-
"Podle mě zase není RPG Skyrim" Samozřejmě že není, protože Skyrim je simulátor turistiky *1*.
-
No to se jim to pak kritizuje:)
-
Vím, že poněkud mimo. Ale ohledně Originu. Stáhnu, nainstali, stáhnu aktualizaci a na 99% napíše, že nelze aktualizovat, stáhněte z následující stránky, když to z té stránky stáhnu, tak se opakuje první případ. Má s tím někdo zkušenost?
-
A co setkání s Conradem Vernerem
-
Ano ale aktivovat půjde až v pátek.
-
no právě ... buď jsi to koupí pak je Bioware/EA může v klidu ignorovat a nebo to zpirátí a pak si můžou říct kašleme na PC pojdme radši vyvíjet hry na konzole.
-
Jistě já včera dohrál Diablo 3 a je to taky hrozná kokoti*a.
Ne vážně líbí se mi jak všichni tobě podobný kritici začínají slovy už mám nahraných bla bla hodin.
Nu a nebo ti vadí že se tam mluví a nelze to proběhnout s prstem na levém myšítku.
A nebo patříš k těm chytrolínům co by z ME udělali tahové RPG a stejně by furt remcali že je to moc akční.
Jestli je tahle hra na 5 z 10 tak to by rovnou mohli stupnici o polovinu zkrátit protože ať se vám to líbi nebo ne snad kromě Witchera a Deusexu nevyšla v posledních letech lepší hra.
No dobře Batman AC byl taky boží ale jinak nic a ze skyrimem na mě nechoďte. -
O tom, co je a není rpg se tu v minulosti vedli sáhodlouhé diskuze a nakonec jsme se ničeho nedobrali. Důležité je, že neexistuje žádná seriózní definice, která by ME z množiny rpgéček vylučovala. Podle tebe tedy není, neberu ti to. Podle mě zase není RPG Skyrim...
-
Treba hraji a nekupuji :)
-
Díky za vysvětlenou. Tak zhruba jsem to tušil, ale líná huba ... :)
Já bych se do číselného hodnocení série(nebo sérií obecně) nehrnul, jak je to u jednotlivých recenzí kolikrát diskutováno ze všech stran a každý, to by bylo ještě rozporuplnější téma myslím. A navíc je to ideální ke slovnímu shrnutí. -
Na to nemají koule a chtějí si to zahrát.
-
Same here
-
nj dufam ze spravia nieco ine
-
Dávat nuly na metacricics je ubohá forma protestu. Nejúčinnější je prostě nekoupit hru.
-
No pokud tam hodnotí lidi jako troll diskuzní tak je z podivem že hodnocení nešlo do mínusu. Z nějakého nepochopitelného důvodu se ME serie stala terčem všemožných rádoby kritiku hlavně z řad lidí kteří ju nikdy nehráli a kritizujou ji proto že se o ni všude mele.
-
Nechci se ztrapnit, ale někde v diskuzi se tu tlachalo o tom, že Mass Effect 3 dostává na Metacritic nízká hodnocení od hráčů. Já mám takový dojem, že někdy, asi před pár týdny, přece hráči vyhrožovali, že dají ME3 nízké hodnocení na Metacritic nízké hodnocení, nebo se pletu?
-
Sice nechci dělat reklamu, ale pokud by jsi chtěl originál 2. dílu včetně sítě Cerberus (pár DLC navíc:)), tak to kup tady, mají to pouze za 248 Kč:)
-
Jak je to s tím neslavným DLC to jste v té verzi měli? Stojí vůbec za něco?
-
jestli bude mít Aliens takovou audiovizuální stránku tak to bude pecka.
-
Ja sem zacal hrat vyrazne vic hry v dobe Dune 2. A tehdy se rikalo, jo ty 16 bitovy pocitace, pc386 a Amiga, grafiku to ma peknou, ale ty hry jsou stejne jen kopie 8bitu a uz nic novyho se ani vymyslet neda. Vsechno uz bylo na ZX Spectrum! :)