Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mayuri12
    Souhlas
  • Neřekla bych že je to kvůli Originu, hodně lidí si spíš stěžují na konce a něco nedává i smysl (v angličtine plotholes) a bugy.
    Vyděla jsem všechny konce a taky nejsen z nich nějak nadšená nejsem, možná i proto, že vývojáři slibovali víc rozdílných konců, kdyby nic neslibovali, tak tak zklamaná nejsem
  • Veskoslav
    To jistě ano, ale nesoudím ji jako celek. Rozhodně bych se neodvážil soudit podle odehrané hodinky či videí, to prostě nejde. Jelikož jsou stejně dem a videa dělaná za nějakým účelem atd.
  • Mayuri12
    Todle neber jako snahu tě nějak přesvědčit či napadat tvůj komentář ale věř že pokud si dnes nějaká hra toto hodnocení zaslouží je to právě ME. Chápu z traileru nebo dema se to vyčíst nedá ale ta hra má v sobě mnohem víc než jen ten epic scifi nádech co asi vidíš. Perfektní podání příběhu tuny vtípků skvěle nadabovaných a napsaných rozhovorů a luxusní postavy to je to co na ME oceňuji nejvíc. řemeslně dobře odvedených her je spousta ale ME má sílu člověka opravdu chytit za srdce.
    Za mě 10/10
    PS neříkám že je to nejlepší hra co kdy vznikla takže klídek ale minimálně do 10 nej. herních serií se prostě zařadit musí.
    Na druhou stranu mě bioware nebo spíš EA pěkně nasra*i s tím vlivem co má multyš na singleplayer rozepisovat se o tom nebudu ale na PC gameru má o tom jeden týpek dobrej kritickej článek. Je to jen další způsob jak z lidí tahat prachy, protože prej v coop mužete místo postupného odemikání věcí za body nové předměty kupovat za skutečné peníze a úspěchem v multiplayeru (v coopu) zvýšíte pravděpodobnost dosažení dobrého konce v singlu jinak prý musíte hooodně moc těžit abyste doplnily body který jinak v coopu získáte a které vám zvýší pravděpodobnost že to vše dobře dopadne v singlu. (takhle nějak to asi je i když informace nemám uplně ověřený)
  • Ringwraith
    Fanboyové ne. Hateři taky ne.
  • Já všeobecně na to mám názor,že v těch dobách skákal vývoj mílovými skoky - každý další titul byl o dost jinde, protože potenciál byl obrovský a hlavně to byli začátky... Dneska totálně překvapit starého pařana nebo udělat takový skok v grafice jako to bylo mezi například G2 a G3 je podle mne dost nemožné.
    Herní průmysl navíc prorostl do širší společnosti a průměrný věk hráče v USA je 37 let (podle časopisu Respekt) - vývojáři se tak orientují na běžného hráče...

Dnešní hry jsou už více o nuancích *3* a vývojáři si kvůli velkým investicím nemohou dovolit pr*ůse*ry - viz LA NOIRE a tým co za ním stojí...
  • Kdyz si neco prectu / zkouknu, nemuzu nic ovlivnit a jenom sleduju, co si autor vymyslel. Tady pribeh aspon castecne ovlivnuju, me osobne to umi hodne vtahnout do deje. RPG prvky sice nic moc, ale zaplat panbu aspon za to, strilecky moc nemusim.
  • ME 3 není RPG, ale third person shooter.
  • Taky soudim hru podle dem, traileru a info o ni, jeste nez si zahraju. To prece musi delat kazdy, kdo se rozhoduje, kterou si koupit a kterou ne? *3*
  • MikeKing
    Já teda ne. Myslíš, že by ten moment byl silný, kdyby na tebe podobné věci hra hrnula co minutu? Myslín, že lidi a hlavně herní vývojáři dnes zapomínají na jedno krásné rčení, a to je "méně je někdy více".

Uvedu příklad: první Baldurs Gate (doufám, že mě někdo nebude nazývat "teoretickým fyzikem" jen proto, že se ni líbí hra, která vyšla před rokem 2000 *7* ) je dost dlouhá hra. Myslím si, že 80h v ní klidně jde strávit, a přesto maximální level který ve hře můžete dosáhnout je 7 (slovy sedm) a ani na konci se mi nikdy nestalo, že by všechny moje postavy měly komplet magické vybavení a první magický meč jsem našel asi po 20h hraní.

Dnes je něco podobného prakticky nemyslitelné. Všechny RPG dnes na hráče chrlí tuny magických předmětů a nechají ho levelovat co minutu, ale nikdo si už neuvědomuje, že kdyby to udělali alá BG tak hráči dají mnohem větší "reward".
    To je věc, která mě na dnešních hrách štve, a to nemusím být "teoretickým fyzikem"

Btw na ME 3 se těsím.
  • Mno, zřejmě pořídím. Ale nejdřív si zahrjai 1čku i 2jku, abych dal celou trilogii. :) Moc již si ten příběh nepamatuji.
  • Recenzi jsem z bezpečnostních důvodů nečetl, ale vím, že to bude pecka. V sobotu vypínám mobil, vyndavám zvonek a po aktivaci odpojuju i internet! Už se těším :-)
  • Luke
    Prezentace/dema a všechny tyhle PR aktivity jsou u her typu Mass Effect z drtivé většiny orientované na akci, protože ta se nejlíp dramatizuje a ukazuje. Kdyby ukazovali rozhovory, tak jim lidi vypnou trailery po pár desítkách sekund a v prezentačních místnostech odejde ta polovina, která neusnula. A je to docela dobrej námět do podcastu, jestli trailery ukazujou reálnou podobu tý hry nebo kecaj. Dík!
  • Trol.diskuzni
    A máme to za sebou... Jo aha, vlastně ne.
  • Veskoslave tebe povazuji za nejvetsiho hlupaka na Tiscali games.Opravdu tvoje prispevky jsou velice odusevnele.
  • Veskoslav
    Prostě to není pro tebe. Nic víc, nic míň;)
  • Co si myslis, ze tie hodnotenia 0-2 su vazne? Ved si pozri, ze vsetci doteraz hodnotili iba Mass Effect 3 !!!!! Cize to mohol urobit iba jeden clovek a to zo srandy ... LOL
  • úpdla mna to bude nudne ako ME1 a ME2
  • Veskoslav
    Takže ty soudíš hry podle trailerů a dem? Gratuluji, zařadil jsi se po bok trola, Jindry a jejich "poskoků":) Není to moc dobrá společnost.

P.S: Kdybych takto hry hodnotil jako ty, tak je Minecraft největší sračka, co jsem v poslední době hrál. Protože jsem cca hodinu hrál, naprosto nechytlo, trailery mi nic neříkaly. Dal jsem tomu znova šanci a hle, hru považuji za jednu z nejlepších ve smém žánru a v žnru her na pc vůbec.
  • Tak to chápu, to je člověk rád, když ten čas zabije jakýmkoliv způsobem. :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit