodin (plním každou blbost).
První hodinu to bylo zklamání - je to ještě zjednodušenější third-person shooter (téměř všechny prvky, které se nedotýkají akce, jsou zautomatizovány), citadela je menší, chudší a přímočařejší, impozantní scény moc impozantně nevypadají, což je asi dáno i zastaralým zpracováním. Něco jako koukat na starý Star Trek potom, co člověk shlédne moderní CGI, úvodní scéna s reapery na Zemi mně přišla jak hračky z papundeklu na leporelu, prostě mě to nechává chladným, údajně impozantní výhledy z Citadely znamenají koukání do rozmazané neidentifikovatelné textury v šedé mlze. Také je tam vidět ta americká snaha být "hlubokým" dílem a doplácí na to řadou klišé, některé věci tam prostě nemají co dělat. Jeden z grafomanů pracujících na ME3 zrovna hrál Alana Waka, a tak tam člověk musí mimo jíné skousnout psychózy Sheparda.
Poté už si člověk zvykne a v podstatě pokračuje tam, kde skončil v ME2. Mistrovské dílo to není, ale na 7/10 to má bez problémů.
DISCLAIMER: Hru ještě koupenou nemám. Vzhledem k cenám her a zkušenostem z posledních 3 let si chci hru nejdříve zahrát (a to v její úplnosti), ve výsledku totiž kupuji/hraji pouze cca 30% her, které se rozhodnu nainstalovat (po drahých zkušenostech s CoD, Just Cause 2 nebo Far Cry 2 se zdráhám utrácet). Za poslední 3 roky jsem za hry utratil 20000Kč, z toho je cca 7000Kč spláchnuto do záchodu za výše zmíněné, a to je pro mě neakceptovatelné. -
Díky, chlape :)