-
P*čovina. A i kdyby, tak lidi, co hrajou hry proto, aby v nich měli virtuální sex, mi přijdou trošku zoufalí. Na ME3 se těšim proto, že si tam pozabíjim pár emzáků a zachránim Zemi. Sex provozuju v real life. A zároveň doporučuju. Když už, tak alespoň pro porovnání s tim ve hrách. *3*
-
si pojdem kupit hru ked vyjde na pc , pockam na cestinku , recenziu necitam radsej :D ach zavidim tym co to uz hraju
-
to Amarount.. Nechápu tě! Hráls to RPG? To snad všichni ne?
-
Sniper DLC zdarma:)
http://www.alienwarearena.com/giveaway/mass-effect-3-giveaway -
Nevyžaduje.
-
Ano vím že to nešlo ale já nejsem šéj bioware zřejmě to demo bylo jen pro vyzkoušení hry jako takové. Možná to bylo demo z E3 a tam to ještě neměli aktivovaný.
-
Kdyby to nebyla taková píčovina, má to 100% :)
-
Rhaegar: Ne to neberu... Pokud si to tak hrál tvoje chyba - já to hrál RPG ;-)
-
Sry za double post! prosím smazat *4*
-
Vím. Dvoustranej morální systém jako v tuně jiných her.
Pořád ale nechápu, proč to tam vypli.
No... asi i Bioware má své dny... -
Tak to mně osobně nějak nevadilo. Přišlo mi pěkný, že se můžeš rozmyslet a to podle toho jaké informace sis zjistil a jaký dojem na tebe udělali jednotlivé frakce - samotné filmečky na konci pak byli geniální - a to přiznávám říkám jako nadšenec. Na druhou stranu, v žádný hře ještě takové to filozofování nebylo...
-
Stačí trochu popřemýšlet a pokud nemáš inteligenci houpacího koně určitě by jsi na to přišel sám,ale udělám výjimku a vysvětlím ti to. Takže zmáčkni A dostaneš konec A.zmáčkni B dostaneš konec B,zmáčkni C dostaneš konec C.Pochopil jsi?? Jestli ne tak ti to vysvětlím po lopatě.Prostě to dělá z hráče pitomce.Jinak Deus EX 3 mě velice bavil.
-
Stačí trochu popřemýšlet a pokud nemáš inteligenci houpacího koně určitě by jsi na to přišel sám,ale udělám výjimku a vysvětlím ti to. Takže zmáčkni A dostaneš konec A.zmáčkni B dostaneš konec B,zmáčkni C dostaneš konec C.Pochopil jsi?? Jestli ne tak ti to vysvětlím po lopatě.Prostě to dělá z hráče pitomce.Jinak Deus EX 3 mě velice bavil
-
Mě se ptej v tom demu nebyl ani aktivovanej systém renegate paragon odpovědí.
Tj. za dobré a zlé chování se nepřidělovali body a ukazatel byl pořád na nule a vzhledem k tomu že todle už bylo v prvním díle dost pochybuju o tom že by to oddělali
Doufám že víš o čem žvaním -
Ne, viz Ashley, které může být Shepard věrný už od prvního dílu a s nikým jiným nemusí nic mít.
Typické haterské zveličování, zkreslování a dezinformace. -
Fakt, že jsi prostě hrál, hrál, dohrál, "vybral tlačítko" a dostal konec bez ohledu na to, jak jsi hrál.
Ale tak to bylo už Deus Ex 1. Tam jsem taky prostě savnul před koncem, 3x loadnul a viděl všechny konce. -
EDIT: smazáno, přesunuto
-
Pokud to tak je, tak mě nenapadá naprosto žádnej logickej důvod proč.
Vždyť by si šli Bioware sami proti sobě. Však se podívej jak špatnej dojem to na mě udělalo. -
Není podívej se
http://www.youtube.com/watch?v=bG2mdZ23eP8
čas 1:40 todle je jasný hetero
je to sice jen trailer ale dost pochybuju že by to nebylo v plný verzi. -
Mně třeba právě o příběh jde, proto mi poněkud vadí, že Bioware už roky nezaměstnává nikoho, kdo by dokázal kvalitně psát.
Občas mi připadá, že scénář outsourcujou někam do kroužku tvůrčího psaní na základní škole.